Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Stichinės Nelaimės » 2022 » Gruodžio » 22

Islandijos košmaras tūkstančiams keliautojų, įstrigusių Keflaviko oro uoste smarkiai sningant

Tūkstančiai keliautojų jau kelias dienas dėl ekstremalių oro sąlygų įstrigo Islandijos Keflaviko oro uoste.

Dėl gausaus sniego ir pūgų nuo šeštadienio beveik visiškai uždarytas Islandijos tarptautinis oro uostas.

Užsienio reikalų ministerija įspėjo: "Visoje Islandijoje galioja įspėjimas dėl nepalankių oro sąlygų, daug kelių yra uždaryti.

Policija pataria žmonėms likti namuose". Dėl stipraus vėjo ir pavojingo apledėjimo keliuose labai sutrinka skrydžiai, o dėl uždarytų kelių sutrinka eismas į Keflaviko tarptautinį oro uostą ir iš jo."

Keflavikas ne tik uždarytas skrydžiams, bet ir atkirstas nuo sostinės Reikjaviko, nes sniegas užtvėrė 30 mylių ilgio greitkelį Nr. 41. Pranešama, kad "Icelandair" atliko du maršrutinius skrydžius tarp Keflaviko ir Reikjaviko miesto oro uosto, kad pervežtų įgulą.

Buvo atšaukta dešimtys skrydžių į Jungtinę Karalystę ir iš jos, o jų keleiviai naktį praleido oro uoste.

Vyresnio amžiaus keliautojų iš JAV, įstrigusių po to, kai buvo atšauktas jų tolesnis skrydis, giminaitis "The Independent" sakė: "Tarp daugiau nei 1 000 keleivių, įstrigusių KEF, auga pyktis, ypač tarp amerikiečių: "Taip, buvo blogas oras, bet "Icelandair" reagavo labai nekompetentingai.

Nacionalinė oro linijų bendrovė sakė: "Mūsų komanda intensyviai dirba, kad perregistruotų visus klientus, kurie nukentėjo nuo sutrikimų. Prašome būti kantriems, nes tikimės, kad gali prireikti šiek tiek laiko, kad galėtume patenkinti visus norinčius.

"Dėsime visas pastangas, kad galėtume priimti kuo daugiau skrydžių. Tačiau tikimės, kad dėl pastarųjų dienų įvykių gali sutrikti kai kurie skrydžiai. Jei taip nutiks, klientams bus pranešta užsakymo metu nurodytais kontaktiniais duomenimis."

"Icelandair" išsinuomojo papildomų lėktuvų, kad pašalintų įsiskolinimą.

Kai kurie keleiviai galės išvykti per artimiausias 24 valandas; didžiausia Didžiosios Britanijos pigių skrydžių bendrovė "easyJet" pranešė, kad ketvirtadienį vykdys papildomus skrydžius, siekdama pašalinti susidariusią spūstį.

"easyJet" keleiviams, bandžiusiems išvykti antradienį, buvo pranešta: "Jei reikia, užsakėme jums nakvynę viešbutyje, tačiau sužinojome, kad dėl gausaus snygio daugelis privažiavimo kelių prie galimų viešbučių yra uždaryti."

Antradienį Islandijos meteorologijos biuras visai šaliai paskelbė įspėjimą dėl nepalankių oro sąlygų, o eismo agentūra perspėjo: "Daugelis kelių jau uždaryti."

Antradienį vakare autobusai daugelį keleivių nuvežė į sostinę, kur Raudonasis Kryžius atidarė prieglaudas.

Skrydžiai atnaujinti, o trečiadienio popietę į Londono Hitrou oro uostą turėtų išskristi įstrigęs "British Airways" lėktuvas.

Gisli Ólafsson, Islandijos piratų partijos (įkurtos 2012 m. ir pasisakančios už tiesioginę demokratiją) parlamento narys, tapo šio klausimo komentatoriumi. Jis tviteryje rašė: "Daugiadienės pūgos Islandijoje nėra dažnas reiškinys.

"Juos sukėlė šeštadienio naktį gausiai iškritęs sniegas (30 ir daugiau cm), po to šaltas oras ir stiprus vėjas (18-25 m/s).

"Tai reiškia, kad pagrindinė problema yra vėjo nuneštas sniegas, o ne naujas sniegas."

Tikroji Žemė - Pateikiami naujausi oru vaizdo įrašai iš viso pasaulio. Žiūrėkite, stebėkite orus, klimatą, stichines nelaimes, prenumeruokite Paranormal LT Youtube kanalą:

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
25.08.2018 laikas 17:55 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai sumušimams gydyti
Sumušimai liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai sumušimams gydyti, receptai sumušimams gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis...

Skaityti daugiau

07.02.2018 laikas 11:06 Receptai – Patiekalai Vitaminų gėrimas
Šakeles gerai nuplaukite, nusausinkite, žirklėmis smulkiai sukarpykite spyglius ir užpilkite šaltu parūgštintu vandeniu, uždenkite ir palaikykite tamsioje vietoje 2–3 dienas, retkarčiais pamaišykite. Galima pasaldinti medumi ar cu...

Skaityti daugiau

14.09.2018 laikas 08:07 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai kraujavimo stabdymui
Kraujavimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai kraujavimo stabdymui, kraujavimas, receptai kraujavimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau