Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gruodžio » 20

Demokratai balsuoja už tai, kad Trumpui būtų pateikti baudžiamieji kaltinimai: "Jis gali niekada nebebūti prezidentu"

Gruodžio 19 d. demokratai balsavo už tai, kad buvusiam prezidentui Donaldui Trumpui (Donald Trump) būtų pateikti baudžiamieji kaltinimai, taip siekiant neleisti jam kandidatuoti 2024 m. perrinkimo rinkimuose.

Atskirojo komiteto 2021 m. sausio 6 d. įsilaužimui į JAV Kapitolijų tirti nariai balsavo už keturis kreipimusis per pirmadienį Vašingtone vykusį posėdį. Jie vienbalsiai balsavo už tai, kad sukilimas, trukdymas oficialiai procedūrai, melagingas pareiškimas federalinei vyriausybei ir sąmokslas siekiant apgauti federalinę vyriausybę būtų perduoti J. Bideno korumpuotam DOJ.

Apie tai praneša Theepochtimes.com: "Atsakomybę ... galima rasti tik baudžiamojo teisingumo sistemoje. Esame visiškai įsitikinę, kad šio komiteto darbas padės parengti teisingumo gaires, o agentūros ir institucijos, atsakingos už teisingumo užtikrinimą pagal įstatymus, pasinaudos mūsų pateikta informacija, kad padėtų savo darbe", - sakė komiteto pirmininkas respublikonas Bennie Thompsonas (Bennie Thompson D-Miss.).

Teisingumo departamentas ir D. Trumpo advokatas iš karto neatsakė į prašymus pakomentuoti.

Ekspertų grupė taip pat nukreipė į departamentą kitus nenurodytus asmenis.

"Mūsų baudžiamosios bylos buvo perduotos atsižvelgiant į nusikaltimo sunkumą, veikėjų svarbą ir turimus įrodymus", - po posėdžio žurnalistams sakė komisijos narys respublikonas Džeimis Raskinas (Jamie Raskin D-Md.). "Neabejotinai buvo ir kitų susijusių asmenų, tačiau mums sutrukdė daugybė žmonių, kurie atsisakė atvykti ir duoti parodymus, atsisakė pateikti turimą informaciją arba pasinaudojo penktąja pataisa. Todėl nusprendėme paskelbti pavardes tų žmonių, kurie, mūsų įsitikinimu, turėjo daug įrodymų, kad jie dalyvavo nusikaltimuose."

JAV įstatymai draudžia sukilimą: kodekse teigiama, kad "kas kursto, rengia, padeda ar įsitraukia į bet kokį sukilimą ar maištą prieš Jungtinių Valstijų valdžią ar jų įstatymus arba teikia jiems pagalbą ar paguodą, baudžiamas bauda pagal šią antraštinę dalį arba laisvės atėmimu ne daugiau kaip dešimčiai metų, arba ir vienu, ir kitu atveju, ir negali eiti jokių pareigų Jungtinėse Valstijose".

Vienas įstatymas draudžia trukdyti oficialiam procesui, iš dalies pradėdamas nuo to, kad asmuo negali "korumpuotai, grasinimais ar jėga, grasinančiais laiškais ar pranešimais daryti įtaką, trukdyti ar kliudyti arba stengtis daryti įtaką, trukdyti ar kliudyti Kongresui tinkamai ir teisingai vykdyti įstatymus".

Trečiasis įstatymas draudžia žmonėms rengti sąmokslą siekiant apgauti Jungtines Valstijas. Šį kodeksą vienas Aukščiausiojo Teismo teisėjas apibrėžė taip: "visų pirma tai reiškia apgauti Vyriausybę, išvilioti iš jos turtą ar pinigus, tačiau tai taip pat reiškia trukdyti ar kliudyti vykdyti vieną iš teisėtų Vyriausybės funkcijų apgaule, gudrumu ar klasta arba bent jau nesąžiningomis priemonėmis".

Kitas įstatymas draudžia pateikti melagingą pareiškimą federalinei vyriausybei.

Jei Teisingumo departamentas laikysis rekomenduojamų kaltinimų, D. Trumpui gali grėsti iki 25 metų kalėjimo ir baudos.

Harvardo teisės mokyklos profesorius emeritas Alanas Dershowitzas (Alan Dershowitz) laidoje "Newsmax" sakė, kad pagal valdžių atskyrimo principą Kongresas neturi teisės rekomenduoti baudžiamojo persekiojimo.

JAV Atstovų Rūmai apkaltino D. Trumpą sukilimo kurstymu dėl 2021 m. sausio 6 d. įvykdyto įsiveržimo į JAV Kapitolijų, tačiau Senatas išteisino D. Trumpą apkaltos procese.

Specialusis patarėjas Jackas Smithas (Jack Smith), neseniai paskirtas generalinio prokuroro Merricko Garlando (Merrick Garland,), vadovauja dviem tyrimams, kurie yra arba gali būti susiję su D. Trumpu. Tai apima tyrimą, ar D. Trumpas nepažeidė įstatymų, laikydamas tam tikrus dokumentus savo kurorte Mar-a-Lago, ir tyrimą dėl įtariamų nusikaltimų, susijusių su trukdymu perduoti valdžią po 2020 m. prezidento rinkimų arba 2021 m. sausio 6 d. vyksiančių rinkimų balsų patvirtinimo.

JAV. B. Obamos paskirtas apygardos teisėjas Amitas Mehta (Amit Mehta) vasario mėn. civilinėje byloje, kurioje dalyvavo D. Trumpas, nusprendė, kad "bent jau galima daryti išvadą, jog ragindamas mitinguotojus žygiuoti prie Kapitolijaus prezidentas tai darė siekdamas sutrikdyti įstatymų leidėjų pastangas patvirtinti Rinkikų kolegijos balsus, " ir kad taip pat tikėtina, jog D. Trumpas žinojo, kad jo vaidmuo "buvo skatinti naudoti jėgą, bauginti ar grasinti, kad būtų sutrukdyta atlikti sertifikavimo procedūrą, o tokios organizuotos grupės kaip "Proud Boys" ir "Oath Keepers" atliktų reikiamus veiksmus. "

2021 m. sausio 6 d. Trampas, sakydamas kalbą "Ellipse", ragino šalininkus "kovoti kaip velnias" ir eiti į Kapitolijų, tačiau taip pat ragino žmones "taikiai ir patriotiškai pareikšti savo nuomonę".

Niekam nebuvo pateikti kaltinimai dėl sukilimo, susijusio su pažeidimu. Dalis kaltinamųjų buvo nuteisti arba jiems gresia kaltinimai maišto sąmokslu.

Sausio 6 d. Atstovų Rūmų komisijoje dominuoja demokratai; komisijoje yra tik du respublikonai, ir abu juos paskyrė Atstovų Rūmų pirmininkė Nensė Pelosi (Nancy Pelosi, D-Kalif.). Atstovų Rūmų respublikonų lyderis Kevinas McCarthy (Kevin McCarthy R-Kalif.) pasiūlė narių sąrašą, tačiau Pelosi atmetė du iš jų, todėl McCarthy išbraukė likusius iš svarstymo.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
17.01.2018 laikas 14:12 Receptai – Patiekalai Medaus ir kiaušinių kaukė

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: riebios veido odos. Ingredientai: Baltymai, Medus, Migdolų arba persikų aliejus, Permalti avižiniai dribsniai.

Skaityti daugiau

24.08.2018 laikas 09:43 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai širdies negalavimams gydymui
Širdies ligos liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai širdies negalavimams gydymui, receptai nuo širdies negalavimu, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uo...

Skaityti daugiau

21.07.2019 laikas 15:19 Receptai – Patiekalai Skanūs kotletai be gramo mėsos. Paprasta, bet kaip skanu!

Avižiniai kotletai. Tokie kotletai gaminami be mėsos, bet tikrai galiu pasakyti, kad jie yra labai skanūs. Paprasta juo gaminti, išeina švelnūs, sotūs su traškia plutele.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau