Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Gruodžio » 6

12 paslapčių, ant kurių laikosi šeimos santykiai

Moters grožio stiprybė yra ramybėje, o vyro grožio stiprybė - veikloje.

Šeima - tai vyro ir moters darbas arba šokis. Mes gimstame, esame sumanyti tokie dėl tam tikros priežasties. Vienas papildo kitą. Vienas nepastebimai pereina į kitą. Taip gimsta šokis. Bendrų pastangų siekiant vieno tikslo grožis. Konkurencijos nėra. Yra du pasauliai. Yra ryšys ir bendradarbiavimas. Nėra teisingos ir neteisingos pusės. Yra kitas tikslas. Čia vyrauja vienybė ir harmonija.

1. Moters grožio stiprybė yra nuolankumas, o vyro grožio stiprybė - aktyvumas.

2. Vyras laikosi savo žodžio, o moterys gali nesilaikyti savo žodžio. Moterys iš prigimties yra nepastovios ir sunkiai laikosi įžadų. Bendraudama su kitais žmonėmis ji gali atsiimti savo žodžius. Tačiau taip elgdamasi ji gerai laikosi savo įžadų vyrui.

3. Kai vyrui prasideda isterija: "Viskas baigta! Viskas dingo!" - tai bėda. Emocinę pusiausvyrą šeimoje palaiko vyras, jis turi išsiugdyti olimpinę ramybę ir pusiausvyrą. Net ir kritiškiausiose ir beviltiškiausiose situacijose. Toks elgesys leis sunaikinti bet kokią sudėtingą situaciją ir išsaugoti šeimą.

4. Vyro misija pirmiausia yra apsaugoti moterį, kartais net nuo jos pačios. Pirmiausia iš jos minčių. Nuo audros jos galvoje. Ir tik antra, materialiai.

5. Moteris semiasi jėgų namuose, vyras – darbe. Todėl turime stengtis, kad moters užimtumas darbe nebūtų pilnas. Ypač be reguliaraus persidirbimo. Priešingu atveju šeimoje prasidės nesantaika. Namai moteriai yra apsauga. Tačiau tik tuo atveju, jei vyras nesikiša į buities reikalų tvarkymą, suteikdamas moteriai laisvę šiuo klausimu. Ilgą laiką būnant toli nuo namų, jos laukia sėkmė karjeroje ir netgi materialiniai pasiekimai, tačiau didėja psichinis nestabilumas.

6. Emocinės stiprybės moteris semiasi iš saldaus maisto ir jai patinkančių drabužių, taip pat iš papuošalų ir malonių smulkmenų. Malonių žodžių ir dėmesio. Šioje stiprybėje slypi jos sveikata. O vyras be saldumo ir komforto tvirtėja, grūdinasi. Jo sveikata nuo to tik sustiprėja. Moteriai – atvirkščiai. Vyrą stiprina pavojingi žygiai, asketizmas, sudėtingos situacijos. Moterį asketizmas moterį paverčia vyru. O vyras su vyru namuose konkuruoja ir kariauja. Vyras supranta moterį tik tada, kai moteris parodo savo silpnumą. Kai ji demonstruoja nepalenkiamą jėgą ir atkaklumą, vyras konfliktuoja su ja kaip su vyru. Šeima žlugo. Arba vyras prasigers, nuleis rankas.

7. Vyras atneša šeimai pinigų, o žmona paskirsto einamąjį šeimos biudžetą.

8. Moteris iš prigimties linkusi gerbti, o vyras – priimti pagarbą. Kai moteris rodo pagarbą, jis jaučiasi gerbiamu žmogumi, ir aplinkiniai automatiškai tai jaučia. Tačiau girti vyrą galima tik už konkrečius poelgius. Tik už pasiekimus. Moterį girti galima ir reikia tiesiog šiaip. Girti ir žavėtis. Kuo daugiau, tuo geriau.

9. Vyrui reikėtu didžiumą dukters auklėjimo perleisti žmonai, kadangi pats jis bus linkęs ją lepinti. Priešingu atveju dukra paauglystėje pradės tėvu manipuliuoti. Sūnų auklėti daugiausia turėtų tėvas. Kadangi sūnus-paauglys gali imti manipuliuoti mama.

10. Vyras vaikuose ugdo atsakomybę, o žmona – gerumą, atjautą, priėmimą.

11. Vyras neturėtų pykti ant savo žmonos už tai, kad ji įsižeidžia ir nerimauja, būna susirūpinusi. Lygiai taip pat moteris neturėtų pykti ant savo vyro už tai, kad jis pyksta.

12. Vyras moteryje myli formą, o moteris myli jo protą. Todėl moteriai pageidautina palaikyti formą, o vyrui – mąstymo gilumą ir aštrumą. Saldumynai ir persivalgymas ardo formą. Alkoholis naikina protą.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.06.2019 laikas 20:45 Receptai – Patiekalai Varškės bandelės – labai minkštos!
Pasigaminkite skanias bandeles su varške! Senų laikų bandelių receptas, primins vaikystę. Skanaus!

Skaityti daugiau

26.07.2018 laikas 20:56 Receptai – Patiekalai Ką reikia daryti jei yra pariebėjusi kasa ir būna rytinis atsirūgimas be skonio burnoje? Gal esat kas nors susidūrę?

Ką reikia daryti jei yra pariebėjusi kasa ir būna rytinis atsirūgimas be skonio burnoje? Gal esat kas nors susidūrę? Mišinys mažina ir naikina visceralinius riebalus.

Skaityti daugiau

14.09.2018 laikas 07:59 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo kraujavimo iš nosies

Kraujavimas iš nosies liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo kraujavimo iš nosies, kraujavimas, nosis, vaistažoles, receptai kraujavimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau