Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugpjūčio » 15

Jacinda Ardern sukruto, nes rinkėjai ruošiasi ją atstatydinti iš premjero posto

Naujosios Zelandijos ministrė pirmininkė Jacinda Ardern (Jacinda Arden) palūžo po to, kai naujos apklausos parodė, kad ji patirs triuškinamą pralaimėjimą ir bus nušalinta per artėjančius rinkimus.

Žeminantis pralaimėjimas jau kurį laiką buvo tikėtinas, nes J. Ardern valdžia pastaraisiais mėnesiais nusilpo, nes visuomenė sukilo ir atmetė jos autoritarinę politiką.

Šalyje, kurioje dėl pragyvenimo išlaidų krizės ir toliau kyla didžiulės antivyriausybinių protestų bangos, balsavimas vyks 2023 m., o nauja "Kantar" apklausa patvirtino, kad A. Ardern pralaimės triuškinamai.

Rebelnews.com praneša: Gauravas Šarma (Gaurav Sharma) apkaltino leiboristus, kad jie parlamente patyčiomis ir dujų nušvietimu.

G. Sharma, partijos Hamiltono Vakarų parlamento narys, viešai paskelbė teiginius apie patyčias, netinkamą mokesčių mokėtojų lėšų panaudojimą ir kitus nešvarius dalykus 2 624 žodžių "Facebook" įraše. 

Pranešama, kad leiboristai šią savaitę surengs specialų frakcijos posėdį, kuriame aptars šiuos teiginius.

Praėjusią savaitę paaiškėjo, kad J. Ardern, kaip pageidaujamos premjerės, populiarumas smuko iki vos 30 proc. ir tai yra blogiausias jos reitingas nuo pat atėjimo į postą 2017 m., o bent vienas apklausų rengėjas prognozuoja, kad per kitus rinkimus ji bus nušalinta.

Laikraštis "The Daily Mail" pranešė:

Deividas Fararas (David Farrar), pirmaujantis politinių apklausų specialistas, dirbantis Nacionalinės partijos konsultantu, sako, kad, jo nuomone, "labiau tikėtina, nei netikėtina", kad per kitus federalinius rinkimus D. Ardern bus nušalinta.

"Per pastaruosius kelis mėnesius Nacionalinė partija pirmavo daugumoje apklausų. Bus labai arti, bet sakyčiau, kad labiau tikėtina, nei mažai tikėtina, kad pasikeis vyriausybė", - sakė jis.

"Ji puikiai bendrauja. Jos kasdienes spaudos konferencijas stebėjo šimtai tūkstančių žmonių.

"Žmonės nervinosi, bet jiems patiko matyti ją valdančią. Kritikuoti ją buvo beveik nesaugu".

Ardern "Zero Covid" strategija davė pradžią vyriausybės nuopuoliui, kai Naujosios Zelandijos gyventojai pavargo nuo dvejus metus trukusių slegiančių uždarymo sąlygų, dėl kurių tauta buvo izoliuota ir palikta nuošalyje, kai likęs pasaulis išmoko gyventi su "Covid-19".

Nors ši strategija iš pradžių buvo sėkminga ir pasaulio žiniasklaidoje buvo plačiai giriama už tai, kad pirmosios pandemijos bangos metu pavyko likviduoti susirgimus, Naujoji Zelandija liko uždaryta ir atsiliko, nes nukentėjo ekonomika ir socialinė tvarka.

Šių metų pradžioje griežtas Ardern valdymas sukėlė protestų bangą, kai laisvės gynėjai įsirengė stovyklą parlamento teritorijoje Velingtone, reikalaudami nutraukti tyrlaukius.

Nuo to laiko išaugo didelio masto protestai, tūkstančiai kivių prisijungė prie antivyriausybinių eitynių šalies miestuose.

Ardern švelni pozicija Kinijos atžvilgiu taip pat sulaukė kritikos, nes Pekinas toliau kelia trintį tarp Ramiojo vandenyno šalių ir didina agresiją prieš Taivaną.

Ardern atmetė savo nuosmukį apklausose kaip "laikmečio atspindį".

"Nėra absoliučiai jokių abejonių, kad padidėjusi infliacija skaudina Naujosios Zelandijos gyventojus. Mes, kaip vyriausybė, privalome padaryti viską, ką galime, kad juos paremtume", - sakė ji.

"Naujoji Zelandija taip pat turi pranašumą. Aš tikrai žvelgiu į tas optimizmo priežastis - mažą nedarbą, mažą santykinę skolą ir tai, kad turime savo sienas, grįžtantį turizmą. Šie dalykai suteiks postūmį."

Praėjusią savaitę NZ žiniasklaida pranešė, kad šimtai Naujosios Zelandijos gyventojų kenčia šaltą žiemą, gyvendami savo automobiliuose, o žmonės, esantys vietoje, apibūdino sąlygas kaip "širdį draskančias".

Liepos mėn. 72 metų moteris mirė šaltyje savo automobilyje Oklando priemiesčio gatvėje.

Artimiausiomis savaitėmis planuojama surengti daugiau antivyriausybinių protestų, nes kiviai ir toliau sunkiai išgyvena dėl pragyvenimo išlaidų ir sparčiai augančios infliacijos.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Ji savo darbą padirbo arba nepadirbo. Todėl, jei belieka pasitraukti iš posto, kad neliktu kalta, o kaltintu naują atėjusį politika. Arba turi ateiti dabar dar "baisesnis" kuris padarys tikrą tvarką... O, ką jūs manote? Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.09.2018 laikas 08:47 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai pigmentinių dėmių blukinimui

Pigmentinių dėmių blukinimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai pigmentinių dėmių blukinimui, receptai pigmentinių dėmių blukinimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaist...

Skaityti daugiau

02.09.2019 laikas 11:19 Receptai – Patiekalai Rudeninis trupininis pyragas iš moliūgų. Moliūgų pyragas

Sotaus pyrago gaminimas iš moliūgo.. Paruošas pyragas yra minkštas, trupininis, šiek tiek drėgnas. Ir labai skanus.

Skaityti daugiau

06.06.2019 laikas 12:48 Receptai – Patiekalai Kaip pasigaminti varškės blynus

Gaminame. Varškės blynai Į dubenį dedame varškę, mušame kiaušinius, beriame cukrų, žiupsnelį druskos ir išmaišome. Pilame kefyrą, beriame nubrauktą šaukštelį sodos, dalimis dedame miltus ir užmaišome blynų tešlą.

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:17 Myliu vedusį vyrą, kurio atsisakiau vardan dukros ramybės
Rašau ir suprantu, kad šį kryžių nešiu visą gyvenimą. Sumokėti už klaidas tenka akimirksniu – dabar aš pajutau, kas yra pragaras, sielos skausmas, sudaužyta širdis. Įsimylėjau, iš tikrųjų, nuoširdžiai.

Skaityti daugiau