Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Sausio » 10

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


10.01.2019, 21:16
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (14834)
Kenksmingų bakterijų buvimas skrandyje ir žarnyne šiandiena yra labai dažna problema. Jų gydymas trunka ilgai ir labai sunkiai. Gydymui gali būti naudojami vaistai, kurie gali sukelti šalutinį poveikį (paranormal.lt). Plonojoje žarnoje paprastai yra palyginti nedaug bakterijų. Tačiau, kai kurie gydytojai mano, kad tam tikri veiksniai gali prisidėti prie bakterijų pertekliaus.
Sužinok daugiau ...
10.01.2019, 19:22
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1918)
Visi žino, kad svarbu gerti daug vandens per dieną arba ant tuščio skrandžio, kuris taip pat reikalingas, bet tai irgi nėra gerai (paranormal.lt).
Sužinok daugiau ...
10.01.2019, 15:00
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2140)

Medžių nauda organizmui, vaistai iš gamtos?. Kaštonų nauda sveikata, kuo naudingi kaštonai, kaštonų poveikis organizmui, kam negalima vartoti kaštonų preparatų, kada naudingi kaštonai, kaštonų tepalas nuo sąnarių skausmo, kada renkami kaštono žiedai, kaštonų žiedų arbata, kaip pasidaryti muilo iš kaštonų, kaštonų muilas, kaštonai terapijai, kur panaudoti kaštonus, valgomasis kaštainis, Castanea sativa, Aescinas, nuodas randamas kaštonuose

Sužinok daugiau ...
10.01.2019, 13:42
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2180)
Rankų drebulys ar nevalingi rankų judesiai - nėra liga, tai gali būti arba ligos simptomas arba tiesiog normalus reiškinys. Jei paprastai kalbant, drebulį sukelia klaidinga informacija, gaunama iš tos smegenų zonos, kuri kontroliuoja viso kūno ar tam tikrų jo sričių, pav.: rankų raumenis.
Sužinok daugiau ...
10.01.2019, 10:35
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3532)
Morkų nauda sveikata, kodėl reikia valgyti morkas, morkų poveikis organizmui, kam negalima valgyti morkas, kada negalima valgyti morkų, morkų sulčių nauda organizmui, kokias pirkti morkas, morkų sudėtis, ko yra morkose, kaukės su morkomis, kiek galima suvalgyti morkų.
Sužinok daugiau ...