Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2023 » Sausio » 2

Artimiausi 6 mėnesiai Ukrainoje - kas bus po to?

Naujasis draugas Thomas H. Lipscombas (Thomas H. Lipscomb) parašė šį tekstą ir maloniai leido jį paskelbti. T. H. Lipskombas yra Skaitmeninės ateities centro Niujorke pirmininkas. Jis buvo dviejų viešųjų skaitmeninių technologijų bendrovių įkūrėjas ir generalinis direktorius, jam priklauso penki patentai. Jis buvo kelių žiniasklaidos bendrovių vadovas, įskaitant "Times Books" generalinį direktorių, ir rašė straipsnius į tokius leidinius kaip "The New York Times", "The Washington Post" ir "The Wall Street Journal".

Dabar jau niekas neabejoja, kad Rusija nugalės Ukrainą ir primes savo sąlygas. Kaip prieš kelias savaites sakė V. Putinas (Putin), jis klydo manydamas, kad gali pasitikėti Vakarais ir pasiekti protingą susitarimą, todėl jis neturi kito realaus pasirinkimo, kaip tik kariniu būdu nugalėti savo ukrainietišką marionetę. Jo įžvalgus užsienio reikalų ministras S. Lavrovas (Lavrov) pažymėjo, kad nėra prasmės diskutuoti su dabartine Amerikos vyriausybe. Jie neturi supratimo apie karą ir dar mažiau apie diplomatiją.

Tačiau kaip Jungtinės Valstijos reaguos į brėkštantį supratimą, kad ilgus metus trukęs JAV ir NATO planavimas, kurį neseniai atskleidė Angela Merkel, Ukrainoje vykusį "Proxy War", lėmė ne Rusijos galios žlugimą ir V. Putino nuvertimą, o Ukrainos sunaikinimą ir padalijimą bei Amerikos ir NATO karinio iššūkio atskleidimą kaip gerokai prastesnės reputacijos? Šią baimę Bidenas (Biden) iš tikrųjų atskleidė susitikime Baltuosiuose rūmuose per Zelenskio (Zelensky) vizitą prieš Kalėdas.

Visiškai kontroliuodamos žiniasklaidą, JAV/NATO galėjo ilgą laiką neleisti gyventojams sužinoti apie šią katastrofą Vakarų galiai ir pretenzijoms.  Tačiau tarptautinis poveikis pasireikš nedelsiant.

Amerikos karinis planavimas kadaise buvo pasaulinio lygio. Bet kas galėtų planuoti tarpinį karą prieš Rusiją, vieną iš pripažintų artilerijos meistrų, turinčią daug geresnes priešlėktuvinės gynybos technologijas nei bet kuri Vakarų šalis, o paskui aprūpinti savo marionetę Ukrainą prastesniais ginklais ir tik tiek šaudmenų, kad jų užtektų pusmečiui? Ir tikrai amerikiečių planuotojai negalėjo nežinoti, kad nebėra gamybinės bazės atsargoms papildyti, o NATO sandėliai praktiškai tušti?

Retas Butleris (Rhett Butler) paniekinamai priminė Pietų atsiskyrimo karštosioms galvoms: "Visuose Pietuose nėra nė vieno patrankų fabriko". Šiandien Jungtinėse Valstijose padėtis ne ką geresnė. Šimtmečiais nusistovėjusi tiesa, kad logistika yra raktas į dominavimą mūšio lauke. Ar dabartiniai mūsų kariniai planuotojai kažkaip to nepastebėjo?

Amerika dabar ieško pasenusių ginklų, kurie vis tiek niekada nebus pristatyti laiku, kad papildytų Pentagono Ukrainos karinės pagalbos sąrašus, kartu su gamybos sutartimis dėl būsimų tiekimų, kurie yra nesvarbūs, o Ukraina iš muziejų iškasinėja garvežius, kad galėtų važinėti tuo, kas liko iš jos geležinkelių sistemos.

Tačiau dabartinė Jungtinių Valstijų vadovybė yra visiškų idiotų gauja, apakinta ideologijos, arogancijos ir iliuzijų siekti "taisyklėmis pagrįstos" pasaulinės hegemonijos, kurios galimybė jau seniai praėjo, kaip rodo mūsų pasirodymas šiame tarpiniame kare. Jungtinės Valstijos gal ir laimėjo Šaltąjį karą, bet pralaimėjo taiką. Jos strateginis mąstymas ir kariuomenė yra pasenę, o pajėgų ir įrangos konfigūracija pagrįsta praėjusio tūkstantmečio prielaidomis. Pralaimėta ir kova už Didįjį pasaulinį pertvarkymą esant vienpolinei Amerikos hegemonijai. Pasaulio ekonomikos forumas dabar yra toks pat svarbus kaip Šventoji Romos imperija. Viskas, ką jie gali toliau daryti, tai terorizuoti vis labiau autoritarines Vakarų valstybes asiniškais politiniais pasiūlymais.

Mėginimas sunaikinti Rusiją paskatino Putiną ir jo komandą imtis puikios diplomatijos ir lyderystės, kuri tyliai įrodė, kad likusi pasaulio dalis teikia pirmenybę suverenumui ir daugiapoliariam pasauliui. Po Šaltojo karo prasidėjusi "Pox Americana", kaip ją pavadino Larry Johnsonas, baigėsi. Ateities istorikai su susižavėjimu nagrinės šį istorijos laikotarpį. Nedaug kartų istorijoje tokie milžiniški pokyčiai vyko taip greitai.

Tačiau kaip reaguos Vašingtono idiotai? Ar jie griebsis kokių nors bandymų įgyvendinti Petreuso (Petraeus) "norinčiųjų koaliciją", sufabrikuotą iš kai kurių NATO ir kai kurių mūsų karių? Petreusas iki šiol turėjo dvi svarbias idėjas:  Būdamas kadetu jis vedė savo viršininko, Vest Pointo superintendento (Superintendent of West Point), dukterį ir nusprendė dezertyruoti iš Bengazyje žuvusių CŽV vyrų, kad išvengtų B. Obamos ir Hillary Clinton gėdos. Ar desperatiškai nusiteikusios JAV ir NATO sufabrikuos kokią nors priežastį ir iš tikrųjų fiziškai įsikiš, kad pabandytų užkirsti kelią neišvengiamam Ukrainos pralaimėjimui?

Galimas svarbus pasakymas, ir jis kyla iš Putino taktikos Donbase. Kodėl, jei netrukus prasidės didysis Donbaso užėmimo ir prasiveržimo puolimas, rusai intensyviai stiprina jau turimą liniją? Ar gali būti, kad po absurdiškų partinių šūvių pinklių, kurias CŽV pridaro pačioje Rusijoje, rusai nusprendė, kad JAV ir NATO tiesiog nebekontroliuoja situacijos tiek, kad pabandys ir taktinę atominę bombą, ir NATO pajėgų puolimą?

Tikėtina, kad ateinantys šeši mėnesiai bus patys plaukuočiausi, kokius tik esame matę.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.08.2019 laikas 08:29 Receptai – Patiekalai Organizmo draugės – gervuogės
Dabar miškuose gausu įvairių uogų, taip pat ir gervuogių. Jos ne tik skanios, bet ir turi daug naudingų medžiagų. Be to, vartojamos kaip vaistas įvairioms ligoms gydyti. Gervuogėmis gardinami įvairūs desertai, kepiniai ir kokteili...

Skaityti daugiau

28.08.2019 laikas 20:25 Receptai – Patiekalai Traškūs vaflių ritinėliai be vaflinės
Jei jums kilo noras prisiminti vaikystės skonį, pasigamini skanius, traškius susuktus vaflius, bet neturite po ranka vaflinės, šią problemą labai lengva išspręsti. O, ir vaflių kepimas keptuvėje užims mažai laiko....

Skaityti daugiau

14.09.2018 laikas 08:07 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai kraujavimo stabdymui
Kraujavimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai kraujavimo stabdymui, kraujavimas, receptai kraujavimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 17:06 Zimbabvės šeima teigia, kad juos persekioja «nematomi goblinai»
Šeima iš Magwegvės (Magwegwe) miesto Bulawayo šiaurėje, Zimbabvėje, yra išsigandusi dėl nepaaiškinamų ir bauginančių reiškinių, vykstančių jų namuose.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 16:50 Tamsioji materija gali sukurti sprogstančias žvaigždes

Astronomai jau seniai spėliojo, kad paslaptingoji tamsioji medžiaga, sudaranti didžiąją dalį visatos, gali turėti didelę įtaką įprastai materijai. Naujas tyrimas rodo, kad tamsioji medžiaga gali būti pajėgi kurti sprogstančias žvaigždes.

...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau