- 14.01.2019
- 0.0 Reitingas
- 4713 Peržiūros
- Komentarai
Skanu ir naudinga!
Imbieras yra labai populiarus maisto gaminimo ingredientas, ypač Indijos ir Azijos virtuvėse. Jis taip pat buvo naudojamas dėl jo gydomųjų savybių (paranormal.lt).
Imbiero nauda: palengvina virškinimo trakto dirginimą, skatina tulžies bei seilių gamybą.
Gerdami imbiero arbatą ar kramtydami žalią imbierą yra naudingas nuo pykinimo, vėžio gydymo metu.
Imbieras gydo peršalimą ir gripą. Prisideda prie prakaitavimo, sušildys kūną iš vidaus.
Skausmo mažinimas. Imbieras veikia, kaip natūrali skausmo mažinimo priemonė. Vartojant kasdiena imbiero, sumažinsite raumenų skausmą iki 25%, kuris atsiranda po sunkaus darbo.
Rūpinkitės savimi ir būkite sveiki su paranormal.lt! Prisijunkite prie paskyros, ir sužinokite daugiau naujienų ir patarimų pirmi!
Imbieras jau seniai naudojamas uždegimui sumažinti ir uždegiminėms ligoms gydyti, kraujo krešėjimo rizikos mažinimui, cholesterolio kiekio mažinimui ir sveiko cukraus kiekio kraujyje palaikymo.
Imbiero arbatos privalumai
Imbiero arbata – puiki priemonė gydant peršalimą, gripą, galvos skausmą ir raumenų skausmą. Be to, jis net naikina herpeso virusą ir gripą.
Imbiero arbatos receptas
Produktų sudėtis:
1 stiklinė vandens
¼ šaukštelis ciberžolės
¼ šaukštelis malto imbiero
Medus
Kokoso pienas.
Paruošimas:
Šis procesas yra labai paprastas! Užvirinkite vandenį, kai pasieks virimo temperatūrą įmaišykite ciberžolę bei imbierą. Sumažinkite ugnį ir leiskite mišiniui dar virti apie 10 minučių. Įpilkite kokoso pieną ir medaus ir gerkite.
Ši arbata neabejotinai yra viena iš veiksmingiausių, maistingiausių ir skaniausių gėrimų.
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Susijusios naujienos:
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau