Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2015 » Birželio » 19

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


19.06.2015, 22:33
Kosmosas Peržiūrų (5017)

Keistas Sereros planetos ypatybes pastebėjo NASA erdvėlaivis. Kai zondas "Dawn" padarė pirmas savo nykštukinės planetos nuotraukas. Kaip ir ankščiau buvo manoma, kad ryškus Cereros planetoje šviesuliai gali būti įrodymas, esama arba buvusia okupuota ateivių planeta. Neatmetama galimybė, kad ir šiuo metu planeta yra kažkieno bazė. O aptiktos šviesos tai miesto šviesos.

Sužinok daugiau ...
19.06.2015, 20:15
Paranormalūs Reiškiniai Peržiūrų (5883)

Įdomų reiškinį nufilmavo liudininkas Greenwoode, Indiana, Jungtinės Amerikos Valstijos. Pasak ekspertų, šis reiškinys gali būti dėl klimatinio ginklo HAARP darbo. Pagal prietaringus žmones, jų manymų tai angelas. Ufologai tvirtina, kad tai šviesas skleidžia NSO. Kaip manote , kas tai? Turite nuomone pasidalinkite komentaruose.

Sužinok daugiau ...
19.06.2015, 19:20
Paranormalūs Reiškiniai Peržiūrų (4931)

Turistai nuo esančios valties nufilmavo visiškai nepaaiškinama gamtos reiškinį. netikėtai priešais juos atsirado paslaptingas sūkurys ant Lan Cho (Tailandas) ežero paviršiaus. Į vandens verpetą šis reiškinys nepanašus. Kaip manote , kas tai? Turite nuomone pasidalinkite komentaruose.

Sužinok daugiau ...
19.06.2015, 18:32
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (9206)

Visi gamtos turtai apdovanoti visatos energija. Vienų ji silpnesnė, kitų – stipresnė. Štai metalai ir akmenys tinka net ligoms gydyti. Ypač veikia sidabras. Ką apie jį žinote? Senovės Indijos išminčiai sidabro energijos poveikį pajuto medituodami. Dar tais laikais manyta, kad neigiamą poveikį kūnui, protui ar sąmonei galima neutralizuoti pasitelkiant tinkamą metalą. Priglausti prie odos jie skleidžia elektromagnetines bangas, veikia ląsteles ir giliuosius audinius. Pavyzdžiui, teigiama, kad nešiojant sidabro ir vario apyrankę galima išvengti kepenų pažeidimų.

Sužinok daugiau ...
19.06.2015, 11:24
Technologijos, Mokslas Peržiūrų (5342)

Ar dažnai ieškote daiktų internete? O kaip dažnai ieškote interneto daiktuose? Pasaulinės tendencijos pakankamai aiškios – vis dažniau pirksime buitinę techniką ar automobilius, statysime namus ar netgi išmaniąsias transporto sistemas, suderinamas su, pavyzdžiui, išmaniaisiais telefonais ir internetu. Tai ne fantastika, o daugelį vis labiau žavinti realybė – daiktų internetas.

Sužinok daugiau ...
19.06.2015, 07:50
Hipotezės Peržiūrų (5192)

Neapibrėžtumas kyla spėjant ateitį ar kitų žmonių ketinimus. Jei viskas pasaulyje būtų iš anksto nuspėjama, tai nekiltų joks neapibrėžtumas, o, tuo pačiu, ir žmonių veiksmuose nebūtų jokios rizikos. Toks pasaulis taptų griežtai determinuotų arba vienareikšmiškai apibrėžtas, tačiau jame negalėtų atsirasti nieko nauja, o viskas tik kartotųsi vėl ir vėl.

Sužinok daugiau ...
19.06.2015, 07:30
Mokslo Afiša Peržiūrų (5685)

1994-ais meksikietis Miguel Alcubierre (Cardiff'e esančiame Wales universitete) pradėjo įtikinėti fizikus, kad garsiojo Enterprise (iš Star Trek filmo) greitesnis už šviesą "warp" variklis nėra neįmanomas. Pasiremdamas Einšteino lygtimis, jis teoriškai pagrindė galimybę feformuoti erdvę taip, kad ji judėtų tarsi banga. Matyt panašūs reiškiniai vyko infliacijos periodu po Didžiojo sprogimo. Tada e rdvėlaivis gali skrosti erdvę ją "iškreipdamas" - suspausdamas priekyje ir vėl išplėsdamas užpakalyje. Tai būtų tarsi koks skrydis banglente - ant erdvės/laiko bangų.

Sužinok daugiau ...