Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Technologijos, Mokslas » 2023 » Sausio » 10

"Skiepijant" maisto atsargas Billas Gatesas ir kiti globalistai planuoja priverstinai apkrėsti net neskiepytus žmones

Milijardieriaus eugeniko Bilo Geitso (Bill Gates) teigimu, gyvūnų, kuriuos valgo žmonės, genetika yra netinkama. Ir vienintelis būdas "pataisyti" šią genetiką - "skiepyti" minėtus gyvūnus naujomis mRNA (pasiuntinių RNR) "vakcinomis".

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Toliau žiūrėkite, kaip Gatesas aiškina savo norus gyvūnų karalystei:

Gateso nuomone, kol visi gyvūnai, įskaitant maistui skirtus gyvūnus, nebus apnuodyti naujausiais "Big Pharma" nuodais, maisto ištekliai ir toliau bus "nešvarūs". Tik jis ir jo globalistiniai pakalikai gali jį "dezinfekuoti" naujais cheminiais preparatais ir DNR modifikavimo metodais, kuriuos jie bando taikyti ir žmonėms.

"Gateso fondas bendradarbiauja su DFID dėl daugelio dalykų, tarp jų - mūsų bendras darbas gyvulininkystės srityje", - pareiškė Gatesas, turėdamas omenyje Jungtinėje Karalystėje įsikūrusį Tarptautinės plėtros departamentą.

"Padėti gyvūnams išgyventi, turint vakcinas arba geresnę genetiką, padėti jiems būti produktyvesniems - tai labai svarbu." (Susiję: Billas Gatesas gyvena, kad galėtų skiepyti.)

Šiais metais rinkoje pasirodys kovidų žabais apdorotas gyvūninis maistas, Bilas Geitsas už tai dėkoja

Kaip paprastai daro, B. Geitsas visa tai pradėjo nuo eksperimentų su trečiojo pasaulio šalimis. Kadangi B. Geitsas vargšus laiko mažiau vertingais nei jis pats, jie tampa bandomaisiais triušiukais, kuriais jis bando pakeisti visą pasaulį pagal savo įvaizdį.

"Buvau nuvykęs į Etiopiją ir mačiau, kaip vištos ten deda daugiau kiaušinių, gauna daugiau maisto ir net šiek tiek sutaupo, - gyrėsi B. Gatesas.

Tačiau lieka klausimas: ar tie kiaušiniai iš tikrųjų yra saugūs? O gal juose yra tų pačių mRNA modifikacijų, kurios atsiranda žmonėms, kai jiems sušvirkščiama "kovido"?

Pasirodo, kitais metais Gateso ir jo bičiulių dėka planuojama "covid" švirkštus suleisti naminiams gyvuliams. Ką šios injekcijos padarys maistui, kuris gaminamas ir parduodamas masėms?

"Netrukus valgysime DNR pakeistus, sergančius gyvulius nuo tų pačių mRNA švirkštų, kurie prisideda prie "Mirė staiga" pandemijos", - perspėjo "Twitter" paskyra, pavadinta "DJ Freedom Rocket". "Kas gali nutikti ne taip..."

Kita paskyra į tai atsakė, kad, matyt, jau dabar valgome "visiškai vakcinuotus" gyvūninius produktus, jau nekalbant apie visus genetiškai modifikuotus (GMO) augalinius produktus, kurie jau dešimtmečius yra rinkoje ir maisto produktuose.

"Ar žinote apie pranešimus, kad farmacija dabar siekia į maisto produktus įšvirkšti mRNA?" - klausė ta pati paskyra. "Į vaisius ir daržoves? Į gyvulių pašarus? Į suklastotas vakcinas ūkiniams gyvūnams. Maltusininkai ketina užnuodyti mūsų maisto tiekimą."

Visa tai buvo kuriama daugelį metų. Prieš trylika metų Gatesas susitiko su kitais globalistais, tokiais kaip Warrenas Buffettas, George'as Sorosas, Michaelas Bloombergas, Tedas Turneris, Oprah Winfrey, kad sukurtų koordinuotą atsaką į gyventojų skaičiaus augimo "problemą", kurią visi šie veikėjai laiko grėsme "žmonių rasei", t. y. jiems patiems, jų neleistinai užgyventiems turtams ir prabangiam gyvenimo būdui, kuris buvo sukurtas tų pačių žmonių, kuriuos jie dabar bando išnaikinti, sąskaita.

"Pasaulio milijardierių nuomone, išlieka religinės ir politinės "kliūtys", galinčios trukdyti jų masiniams eksperimentams", - aiškina Jokūbas Brunsas (Jacob Bruns), rašantis "Headline USA".

Komentaruose kažkas pridūrė, kad tokie žmonės kaip Gatesas yra akivaizdžiai pamišę ir nebeturi jokios gėdos atvirai skelbti savo tikruosius ketinimus planetos atžvilgiu tiesiai į akis.

"Šiuo metu jie panašūs į animacinių filmų piktadarius", - rašė kitas. "Išskyrus tai, kad jie tikri."

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko dalinkitės.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
21.09.2019 laikas 14:39 Receptai – Patiekalai Pieniškos dešrelės bulvių tešloje

Tai nuostabi vakarienė, svečiams atradimas, jei jie netikėtai užsuks pas jus. Galimas dalykas, jums šis patiekalas bus antras iš mėgstamiausių patiekalų, po kiaušinienės. Žinoma, čia tik idėja, galite į bulves įdėti įvairius pr...

Skaityti daugiau

09.06.2019 laikas 07:24 Receptai – Patiekalai Trupininis obuolių pyragas
Labai gardus ir paprastai pagaminamas trupininis obuolių pyragas.

Skaityti daugiau

02.11.2017 laikas 12:31 Receptai – Patiekalai Žolelės vaisingumui skatinti
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Šalpusnių, Vaistinių ramunėlių, Barkūno, Širdažolės, Kalendulos žiedų, Verdančio vandens

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau