Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Sausio » 09

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


09.01.2019, 21:53
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (40433)

Daugumai moterų šiuo receptu pavyko labai lengvai sulieknėti! Ši priemonė pašalina vandens perteklių iš organizmo ir sudegina riebalų perteklių, pagerina regėjimą, taip pat pagerina atmintį, klausą ir smegenų funkciją (paranormal.lt).

Sužinok daugiau ...
09.01.2019, 20:51
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2027)
Labai veiksmingas tepalas nuo peršalimo ir gripo, ypač naudingą rudenį ir žiemą. Jame yra žolelių, kurios turi veiksmingas savybes nuo uždegimų, virusų, mikrobų, valo kvėpavimo takus nuo gleives ir skreplių (paranormal.lt).
Sužinok daugiau ...
09.01.2019, 16:12
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1852)
Serbentai - tai daugiametis šakotas krūmas, (dabar auginami ir medelio formos), gali užaugti net iki 2,5 m. aukščio. Serbentai skiriasi ne tik skoniu ir spalva, bet ir nauda sveikatai. Tad, šis bei tas apie baltuosius serbentus. Kuo naudingos baltųjų serbentų sultys, kuo naudingi baltieji serbentai, baltieji serbentai, baltųjų serbentų nauda, kokių vitaminų yra baltuose serbentuose, baltųjų serbentų poveikis sveikatai, kodėl verta valgyti baltus serbentus, faktai apie baltuosius serbentus, balti serbentai ir sveikata, ar sveika gerti baltųjų serbentų sultis, kam negalima valgyti baltų serbentų, kokie vertingiausi serbentai
Sužinok daugiau ...
09.01.2019, 08:35
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (7147)
Dažniausiai taurių statymu gydomi chroniniai skausmai, ypač nugaros ir galvos skausmai, teigia Ch. Parikh. „Malšinami raumenų ir skeleto skausmai, kurie dažnai būna fizinė chroninio streso išraiška“, – teigė integruojamosios medicinos atstovė (paranormal.lt).
Sužinok daugiau ...
09.01.2019, 08:13
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (4121)

Šios moterys visada yra vienu žingsniu priekyje kitų, jos lengvai atpažįsta melą. Nežaiskite su jomis – tai žaidimas su ugnimi. Viskas, ką reikia apie jas žinoti, – niekada neklauskite jų nuomonės, jeigu nesate pasiruošę išgirsti teisybės.

Sužinok daugiau ...