Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Sausio » 05

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


05.01.2019, 22:55
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (8759)

Jei sergate lėtinio uždegimo pasirodančiais simptomais, tokiais, kaip sąnarių skausmas, raumenų skausmas ir sustingimas, standumas, galvos skausmas, nuovargis, odos bėrimas ar žarnyno diskomfortas, būtų gerai žinoti pagrindines atsiradimo šių simptomų priežastis iš gydytojų (paranormal.tl).

Sužinok daugiau ...
05.01.2019, 20:41
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3990)

Dėl unikalių gydomųjų savybių burokėlių ir citrinos sultys žinomos visame pasaulyje. Šie abu ingredientai yra puikūs sąjungininkai valant (detoksikuojant) organizmą, o taip pat valo ir atstato kepenis. Sveikos kepenų ląstelės gali atsinaujinti, tačiau, kai šios ląstelės „suserga“, jos nebeatsistato. Todėl labai svarbu reguliariai rūpintis kepenų sveikata!

Sužinok daugiau ...
05.01.2019, 18:02
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4439)

Jūsų endokrininė sistema gamina hormonus ir fermentus. Jie padeda išskaidyti maistą į maistines medžiagas, kurias jūsų organizmas įsisavina (paranormal.lt). Jis taip pat signalizuoja apie kasą ir inkstus, kad reikia neutralizuoti rūgštingumą. Kasa pirmiausia yra atsakinga už fermentų ir bikarbonatų gamybą, kuri reikalinga neutralizuoti rūgštį, kuri susidaro esant normaliam maisto virškinimui.

Sužinok daugiau ...
05.01.2019, 15:37
Archeologija Peržiūrų (1665)

Šis XX amžiaus pradžioje aptiktas artefaktas iki šiol yra viena iš didžiausių praeities paslapčių. Nėra žinoma, kas pagamino šį diską, kokiu tikslu ir kas jame pavaizduota. Diskas saugomas Kretos sostinės Herakliono archeologijos muziejuje ir yra pats populiariausias visos kolekcijos eksponatas – daugelis turistų specialiai atvyksta, norėdami apžiūrėti diską.

Sužinok daugiau ...
05.01.2019, 13:17
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (2473)

Įdėmiai įsižiūrėjus į Europos dvasinio gyvenimo ypatumus, galima padaryti nemažai nepaprastų atradimų, pastebėti įdomius dėsningumus arba nustatyti ryšį tarp tolimų, iš pirmo žvilgsnio, įvykių ar asmenybių. Pavyzdžiui, kas gali būti bendro tarp šių žmonių: Nobelio premijos laureatas poetas Viljamas Batleris Jeitsas, rašytojas Bremas Stokeris, Arturas Konan Doilis, okultistas ir alpinistas Alisteris Kroulis, aktorė Florensė Far? yra. Visi išvardinti asmenys buvo Hermetizmo ordino „Auksinė aušra“ nariais.

Sužinok daugiau ...
05.01.2019, 09:20
Archeologija Peržiūrų (2168)

Vargu ar dar koks nors kitas įvykis archeologijos istorijoje savo svarba gali prilygti Tutanchamono kapavietės atradimui Karalių slėnyje. Ją 1922 metais atrado anglų archeologas Hovardas Karteris. Nors dar senais laikais kapų plėšikai buvo patekę į kapavietę, ji liko neapiplėšta, o mokslininkai joje aptiko neįkainojamas brangenybes, daugybę senovėje egiptiečių buityje naudojamų daiktų ir visiškai nepaliestą mumiją (paranormal.lt).

Sužinok daugiau ...