Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2023 » Sausio » 1

Vatikane mirė popiežius Benediktas XVI, kurį globalistinis elitas pašalino iš popiežiaus posto

Benediktas XVI, 265-asis Romos Katalikų Bažnyčios popiežius, kuris buvo pašalintas iš popiežiaus posto po globalistų elito įvykdyto perversmo, siekiant paskirti kraštutinių kairiųjų pažiūrų popiežių Pranciškų, šeštadienio rytą mirė miegodamas. Jam buvo 95 metai.

"Su liūdesiu pranešu, kad popiežius emeritas Benediktas XVI mirė šiandien 9.34 val. vienuolyne "Mater Ecclesiae" Vatikane", - rašoma Vatikano atstovo spaudai Matteo Bruni pareiškime. "Išsamesnė informacija bus pateikta kaip galima greičiau."

Daugiau informacijos gali būti pateikta, tačiau vargu ar kada nors bus paskelbta, kodėl popiežius Benediktas 2013 m. buvo pirmasis popiežius, "atsistatydinęs" per 600 metų ir atvėręs kelią popiežystę perimti kraštutinių pažiūrų popiežiui Pranciškui.

Benediktas Benediktas pakeitė šventąjį Joną Paulių II, vadovavusį 1,3 mlrd. pasaulio katalikų, ir valdė nuo 2005 m. balandžio 19 d. iki atsistatydinimo 2013 m. vasario 28 d. Vokiečių popiežius šokiravo pasaulį, kai paskelbė apie savo ketinimą atsistatydinti, tačiau, pasak grupės aukštų katalikų vadovų, šioje istorijoje yra kur kas daugiau dalykų, nei teigiama oficialiame pasakojime.

 

Globalistų perversmas

George'as Sorosas (George Soros), Barackas Obama (Barack Obama) ir Hillary Clinton (Hillary Clinton) surengė perversmą Vatikane, siekdami nuversti konservatyvųjį popiežių Benediktą ir pakeisti jį radikaliu kairiųjų pažiūrų popiežiumi Pranciškumi, teigia grupė katalikų lyderių, remdamiesi įvairių šaltinių, įskaitant "WikiLeaks" elektroninius laiškus, įrodymais.

Popiežius Benediktas XVI Katalikų Bažnyčios popiežiumi valdė nuo 2005 iki 2013 m., kol netikėtai atsistatydino neįprastomis aplinkybėmis. Tapęs pirmuoju atsistatydinusiu popiežiumi nuo popiežiaus Grigaliaus XII 1415 m., Benediktas laikomas pirmuoju popiežiumi, atsistatydinusiu savo iniciatyva nuo popiežiaus Celestino V 1294 m.

Tačiau grupė katalikų lyderių remiasi naujais įrodymais, aptiktais "WikiLeaks" paviešintuose elektroniniuose laiškuose, ir teigia, kad konservatyvusis popiežius Benediktas iš tikrųjų atsistatydino ne savo iniciatyva, o buvo išstumtas iš Vatikano per perversmą, kurį tyrėjų grupė vadina "Katalikų pavasariu".

G. Sorosas, B. Obama ir H. Clinton pasitelkė Jungtinių Valstijų diplomatinį aparatą, politinius raumenis ir finansinę galią, kad priverstų, papirktų ir šantažuotų "pakeisti režimą" Romos Katalikų Bažnyčioje, kad konservatyvųjį Benediktą pakeistų dabartinis popiežius Pranciškus, kuris nuo to laiko tapo neįtikėtinu tarptautinės kairės atstovu, pribloškiančiu viso pasaulio katalikus.

Dabar katalikų lyderių grupė reikalauja oficialiai ištirti George'o Soroso, Baracko Obamos, Hillary Clinton (ir kitų) veiklą, kurie, jų teigimu, dalyvavo organizuojant "Katalikų pavasarį", lėmusį jų siekį "pakeisti režimą" Vatikane.

Katalikų lyderiai nurodo aštuonis konkrečius klausimus, į kuriuos jie siekia gauti atsakymus dėl įtartinų įvykių, lėmusių popiežiaus Benedikto XVI atsistatydinimą - pirmą popiežiaus abdikaciją per 700 metų.

"Konkrečiai, turime pagrindo manyti, kad Vatikano "režimo pasikeitimą" sukonstravo Obamos administracija", - sakoma peticijos teikėjų sausio 20 d. laiške prezidentui D. Trumpui.

"Mes su nerimu sužinojome, - pažymima jų laiške, - kad trečiaisiais B. Obamos administracijos pirmosios kadencijos metais jūsų ankstesnė oponentė, valstybės sekretorė Hillary Clinton, ir kiti vyriausybės pareigūnai, su kuriais ji buvo susijusi, pasiūlė katalikišką "revoliuciją", per kurią būtų įgyvendintas galutinis to, kas liko iš Katalikų Bažnyčios Amerikoje, žlugimas".

Laiške pateikiamos nuorodos į dokumentus ir naujienų istorijas, pabrėžiančias jų teiginius. Pirmiausia jame atkreipiamas dėmesys į liūdnai pagarsėjusius "WikiLeaks" atskleistus Soroso, Klintono ir Podestos elektroninius laiškus, kuriuose Podesta ir kiti progresyvūs veikėjai aptarinėjo režimo pokyčius, siekiant pašalinti tai, ką jie vadino "viduramžių diktatūra" Katalikų Bažnyčioje.

Apie minėtus Podestos elektroninius laiškus "The New American" rašė praėjusių metų spalio mėn:

"Podesta, ilgametis Clinton patarėjas ir (arba) patikėtinis bei kairiųjų pažiūrų finansuotojo George'o Soroso (Džordžo Soroso) parinktas vyriausiasis aktyvistas, 2011 m. elektroniniame laiške atskleidė, kad jis ir kiti aktyvistai siekia įvykdyti "Katalikų pavasario" revoliuciją Katalikų Bažnyčioje - akivaizdi nuoroda į tais pačiais metais Obamos, Clintono ir Soroso komandos organizuotus pražūtingus "Arabų pavasario" perversmus, kurie destabilizavo Artimuosius Rytus ir atvedė į valdžią regione radikalius islamistinius režimus bei teroristines grupuotes. Podestos elektroninis laiškas yra atsakas kitam Soroso finansuojamam radikalui - Sandy Newmanui (Sandy Newman), "progresyviosios" organizacijos "Voices for Progress" įkūrėjui. S. Newmanas rašė Podestai, prašydamas patarimo, kaip geriausiai "pasėti revoliucijos sėklas" Katalikų Bažnyčioje, kurią jis apibūdino kaip "viduramžių [sic] diktatūrą".

 

Savo laiške katalikų lyderių grupė rašo: "Praėjus maždaug metams po šios elektroniniu paštu vykusios diskusijos, kurios niekada neketinta paviešinti, sužinojome, kad popiežius Benediktas XVI labai neįprastomis aplinkybėmis abdikavo, o jo vietą užėmė popiežius, kurio akivaizdi misija - teikti dvasinį komponentą radikalios ideologinės tarptautinės kairiųjų darbotvarkės įgyvendinimui.  Popiežiaus Pranciškaus pontifikatas vėliau daugybę kartų kėlė abejonių dėl savo paties teisėtumo."

"Likome suglumę dėl šio ideologiškai įkrauto popiežiaus elgesio, kurio misija, regis, yra sekuliarių kairiųjų darbotvarkės skatinimas, o ne vadovavimas Katalikų Bažnyčiai, vykdančiai savo šventąją misiją", - sako jie, išreikšdami milijonų katalikų visame pasaulyje, apstulbintų kairiosios popiežiaus Pranciškaus ideologijos, mintis. "Popiežiui paprasčiausiai nedera dalyvauti politikoje tiek, kad jis būtų laikomas tarptautinės kairės lyderiu."

