Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2023 » Sausio » 22

Škotija siūlo visoje šalyje sukurti "20 minučių rajonus", kuriuose piliečiams būtų ribojamas atstumas

Ar esate pasiruošę, kad jūsų valdžia jums pasakytų, jog galite keliauti tik 20 minučių spinduliu nuo namų, nes tai yra planetos gelbėjimo nuo globalinio atšilimo dalis? Škotijos planas visoje šalyje įvesti "20 minučių apylinkes" jau beveik parengtas pradėti įgyvendinti, ir neabejokite, kad tai tik dar vienas įmantrus klimato užraktų pavadinimas. Ne, tai ne apie pandemiją. Čia kalbama apie pasaulio vyriausybių bandymus iš savo piliečių atimti daugiau laisvių ir teisių, ir jei manote, kad galite išgelbėti pasaulį laikydamiesi netoli savo namų ir kaimynystės, tai jums tikrai visiškai išplautos kreivos "sistemos" smegenys.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Suklastotas "karas su anglies dioksidu" apima ribojamąsias 20 minučių "kaimynystes", kurias stebi tironiškoji Škotijos vyriausybė ir Jungtinės Tautos

Tai jau užfiksuota dokumentuose. Škotijos vyriausybė yra pasirengusi klimato blokadoms, kai jų piliečiai gali daugiau niekada neišeiti iš namų, išskyrus apsilankymą miesto parke (prisiminkite kalėjimo "kiemą") arba netoliese esančioje patogioje parduotuvėje, o tada iškart grįžti į namų areštą. Su kiekvienu piliečiu bus elgiamasi kaip su sunkiu nusikaltėliu, o iš tikrųjų juo taps, jei bus pažeisti naujieji įgaliojimai.

Visa tai dokumentuojama pagal Jungtinių Tautų "Darnaus vystymosi tikslų" politiką. Taip yra todėl, kad "Klimato avarinio reagavimo grupė" jau veikia, pasirengusi išgelbėti planetą Žemę nuo piktų automobilių naudotojų ir atstatyti temperatūrą iki tokios, kokia ji buvo prieš išrandant automobilius (tokia pati).

Pasiruoškite "dekarbonizuoti" savo energetiką ir žemės naudojimą, atsisakydami visų savo "gamtos turtų" taip, kad tai būtų naudinga "bendruomenėms" (didžiajai vyriausybei). Teisingai, Škotijos vyriausybė planuoja "ateities vietas", kuriose žmonės galės vaikščioti pėsčiomis arba nuvažiuoti kelis kilometrus, kad pabėgtų iš savo namų kalėjimų. Tai taip pat vadinama "vietos gyvenimu" ir "žaliosiomis erdvėmis" pagal JT tikslo dokumentuose užfiksuotą "Nacionalinę planavimo sistemą".

"Nacionalinėje teritorijų strategijoje" rašoma apie "gyvenamas vietas" ir "produktyvias vietas", t. y. dirbti iš namų ir niekada neišvykti, išskyrus vyriausybės prižiūrimą vietinį judėjimą

Škotija yra tik lakmuso popierėlis visam likusiam pasauliui. Neabejokite, kad tai įgyvendinus ir gyventojams pasidavus, tai taps Naujosios pasaulio tvarkos, kuriai vadovauja NATO policija ir globalistai, įstatymu, kad visas pasaulis būtų laikomas klimato kontrolės zonoje. Tai ne "Marvel" filmas, kuriame keli superherojai turi išgelbėti planetą nuo saulės kaitros, dėl kurios kitą mėnesį visi žmonės sudegs. Tai tikrovė, nors Žemė yra lėto atšalimo fazėje, kuri žmonių nepaveiks dar maždaug milijoną metų. Štai kodėl, jei norite tai išgyventi, turėtumėte vadovautis mokslu, o ne nesąžiningomis vyriausybėmis ir jų beprotiškais įgaliojimais.

Škotijos klimato kaitos plane daugiausia dėmesio skiriama tam, kad iki 2045 m. būtų pasiektas "grynasis nulinis išmetamųjų teršalų kiekis", o tai reiškia, kad jų ekonomika bus visiškai sugriauta, visi piliečiai mirs iš bado, nebus jokio užimtumo, išskyrus darbą namuose iš telefono ar kompiuterio, ir bus visiška vyriausybės tironija. "Poreikis keliauti" bus periodiškai mažinamas 20 %, kol nė vienas žmogus daugiau niekur neišeis iš namų, kad išgelbėtų Žemę nuo visuotinio degimo.

Nė vienam Škotijos gyventojui nebus leista keliauti toliau nei 20 minučių nuo namų, ir kaip greitai, kol net ir šis laikas bus sumažintas iki 10, 5, 1, o paskui iki nulio? Tai lyg tada, kai vyriausybės sakė, kad visi turės dėvėti Kovido kaukes tik porą savaičių, kad išlygintų kreivę, o paskui visi grįšime į normalų gyvenimą. Prisimenate tai? Kaip tai pavyko?

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
21.08.2018 laikas 10:49 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai virškinimo gydymui
Virškinimas liaudies medicinoje, Virškinimas, liaudiškomis priemonėmis, receptas nuo virškinimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

12.09.2018 laikas 08:34 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo moteriškų ligų
Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Moteriški negalavimai liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo moteriškų ligų, receptai nuo moteriškų ligų, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgy...

Skaityti daugiau

15.11.2019 laikas 20:15 Receptai – Patiekalai Mėgstamiausios bandelės prie arbatos! Tešla be kiaušinių
Minkštos, purios ir skanios varškės bandelės! Tešla be kiaušinių. Būtinai pasigaminkite, jums patiks! Net merginos jas valgo su malonumu!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau