Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2015 » Liepos » 26

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


26.07.2015, 21:37
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (4670)

Kosmosas kupinas sunkiai žmogui suvokiamų paslapčių. Prasidėjus pirmiesiems skrydžiams į kosmosą, žmonija tarėsi įžengusi į Dievo valdas, o kosmonautai ir astronautai buvo be galo šlovinami. Tačiau atslūgus ažiotažui pasigirdo įvairių kalbų ir versijų apie dviejų kosmosą užkariavusių šalių – JAV ir Sovietų Sąjungos – paslaptis ir sabotažus, siekiant pirmiems įžengti į kosmonautikos istoriją.

Sužinok daugiau ...
26.07.2015, 19:23
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (6995)

Manau, kiekvienas iš mūsų yra girdėjęs, kad pirmasis erdvėlaivis pilotuojamas buvo "Apollo-11", ir pirmasis asmuo, išsilaipinęs ant Mėnulio paviršiaus buvo Neilas Armstrongas. Tačiau ar tai iš tikrųjų? Paranormal.lt pabandė išanalizuoti pagal užsienio spauda šiuos įvykius. Nepamirškime, kad ankščiau kalbėjome ar sprogusio 1986 m. erdvėlaivio "Challenger" astronautai yra gyvi? Ir kam to reikėjo?

Sužinok daugiau ...
26.07.2015, 14:33
Paranormalūs Reiškiniai Peržiūrų (5348)

Žmonės trokšta ištrūkti iš niūrios kasdienybės, o domėjimasis paranormaliais reiškiniais suteikia jiems šią galimybę. Tačiau pasaulyje nėra nieko paranormalaus, yra tik nepažintos visatos sritys, – mano teologas, paskaitininkas ir fantastas Gabrielius E.Klimenka. Neseniai knygynus pasiekė jo knyga „Paranormalių mitų griovėjas“, skirta paranormalių reiškinių analizei.

Sužinok daugiau ...
26.07.2015, 10:26
Istorinės Asmenybės Peržiūrų (5818)

Šį rankraštį man davė mano draugas Jis buvo JAV, ir Niujorke gatvės išpardavinėjime nusipirko seną gaisrininko šalmą. Šio šalmo viduje, turbūt kaip pamušalas, gulėjo senas sąsiuvinis. Sąsiuvinis buvo su plonais apdegusiais viršeliais ir nuo jo sklido pelėsių kvapas. Jo pageltę lapai buvo prirašyti išblukusiu nuo laiko rašalu. Kai kuriose vietose rašalas taip stipriai išblukęs, kad vos nuspėjamos ten parašytos raidės. Vietomis dalis teksto buvo visiškai sugadinta vandens ir atrodė kaip šviesios rašalo dėmės. Be to visų lapų kraštai apdegę ir kai kurie žodžiai prarasti amžiams.

Sužinok daugiau ...