Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2015 » Liepos » 08

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


08.07.2015, 21:46
Mistinės Būtybės Peržiūrų (5137)

Filipas Oliveris iš Teksaso parodė keistą padarą, kuris buvo sugautas ir sudraskytas jo šunų. Kaip praneša Daily Mail, Oliverio žodžiais, jo šunys užuodė kažką prie upelio, pradėjo garsiai loti, o po to pasivijo ir sudraskė keistą padarą.

Sužinok daugiau ...
08.07.2015, 18:15
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (4146)
Amerikoje sparčiai populiarėja elektroninės prekės, kurios gali atkurti savo šeimininkų kalbą. Iš pirmo žvilgsnio nekalti daiktai, kurių gamyboje panaudoti naujausi aukštųjų technologijų pasiekimai, gali tapti globalinio masto žmonių sekimo įrankiais. Kalba eina apie tokius daiktus, kaip, pavyzdžiui, vaikiški žaislai. Robotai-pagalbininkai ir personaliniai padėjėjai. Įsigydami tokius „technikos stebuklus“, patys to neįtardami, galite atsidurti šnipų taikiklyje. – rašo Amerikos spauda.
Sužinok daugiau ...
08.07.2015, 17:30
Pasąmonės Galios Peržiūrų (5325)

Tai, ką matome televizijos, kino ekrane, kompiuteryje, mes suvokiame ir suprantame, tačiau kitą dalį informacijos gauname patys jos nesuvokdami. Būtent pasinaudojant paslaptinguoju 25 kadro efektu rodant vaizdus greičiau, negu suvokia mūsų sąmonė, galima paveikti žmogaus elgesį, pasaulėžiūrą ir įpročius. „TV publika“ aiškinosi, kiek dažnai televizija naudoja šį manipuliacinį metodą.

Sužinok daugiau ...
08.07.2015, 06:54
NSO, Ateiviai Peržiūrų (13374)

Kaip praneša liudininkas, neseniai danguje virš miesto El Paso, Teksasas (JAV) danguje miesto gyventojai stebėjo Neatpažintą skraidantį objektą kubo formos. Be to, liudininkų teigimu, objektas tariamai išlėkė iš juodo portalo, kurų jūs galite pamatyti nuotraukoje.

Sužinok daugiau ...