Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2015 » Liepos » 20

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


20.07.2015, 22:01
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4300)

Kaip tibetiečiai išsaugo jaunystę ir sveikatą? Vienas iš seniausių receptų buvo rastas kažkur Tibeto kalnuose. Paslaptis, kaip išsaugoti jaunystę, esą buvo parašyta molinėse lentelėse. Tik istorikai abejoja, ar iš tiesų vienuoliai kadaise rašydavo tokius dalykus. Kaip buvo iš tikrųjų dabar jau nebeįmanoma išsiaiškinti. Tačiau tai, kas ją užrašė nėra taip svarbu, kaip tai, kad tai tikrai veikia!

Sužinok daugiau ...
20.07.2015, 21:59
Istorijos Paslaptys Peržiūrų (2600)

Dargavsas arba kitaip mirusiųjų miestas Rusijoje laikomas viena paslaptingiausių vietovių pasaulyje. Senovinį miestą sunku rasti, mat jis slepiasi tarp vieno iš penkių Kaukazo kalnų keterų. Dargavsas – iš tikrųjų senovinis nekropolis, kuriame apstu kapų ir kriptų. Dabar jau tiksliai nebežinoma, kodėl žmonės čia laidodavo savo artimuosius…

Sužinok daugiau ...
20.07.2015, 21:56
Paslaptys Suaugusiems Peržiūrų (2988)

Per pirmąjį pasimatymą su žmogumi, kuris fiziškai traukia, sukasi galva, prakaituoja delnai, linksta keliai ir džiūsta burna. Jis atrodo toks įdomus ir malonus, kad taip ir norisi patyrinėti, kas slypi už stilingo kostiumo. Tuomet galvoje pradeda suktis tik dvi mintys: „Pas jį ar pas mane“ ir „Ar aš teisingai elgiuosi? Gal turėčiau palaukti penkto pasimatymo?“.

Sužinok daugiau ...
20.07.2015, 21:51
Kosmosas Peržiūrų (3018)

Rusijos technologijų investuotojas Jurijus Milneris, fizikas Stephenas Hawkingas ir lordas Martinas Ree imsis didžiausio nežemiškos gyvybės paieškų projekto. Ši iniciatyva, vadinama „Breakthrough Initiative“, buvo pradėta Karališkoje Londono draugijoje, o ją finansuos J.Milneris, rašo Wired.co.uk.

Sužinok daugiau ...