Jie tęsia:

"Atsižvelgdami į visa tai ir linkėdami geriausio mūsų šaliai bei viso pasaulio katalikams, manome, kad ištikimi ir informuoti Jungtinių Valstijų katalikai privalo kreiptis į Jus su prašymu leisti atlikti tyrimą šiais klausimais:

- Kokiu tikslu Nacionalinio saugumo agentūra stebėjo popiežių Pranciškų išrinkusią konklavą?

- Kokias kitas slaptas operacijas, susijusias su popiežiaus Benedikto XVI atsistatydinimu arba popiežių Pranciškų išrinkusia konklava, vykdė JAV vyriausybės agentai?

- Ar JAV vyriausybės agentai palaikė ryšius su "Kardinolo Danneelso Mafija"?

- Paskutinėmis dienomis prieš popiežiaus Benedikto XVI atsistatydinimą buvo sustabdytos tarptautinės piniginės operacijos su Vatikanu. Ar su tuo buvo susijusios kokios nors JAV vyriausybės agentūros?

- Kodėl tarptautinės piniginės operacijos buvo atnaujintos 2013 m. vasario 12 d., kitą dieną po to, kai Benediktas XVI paskelbė apie savo atsistatydinimą? Ar tai buvo grynas sutapimas?

- Kokių veiksmų, jei tokių buvo, iš tikrųjų ėmėsi Johnas Podesta (John Podesta), Hillary Clinton ir kiti su Obamos administracija susiję asmenys, dalyvavę diskusijose, kuriose buvo siūloma kurstyti "Katalikų pavasarį"?

- Koks buvo viceprezidento Džozefo Baideno ir popiežiaus Benedikto XVI slapto susitikimo Vatikane 2011 m. birželio 3 d. ar apie šią dieną tikslas ir pobūdis?

- Kokį vaidmenį atliko George'as Sorosas ir kiti tarptautiniai finansininkai, kurie galbūt šiuo metu gyvena Jungtinių Valstijų teritorijoje?"

Tyrimas, kurio katalikų lyderių grupė prašo prezidento D. Trumpo, turėtų sudominti ne tik katalikus. Gerai žinomas Džordžo Soroso gebėjimas kooptuoti svarbiausius politinius veikėjus, kad šie padėtų jo radikaliems planams nacionalinėse valstybėse; tačiau jo gebėjimas priversti "pakeisti režimą" Katalikų bažnyčioje - institucijoje, kuri anksčiau buvo laikoma neįveikiama iš išorės, kelia rimtų klausimų dėl jo potencialo sukelti pasaulinį chaosą. Tyrimas - ir bausmė - turėtų būti pradėtas nedelsiant.

 

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
30.07.2019 laikas 19:36 Receptai – Patiekalai Lašiša su špinatų ir pomidorų padažu
Gaminame namuose. Lašiša su špinatų ir pomidorų padažu. Šiek tiek pakepinus dedame nuplautus špinatų lapus ir kepiname dar kelias minutes vis pamaišant. Pilame grietinėlę, beriame Parmezano sūrį, išmaišome, sudedame į keptuvę laši...

Skaityti daugiau

15.11.2017 laikas 11:19 Receptai – Patiekalai Arbata nuo kosulio (čiobrelis, šalpusnis, tubė)

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Kosulys. Ingredientai: čiobrelis, šalpusnio lapai, tubė.

Skaityti daugiau

05.07.2019 laikas 19:19 Receptai – Patiekalai Mėsos tefteliai su padažu

Mėsos teftelių receptas. Mėsos teftelius užpilame padažu ir troškiname ant silpnos ugnies 25-30 minučių. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 20:48 H5N1 paukščių gripas rastas maisto prekių parduotuvių piene, nes pradedami Gateso finansuojamos vakcinos bandymai
Ligų kontrolės ir prevencijos centras nurodė valstijoms pasirengti "greitiems paukščių gripo tyrimams" po to, kai pasterizuotame piene iš maisto prekių parduotuvių buvo rasta H5N1 viruso fragmentų.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau