Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2015 » Birželio » 30

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


30.06.2015, 18:53
Istorijos Paslaptys Peržiūrų (8257)

Pirmą kartą žinios apie moteris- kares, kurios vėliau buvo pavadintos amazonėmis, pasirodė senovės graikų (elėnų) istorikų veikaluose. Panašu, kad gimstantis antikinis pasaulis, sukurtas ir vystomas senovės grai­kų, susilietė su į istoriją nueinančiu matriarchatu, kuriame pasaulį valdė moterys. Ir šis pasaulis taip nuste­bino senovės graikus, kad visa tai atsispindėjo mituose, legendose ir pasakojimuose.

Sužinok daugiau ...
30.06.2015, 17:18
NSO, Ateiviai Peržiūrų (7556)

Sąmokslų teoretikams geriau ir būti negali – NASA vėl išjungė tiesioginės transliacijos metu eteryje pasirodžiusius tris NSO. Tai – jau toli gražu ne pirmas kartas, kai tiesiogiai transliuojamuose kadruose pasirodžius nepaaiškinamam objektui, transliacija staiga nutraukiama.

Sužinok daugiau ...
30.06.2015, 06:59
Burtai, Magija Peržiūrų (4764)

Žmogus kartais pademonstruoja neįtikėtinus sugebėjimus. Daug pasakojimų yra apie magiją ir burtus. Štai 14 a. gyvenęs ibn-Kaldūnas*) , parašęs “Didžiąją istoriją”, tvirtino, kad Indijoje yra asmenų, kuriems pakanka pirštu parodyti į žmogų ir tas krenta negyvas. Skrodžiant paaiškėja, kad tasai žmogus ... be širdies. Ir aišku visi girdėjo (ir prisižiūrėjo fimuose) apie vūdų burtus. Rusiškoje literatūroje radau tokį pasakojimą.

Sužinok daugiau ...