Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Gruodžio » 17

Ivermektino naudojimo tvarkos nustatymas

COVID-19 pandemijos metu pasipylė daugybė melo ir įrodymais nepagrįstų pareiškimų, kuriais buvo siekiama ne tiek informuoti amerikiečius, kiek įtvirtinti valdžią ir laimėti laiko. Tarp jų buvo ir garsusis Anthony Fauci perėjimas nuo prieštaravimo dėvėti kaukes prie rekomendacijos dėvėti vieną kaukę ir galiausiai - dėvėti dvi. 

A. Faučis taip pat bandė mus įtikinti, kad SARS-CoV-2 virusu nebuvo manipuliuojama laboratorijoje, nors jo aplinka elektroniniu paštu jam pranešė apie "neįprastus viruso požymius", kurie atrodė "galimai sukurti".  Ir, žinoma, turėjome "penkiolika dienų sustabdyti plitimą" - amžinai žaliuojanti koncepcija, kuri tęsėsi dvejus metus. Kad skaitytojai nekaltintų mūsų, jog pamiršome, taip pat buvo ginčas dėl "funkcinės naudos", kova dėl sutelktos apsaugos, mokyklų uždarymas, lokautai, skiepų įpareigojimai ir skiepų iškraipymai (Fauci melavo mažam berniukui, sakydamas, kad skiepijo Kalėdų Senelį (VIDEO)). 

Šioms temoms visuomenė skyrė daug dėmesio. Vienintelė pandemijos tema, kuri nebuvo, tačiau vis dėlto yra svarbi, yra piktavališkas ivermektinas. Atėjo laikas išaiškinti šią problemą.

Jei pastaruosius dvejus metus atidžiai sekėte naujienas, tikriausiai girdėjote keletą dalykų apie ivermektiną.

  • Pirma, kad tai veterinarinis vaistas, skirtas arkliams ir karvėms.
  • Antra, kad FDA ir kitos vyriausybinės reguliavimo agentūros rekomendavo nenaudoti šio preparato COVID-19.
  • Trečia, kad net ivermektino išradėja ir gamintoja "Merck & Co." pasisakė prieš jo vartojimą.
  • Ketvirta, kad vienas didžiausių tyrimų, rodančių, jog ivermektinas veikė COVID-19, buvo atšauktas dėl duomenų klastojimo.
  • Ir galiausiai, kad didžiausias ir geriausias ivermektino tyrimas, TOGETHER tyrimas, parodė, kad ivermektinas neveikia.

Apsvarstykime įrodymus.

Ivermektinas pasižymėjo savo istorija, o jo nauda gali būti panaši į penicilino naudą. Už antiparazitiko atradimą buvo paskirta Nobelio premija, o vėliau milijardai saugių preparatų visame pasaulyje, net vaikams ir nėščioms moterims. "Ivermektinas yra plačiai prieinamas visame pasaulyje, nebrangus ir vienas saugiausių šiuolaikinės medicinos vaistų."

FDA paskelbė specialų įspėjimą dėl ivermektino naudojimo COVID-19. Iš FDA įspėjimo, kuriame buvo tokios formuluotės kaip "rimta žala", "hospitalizuoti", "pavojinga", "labai pavojinga", "traukuliai", "koma ir net mirtis" ir "labai toksiškas", galima suprasti, kad FDA įspėjo dėl tablečių su nuodais, o ne dėl vaisto, kurį FDA jau patvirtino kaip saugų. Kodėl jis tapo pavojingas, kai buvo vartojamas COVID-19? FDA to nepasakė.

Dėl FDA taisyklių, jei ji turėjo padaryti kokį nors pareiškimą apie ivermektiną, ji privalėjo jį pulti. FDA draudžia reklamuoti vaistus, skirtus nepatvirtintam naudojimui. Kadangi kova su SARS-CoV-2 buvo nepatvirtintas ivermektino naudojimo būdas, FDA negalėjo propaguoti jo naudojimo be akivaizdžios veidmainystės. Ivermektino atradėja "Merck & Co." turėjo daugybę priežasčių menkinti savo vaistą. 

Be to, "Merck" negalėjo teisėtai "reklamuoti" ivermektino, skirto COVID-19, negavusi visiško FDA patvirtinimo, o tai būtų užtrukę ne vienerius metus ir kainavę daug milijonų dolerių. Be to, "Merck" neuždirba daug pinigų iš pigaus generinio ivermektino, bet tikėjosi, kad jai pasiseks su nauju brangiu vaistu "Lagevrio" (molnupiraviru).

Elgazzar ir kt. atliktas didelis ivermektino tyrimas COVID-19 buvo atšauktas dėl kaltinimų plagijavimu ir suklastotais duomenimis. Atrodo, kad daugelyje žiniasklaidos pranešimų akcentuojamas šis vienas abejotinas tyrimas, tačiau tai buvo vienas iš daugelio klinikinių tyrimų. Pašalinus iš svarstymo atšauktus tyrimus, liko 15 tyrimų, kurie rodo, kad ivermektinas neveikia COVID-19, ir 78 tyrimai, kurie jį veikia. 

Tyrimas TOGETHER sulaukė daug teigiamos spaudos. Laikraštis "The New York Times" citavo du ekspertus, kurie matė rezultatus. Vienas iš jų teigė: "Tikrai nėra jokių [ivermektino] naudos požymių", o kitas sakė: "Kažkuriuo metu bus pradėta švaistyti išteklius toliau tiriant neperspektyvų metodą". 

Nors Elgazzar darbas buvo greitai atmestas, TOGETHER tyrimas sulaukė pripažinimo. To neturėjo būti. Jį analizavę mokslininkai nustatė 31 kritinę problemą (neįmanoma gauti duomenų; itin dideli interesų konfliktai; nesugebėjimas apakinti), 22 rimtas problemas (rezultatai vėlavo šešis mėnesius; prieštaringi duomenys) ir 21 didelę problemą (daugybė prieštaringų atsitiktinės atrankos protokolų). 

Nors populiarus pasakojimas, kad TOGETHER tyrimas parodė, jog ivermektinas neveikia COVID-19, faktiniai rezultatai paneigia šią išvadą: ivermektinas buvo susijęs su 12 proc. mažesne mirties rizika, 23 proc. mažesne mechaninės ventiliacijos rizika, 17 proc. mažesne hospitalizacijos rizika ir 10 proc. mažesne ilgesnio stebėjimo greitosios pagalbos skyriuje ar hospitalizacijos rizika. Apskaičiavome, kad tikimybė, jog ivermektinas padėjo TOGETHER tyrime dalyvavusiems pacientams, svyravo nuo 26 proc. dėl vidutinio dienų skaičiaus iki klinikinio pasveikimo iki 91 proc. dėl hospitalizacijos prevencijos.TOGETHER tyrimo rezultatai turėtų būti pateikiami tiksliai.

Remiantis 93 tyrimų klinikiniais įrodymais, kad ivermektinas vidutiniškai 51 proc. sumažino mirtingumą, ir COVID-19 apskaičiuotu mirštamumo nuo infekcijos rodikliu, apie 400 užsikrėtusių 60-69 metų amžiaus amerikiečių turėtų būti gydomi ivermektinu, kad statistiškai būtų išvengta vienos mirties šioje grupėje. Bendra ivermektino kaina, norint išvengti šios vienos mirties, - 40 000 JAV dolerių.

(Remiantis "GoodRx" interneto svetainės duomenimis, bendrinio ivermektino recepto kaina yra maždaug 40 JAV dolerių. Vienam asmeniui reikėtų maždaug 2,5 recepto, kad gautų vidutinę 150 mg dozę). 

Kiek verta jūsų gyvybė? Spėjame, kad ji verta kur kas daugiau nei 40 000 dolerių.

Kai ištiks kita pandemija, būtinai remsimės senesniais vaistais, nes naujesniems vaistams sukurti reikia ne vienerių metų. Ivermektinas yra pakartotinai pritaikytas vaistas, kuris padeda ir galėjo padėti daug daugiau. Jis nusipelno pripažinimo, o ne menkinimo. Tačiau mums iš tikrųjų reikia būdo, kaip apsisaugoti nuo galingų visuomenės veikėjų, organizacijų ir farmacijos kompanijų melo ir iškraipymų. Deja, tokių skiepų nuo šio užkrato nėra.

Autoriai David Henderson ir Charles Hooper iš The Brownstono Instituto,

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
09.10.2019 laikas 18:45 Receptai – Patiekalai Sultingi Mėsos Zrazai + Receptas (Video)
Pradžiai darome įdarą: pjaustome svogūnų laiškus ir 3 kietai virtus kiaušinius. Viską dedame į atskirą indą, į įdarą galima berti truputį druskos, truputį pipirų, jei norite dar kokių nors prieskonių, tai dėkite į faršą....

Skaityti daugiau

02.09.2019 laikas 13:19 Receptai – Patiekalai Nuostabi mėsa su sūriu! Visada mažai, kiek be gamintum!

Skanu ir originalu! Pasigaminkime namuose skanius kepsnelius su fetos sūrio įdaru. Gaunasi labai skanūs ir dideli.

Skaityti daugiau

29.06.2019 laikas 14:15 Receptai – Patiekalai Orkaitėje keptos vištų blauzdelės: majonezo marinatas
Gaminame. Keptos vištų blauzdelės. Orkaitėje keptos vištų blauzdelės receptas. Į dubenėlį dedame majonezą, Dižono garstyčias, išspaustą česnaką, druską bei prieskonius ir užmaišome marinatą. Skanaus.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau