Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2015 » Birželio » 23

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


23.06.2015, 21:36
Gamtos Paslaptys Peržiūrų (7161)

Pietvakarių Australijoje, netoli Portlando, sugautas retas 6,3 metro ilgio ryklys milžinas, praneša CNN. Paskutinį kartą toks netikėtas laimikis buvo užregistruotas ketvirtajame dešimtmetyje Viktorijos valstijoje.

Sužinok daugiau ...
23.06.2015, 18:42
Istorinės Asmenybės Peržiūrų (6903)

Alanas Turingas savo gyvenimo metais nebuvo žinomas ar įvertintas, tačiau šiais laikais jis išgarsėjo kaip ekscentriškas britų matematikas, logikas, kriptografas ir karo didvyris. Turingas suformulavo algoritmo ir skaičiavimų sąvokas, todėl laikomas informatikos ir teorinio kompiuterių mokslo pradininku bei tituluojamas dirbtinio intelekto tėvu. Šis vyras tapo nežmoniško 20-ojo amžiaus nusistatymo prieš homoseksualumą auka. Savo gyvenimą jis baigė net nežinodamas, kaip jo sukurti išradimai pakeis pasaulį.

Sužinok daugiau ...
23.06.2015, 16:35
Karo Paslaptys Peržiūrų (6682)

1945-ųjų metų pavasario pradžioje Hitleris pasirašė projektą " Valkirija-2", kuris numatė veiksmus, siekiant paslėpti 3-iojo Reicho turimas vertingiausias, paslaptingiausias, ezoterinio pobūdžio relikvijas. Viena šių relikvijų buvo Ietis, kuri dabar žinoma kaip "Longino ietis". Anot Legendos, šią ietį iš paslaptingo "dangiškojo metalo" pagamino Tubaltas Kainas III tūkstantmetyje prieš mūsų erą. Ietis turėjo nepaprastų savybių.

Sužinok daugiau ...
23.06.2015, 16:02
Katastrofos Peržiūrų (4064)
"Kai mes pamatėme, kas ten buvo, kai kuriuos mūsų komandos narius supykino. Žmonių kūnų dalys buvo pasklidusios ant žemės, kabojo medžiuose. Aš negaliu perduoti to, ką jaučiau tuo metu..." (Eko Sulistjė, alpinistas, savanorių gelbėtojų grupės narys).
Sužinok daugiau ...
23.06.2015, 14:59
Gamtos Paslaptys Peržiūrų (4115)

Daugelis žmonių, mokančių gerai plaukti, nesuvokia, kaip galima nuskęsti prie pat kranto. Naujienų suvestinėse perskaitę apie turistus, per atostogas „nuskendusius prie kranto“, jie pagalvoja, kad aukos arba nemokėjo plaukti, arba buvo neblaivios. Tačiau priežastis visai kita, rašo portalas fit4brain.com.

Sužinok daugiau ...
23.06.2015, 14:34
Kosmosas Peržiūrų (4630)
Naujausiose NASA zondo Dawn fotografijose iš nepaaiškinamais žiburiais jau kelis mėnesius gluminančios nykštukinės planetos Cereros – nauja staigmena. Zondas nykštukės paviršiuje nufotografavo įspūdingą kalną, kuris savo forma panašus į gigantišką piramidę. Zondui artėjant prie Cereros, jos paviršiuje ryškėja vis naujų mįslingų kraštovaizdžio struktūrų. Daugelis turbūt puikiai pamena Cereros "Elektrėnais" pramintus kol kas mokslininkų taip ir nepaaiškintus žiburius viename iš nykštukinės planetos kraterių.
Sužinok daugiau ...
23.06.2015, 08:35
Paranormalūs Reiškiniai Peržiūrų (4471)
10 metų Sicilijoje, Canneto di Caronia kaime kyla gaisrai, kurių priežastis visiškai neaiški. Keistas fenomenas, kai staiga užsidega čiužiniai, lovos, automobiliai, šaldytuvai, mobilieji telefonai, net tada, kai jie išjungti. Šie įvykiai jau kelerius metus traukia geologų, fizikų ir vulkanologų dėmesį, tačiau nė vienam nepavyko rasti mokslu grįsto paaiškinimo. Natūralu, kad kaimo gyventojai kaltina NSO, poltergeistą ir kitokias demoniškas jėgas.
Sužinok daugiau ...