Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2015 » Birželio » 15

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


15.06.2015, 22:33
Kosmosas Peržiūrų (6543)

Keturis pilnus Mėnulio užtemimus iš eilės kai kurie krikščionybę išpažįstantys „pranašai“ traktuoja kaip pasaulio pabaigos ženklą. Biblijos teoretikų grupelė internete skelbia žinantys, kas laukia: esą Žemės link skrieja milžiniškas asteroidas, kuris išnaikins gyvybę planetoje. Tai neva turi įvykti šių metų rugsėjo pabaigoje, kuomet numatomas ketvirtasis užtemimas.

Sužinok daugiau ...
15.06.2015, 19:39
NSO, Ateiviai Peržiūrų (5685)

Apie tai, kad kosmonautai ir astronautai skrydžių metu dažnai stebi NSO, kalbama seniai, tačiau visuomenės ši informacija vis tiek nepasiekia. Tyrinėtojams ir tiems žinias apie tokius „pasimatymus“ tenka rinkti po smiltelę. Tikėtis, kad koks nors astronautas prasitars, kuri nors valstybė paviešins dalį seniai įslaptintų dokumentų, koks radijo mėgėjas atsitiktinai įrašys pokalbį iš orbitos ar kompiuterinis įsilaužėlis įlįs į uždarą duomenų bazę. Tai iš tiesų tėra trupiniai palyginti su bylomis, sukauptomis oficialių struktūrų archyvuose. Bet ir tie trupiniai, jei subertume juos į vieną dubenį, leidžia susidaryti fantastinio filmo siužeto vertą įspūdį.

Sužinok daugiau ...
15.06.2015, 19:03
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (4799)

Kodėl vieną dieną atrodo, kad galima kalnus nuversti, o kitą – net menkiausios pastangos prilygsta Sizifo darbui? Kiekvieną dieną patekantis ir nusileidžiantis Mėnulis daro poveikį visiems žmonėms. Kokį? Tai priklauso nuo to, kaip tam tikrą dieną danguje matomos žvaigždės bei kiti dangaus kūnai. Mėnulio padėtis skirtinguose Zodiako ženkluose daro didelę reikšmę kasdieniams ir ypatingiems sprendimams.

Sužinok daugiau ...
15.06.2015, 18:27
Medicinos Naujienos Peržiūrų (4453)

Kada pastarąjį kartą darėtės plaučių rentgeno nuotrauką? Kaip dažnai vargina kosulys? Šie klausimai turėtų rūpėti netgi sveikuoliams ir aktyvų gyvenimą propaguojantiems žmonėms. Nacionalinio vėžio instituto Krūtinės chirurgijos ir onkologijos skyriaus vedėjas profesorius Saulius Cicėnas priminė, kad nėra klastingesnės ligos už plaučių vėžį. Kasmet Lietuvoje nustatoma apie 1,5 tūkst. naujų plaučio vėžio atvejų, du trečdaliai pacientų – vyrai. Tačiau didelė bėda – jaunos moterys, kurios niekada nerūkė, laikėsi vegetarizmo, propagavo sveiką gyvenimo būdą, ir vis tiek susirgo plaučių vėžiu.

Sužinok daugiau ...