Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2023 » Sausio » 15

Kodėl daugelis žmonių senatvėje apriboja savo socialinį ratą ir atsisako santykių

Palaikome ryšį, šypsomės kaimynams, kviečiame giminaičius į šventes, aplankome. Tik sulaukę 40-ies galime be baimės atsisakyti nenaudingo bendravimo...

Mus su artimaisiais sieja tokie glaudūs santykiai, kad kai jie jaučiasi blogai, mes taip pat jaučiamės blogai, o kai jie džiaugiasi, mums pasidaro šilčiau širdyje. Mano draugas vaikystėje kentėjo dėl to, kad jo motina negalėjo susitvarkyti asmeninio gyvenimo. Jie nuolat kraustėsi iš vienos vietos į kitą, iš buto į butą, vis keitėsi jo naujų tėvų vardai: Sergejus, Lubenas, Paša, vėl Sergejus.

Jo motina taip pat mėgo nakvoti su draugais. Iki vėlyvo vakaro. O jei užsibūtumėte per ilgai, galėtumėte net praleisti naktį. Mano draugas vis dar nemėgsta svečių ir pats stengiasi nesilankyti svetimoje nuosavybėje be rimtos priežasties.

Jis nesupranta, kaip galima valandų valandas sėdėti ankštoje patalpoje ir kramtyti nereikšmingas tiesas. Geriau eikite į žygį arba skaitykite knygą.

Psichologai teigia, kad kaimų ir kaimelių gyventojai yra daug laimingesni nei miesto gyventojai. Jie turi mažiau kontaktų. Kuo mažiau kontaktų ir kuo jie gilesni, tuo geriau.

Žmonės, vengiantys susitikimų su bendraklasiais, įmonių vakarėlių, pasilinksminimų, vadinami namisėdomis ir kaupikais. Moteris, kuri karštligiškai neieško vyro po to, kai išsiskyrė su ankstesniuoju, yra keista moteris.

Tai visiškai suprantama: pirmykščiai žmonės jautėsi saugūs tik artimame bendraminčių rate, jie bijojo laukinių gyvūnų pasaulio. Turėjai būti arti gaujos ir palaikyti gerus santykius su visais, kad nebūtum išmestas iš to perimetro.

Dabar esame atsakingi už savo saugumą ir kitus pagrindinius poreikius, tačiau pasąmonė ima viršų. Jei kas nors atsitiks, žmonės padės, jie mūsų nepaliks.

Palaikome ryšį, šypsomės kaimynams, skambiname giminaičiams švenčių proga, aplankome. Tik sulaukę 40 metų galime be baimės atsisakyti beprasmiško bendravimo. Nustokite į vyrą žiūrėti kaip į gynėją, gelbėtoją, patrauklumo ženklą.

Specialistai priėjo prie įdomios išvados: kuo aukštesnis žmogaus intelektas, tuo mažiau jis priklauso nuo išorinių santykių. Štai situacija, kai "visas pasaulis nuo jo nusigręžė, o jis nė piršto nepajudino", - ne apie stiprų žmogų, bet apie protingą žmogų.

Pirma, kuo protingesnis žmogus, tuo sunkiau jam rasti jam tinkantį pašnekovą. Viena įdomi diskusija nėra draugystė.

Antra, kuo protingesnis žmogus, tuo turtingesnis ir sudėtingesnis jo vidinis pasaulis. Vienatvė nuramina ir sutvarko mintis, bet veidai, vardai, pokalbiai, gandai, apkalbos - vargina ir erzina.

Genialūs ir puikūs žmonės nekentė ceremonijų, apdovanojimų, raudonų kilimų ir spaudos fotosesijų. Jie norėjo skubėti atgal į savo laboratoriją, kabinetą ar studiją, kad galėtų tęsti darbą, o ne tik virpinti orą žodžių virpesiais.

Iliustracija: Gary Bun

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.08.2019 laikas 13:22 Receptai – Patiekalai Purios bandelės su aguonomis: besvorė minkšta tešla ir įdaro gausa

Bandelės su aguonomis – mėgstamas kepinys, kuris iškart sukelia kažkokius malonius vaikystės prisiminimus, perkelia į močiutės virtuvę ir verčia šypsotis. Ir niekur tokio skanėsto nenusipirksi, kad tešla būti orinė ir min...

Skaityti daugiau

29.06.2019 laikas 14:15 Receptai – Patiekalai Orkaitėje keptos vištų blauzdelės: majonezo marinatas
Gaminame. Keptos vištų blauzdelės. Orkaitėje keptos vištų blauzdelės receptas. Į dubenėlį dedame majonezą, Dižono garstyčias, išspaustą česnaką, druską bei prieskonius ir užmaišome marinatą. Skanaus.

Skaityti daugiau

27.08.2018 laikas 07:32 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai strazdanų gydymui
Strazdanos liaudies medicinoje, Strazdanos, receptai nuo strazdanų, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau