Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2023 » Sausio » 18

Ar Naujoji Zelandija yra Vakarų vyriausybių, mikromanipuliuojančių gyventojus, beta testas?

Po kovidų pandemijos draudimų ir įpareigojimų daugelis Vakarų valstybių ir JAV valstijų tapo naujo, akis atveriančio valdžios kišimosi į kasdienį piliečių gyvenimą lygio liudininkais.  Tačiau kai kurios šalys susidūrė su blogesniais scenarijais nei kitos. 

Ypač Naujojoje Zelandijoje per pastaruosius kelerius metus ne kartą pasirodė drakoniškiausi apribojimai visuomenei, ir, deja, ši tendencija nenutrūko vien dėl to, kad pandeminiai draudimai nustojo galioti.  Atrodo, kad ši salų valstybė ketina nustatyti autoritarinės politikos ir vyriausybės mikromanipuliavimo standartą, o keletas neseniai priimtų įstatymų rodo, kad ji neketina nusileisti.  

Atgal į praeitį: 2018 m. Naujoji Zelandija uždraudė visus naftos gręžimo jūroje tyrimus, siekdama sukurti "anglies dioksido požiūriu neutralią ateitį", o tai reiškia, kad dešimtmečio eigoje NZ laukia griežti energetikos apribojimai.  

2019 m. NZ uždraudė visus pusiau automatinius ginklus po šaudynių Christchurch mečetėje, taip nubausdama milijonus įstatymų besilaikančių piliečių už vieno žmogaus nusikaltimus.  Šaudymo Christchurch mečetėje vaizdo įrašai NZ yra įtartinai neteisėti, o kiekvienas, pagautas žiūrintis ar parsisiunčiantis šį įvykį, gali būti patrauktas baudžiamojon atsakomybėn.  Ginklų draudimas buvo įvestas kaip tik tuo metu, kai prasidėjo pandeminis uždarymas.     

2020 m. vyriausybė pristatė interneto cenzūros įstatymą, kuris suteiktų jai teisę selektyviai filtruoti "pavojingą turinį".  Daugumos nuostatų galiausiai buvo atsisakyta po visuomenės pasipriešinimo, tačiau ateityje cenzūra išlieka vyriausybės prioritetu. 

2021 m. Naujosios Zelandijos ministrė pirmininkė ir Pasaulio ekonomikos forumo bendradarbė Jacinda Ardern atvirai prisipažino ketinanti kurti dviejų pakopų visuomenę, kurioje paskiepytieji turėtų normalias galimybes naudotis ekonomika, keliauti ir bendrauti, o neskiepytieji būtų sąmoningai dusinami apribojimais tol, kol "pasirinktų" paklusti ir priimti mRNA skiepą.

Reikėtų pažymėti, kad 2021 m. Ardern ir Naujosios Zelandijos vyriausybę medikai ne kartą informavo apie 30 metų ir jaunesniems asmenims kylančią miokardito riziką, susijusią su vakcinomis.  Jie ignoravo perspėjimus ir vis tiek stūmė į priekį masinio skiepijimo kampanijas, įskaitant bandymus įvesti skiepų pasus

Tačiau tai nebūtinai buvo unikalus atvejis, nes daugelis Vakarų šalių panašiai atmetė susirūpinimą dėl vakcinų ir bandė propaguoti skiepų pasus.  Tačiau Naujoji Zelandija buvo viena iš nedaugelio Vakarų šalių, kuri pastatė tikras kovidų stovyklas, skirtas virusu užsikrėtusiems žmonėms įkalinti priverstiniame karantine.  Stovyklas, vadintas "priverstinio karantino įstaigomis", administravo NZ kariuomenė, todėl niekam nekilo abejonių, kad tai buvo kalėjimai, o ne kurortai. 

Praėjusiais metais premjeras ministras galiausiai buvo priverstas atsisakyti daugelio įpareigojimų dėl kovidų, nes atsirado įrodymų, kad uždarymas ir kaukės dažniausiai nenaudingos siekiant užkirsti kelią viruso plitimui, o vakcinos nebūtinai sustabdo kovidų užsikrėtimą ir perdavimą.  Faktas, kad skiepytieji dabar sudaro didžiąją dalį mirčių nuo kovidų, yra pakankamas įrodymas, kad vakcinos neveikia taip, kaip iš pradžių žadėjo pareigūnai. Tačiau valdžios centralizavimo procesas nesustojo - tiesiog pasikeitė taktika. 

NZ po kovido įvedė daugybę represinių įstatymų, kurie sukuria visuomenei laisvę dusinančią atmosferą.

Lapkričio mėnesį vyriausybė įgyvendino įstatymą, kuris verčia dideles finansų įstaigas atskleisti su klimatu susijusią riziką, susijusią su jų investicijomis.  Pasekmės yra toli siekiančios, ir tai tariamai daro spaudimą bankams ir skolintojams vengti finansuoti įmones, kurios kelia "anglies dioksido išmetimo riziką".  Tai reiškia, kad jei norite gauti banko paskolą, o vyriausybė nustato, kad esate "anglies dioksido teršėjas", paskolos greičiausiai negausite.  Tai gali būti bet kas, pradedant dideliais gamintojais ir baigiant pieno ūkiais. 

Kalbant apie ūkius, NZ uždraudė visoje šalyje narvuose auginti vištas, dėl to atsirado didžiulis kiaušinių trūkumas, o tai lėmė aukštas kainas (tai atsitiktinai įvyko iškart po to, kai JAV vyriausybė dėl paukščių gripo 2022 m. išbaidė daugiau kaip 50 mln. vištų, o tai taip pat sukėlė aukštas kainas Amerikoje).  

Jaučiate stresą dėl šios netvarkos ir norite surūkyti cigaretę?  N. Zelandijoje jos taip pat bus uždraustos.  Vyriausybė priėmė precedento neturintį įstatymą, pagal kurį nuo 2023 m. bet kuriam jaunesniam nei 18 metų asmeniui visam gyvenimui užkertamas kelias įsigyti cigarečių.  Tai reiškia, kad cigaretės bus pamažu išstumiamos iš rinkos, nes jaunoji karta sensta.  Ar cigaretės kelia pavojų sveikatai?  Taip.  Tačiau vyriausybės teigia, kad socializuotos medicinos išlaidos joms suteikia pagrindo kontroliuoti asmeninius žmonių įpročius.  Šiandien tai yra cigaretės, o rytoj tai gali būti bet kas, ką biurokratai laiko nesveiku, neatsižvelgdami į mokslinius faktus.  

Ir tai mus atveda prie naujausios autoritarinės NZ priemonės - Terapinių produktų įstatymo projekto, kuris, jei bus priimtas, suteiks vyriausybei plačius įgaliojimus valdyti ir riboti natūralių sveikatos papildų gamybą ar pardavimą.  Norite išvengti didžiosios farmacijos ir jos neišbandytų produktų, rūpindamiesi savo kūnu?  Jums neleidžiama.  Alternatyvos bus ištrintos, paliekant tik vaistus ir skiepus.

Tai ne tik galutinis Vakarų nuopuolio į socializmą rezultatas, bet ir Naujoji Zelandija, atrodo, yra bandomasis pavyzdys, kaip vis dažniau pažeidžiamos asmens laisvės ir asmeninis pasirinkimas.  Naujoji Zelandija gali tapti ateities vizija daugeliui kitų tautų, jei Vakarų gyventojai į tai reaguos pasyviai.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko dalinkitės.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
31.08.2019 laikas 14:51 Receptai – Patiekalai Mano mama kepenėles gamindavo tik taip - sultingas, krakmolingas ir traškias

Sultingos, skanios ir ekonomiškos! Marinuojame kepenėles kiaušinio, krakmolo, druskos ir pipirų mišinyje, mažiausiai 40 minučių, geriausia 1-1,5 valandos. Tada kepkite kepenėles karštame aliejuje. Kaip pasigaminti, žiūrėkite va...

Skaityti daugiau

08.11.2017 laikas 09:10 Receptai – Patiekalai Arbatos receptas nuo karščiavimo
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: aviečių lapai, aviečių uogos, raudonėlis, šalpusnio lapai, vanduo.

Skaityti daugiau

04.08.2019 laikas 17:42 Receptai – Patiekalai Čirviniai blynai

Maišome, iš pradžių šaukštu, po to plaktuvu. Čirvinių blynų tešla paruošta, kepame širdutės formos blynelius specialioje čirvinių blynų keptuvėje. Pagal šį receptą kepti čirviniai blynai saldoki, tad gali būti tiekiami tiesiog ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 06:51 Ar išrinktojo apkabinimas gali pakuždėti apie jo ketinimus?
Paprastai vyrai parodo savo meilę poelgiais. Tačiau išsireiškimo, kad moterys myli ausimis nereikia nedavertinti. Dažniausiai stiprioji žmonijos pusė reiškia savo jausmus apsikabinimu ir bučiniais. Sekantį kartą, kai mylimasis tave apkabins, atkreipk...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 08:26 Chuliganas ar geraširdis: paveikslėlio testas parodys, kas esate iš tikrųjų
Norite daugiau sužinoti apie savo tikrąjį "aš"? Atlikite šį testą - nedvejodami pasirinkite vieną iš trijų rožių. Jūsų pasirinkimas parodys, ar esate taisyklių laužytojas, ar konformistas. Ar pasirinksite erškėčiais ir žvaigždėmis nusėtą kelią, ar la...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 07:19 VW tapo programišių taikiniu - pavogta tūkstančiai failų
Maždaug prieš dešimt metų automobilių gamintojas ilgą laiką buvo tapęs duomenų vagių taikiniu. Šalies ambasada neigia įtariamas sąsajas su Kinija.

Skaityti daugiau