Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2015 » Liepos » 30

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


30.07.2015, 19:13
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (5921)

Žinomo politiko Džiuljeto Kjezos nuomone pasaulis išgyvena civilizacinės paradigmos kaitos epochą. Vartotojų visuomenė daugiau nebegali egzistuoti: baigiasi planetos resursai, o finansinė politika, kuri užtikrina vartotojų visuomenės funkcionavimą, pateko į aklavietę. Naujo pasaulio gimimo scenarijus gali būti bauginantis, turint galvoje, kad realiai pinigų civilizaciją, Kjezos nuomone, kontroliuoja 9 žmonės, stambiausių bankų korporacijų savininkai. Rusija gi atsidūrė palankioje situacijoje, kadangi turi pakankamai resursų, tačiau rusų elitas dar nesuvokė, kad pasaulis, į kurį jie veržiasi, žūsta.

Sužinok daugiau ...
30.07.2015, 18:34
Mistika Peržiūrų (5491)

Šis tekstas skelbiamas pirmąkart, - bet ar nejaučiate, kad esate jį skaitę anksčiau? Atvykote į nedidelį žavų nedidelį miestelį, kuriame iki tol niekada nebuvote, sankryžoje prie bažnyčios užsidegė žalia spalva, einate per gatvę, o priešais jus ateina senutė... ir staiga pajuntate, kad jau buvote čia –ta pati bažnyčia, sankryžą ir per gatvę einanti senutė, lygiai taip pat einanti pasiramsčiuodama lazdele. Tik prasilenkiant su ja aptinkate, kad reali scena ne visiškai atitinka kilusią mintyse. Ir prisimenate, kad čia niekad nebuvote. Sugrįžtame į tikrovę, tačiau neįprastumo jausmas lieka.

Sužinok daugiau ...
30.07.2015, 06:38
Burtai, Magija Peržiūrų (13644)

Yra galių, kurias suprasdamas žmogus pasijustų ne tik sveikesnis, bet ir laimingesnis. Ar iš delno linijos galima išsiaiškinti, kiek ilgai gyvens žmogus? O ką sako raukšlės? Kokią įtaką turi žvaigždės žmogaus gimimui?

Sužinok daugiau ...