Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Kovo » 01

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


01.03.2018, 22:29
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3619)
Tai vaistažolių, prieskonių ir daržovių, bei vaisių derinys su karštu vandeniu. Arbatos receptas, kurį siūlau dabar, padės pagerinti virškinimą, sustiprins imuninę sistemą ir ne tik. Ši arbata apsaugo nuo peršalimo ir pašalina laisvus radikalus, kurie yra vienas iš vėžio, odos pažeidimų ir kitų problemų priežasčių paranormal.lt. (gvazdikėliai, skrandis, imbieras, kardamonas, žarnynas, cinamonas, medus, inkstai, peršalimas, vėžys, receptas, širdis, kraujagyslės)
Sužinok daugiau ...
01.03.2018, 21:37
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3434)
Patvirtinta priemonė! Šis natūralių priemonių receptas, padės pagydyti šias problemas be pašalinio poveikio. Su šia natūralia priemone cholesterolio kiekis išliks visiškai subalansuotas. (cholesterolis, kraujo spaudimo, sveikatos patarimai, liaudies medicinos receptas)
Sužinok daugiau ...
01.03.2018, 20:23
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2523)

Ar kenčiate nuo nemigos? Na, pabandykite prieš miegą šio "puikaus gamtos migdomųjų vaistų" ir gilus miegas bus garantuotas. (nemiga, migdomieji, miegas, medus, sveikatos patarimai, glikogenas, melatoninas)

Sužinok daugiau ...
01.03.2018, 09:44
Hipotezės Peržiūrų (1690)
Niujorko miesto universiteto fizikas Michio Kaku, kaip ir visi, nekantriai laukia, kada mes pagaliau surasime nežemišką gyvybę. Arba kada ji suras mus. Bet ar dabartiniai žmonės sulauks tų laikų? Kaip atrodytų protinga gyvybė kitose planetose paranormal.lt? (Michio Kaku, fizikas, nežemiška gyvybė, ateiviai, kosmosas)
Sužinok daugiau ...