Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Kovo » 22

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


22.03.2018, 21:36
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (6013)
Sveikata ir sveikatos patarimai. Tai bent receptas! Tai senas vokiečių receptas, kuriame naudojami trys nuostabūs, bet ir labai stiprūs ingredientai: imbieras, česnakas ir citrina. Visi jie turi daugybę naudingų sveikatai savybių, tačiau, kai juos sumaišome, sukuriame vieną vaistą, kuri tampa medžiagų bomba daranti stebuklus. Arterijos, spaudimas, imbieras, citrina, česnakai, liaudies medicina, liaudies receptas, sveikatos patarimas.
Sužinok daugiau ...
22.03.2018, 18:37
Stichinės Nelaimės Peržiūrų (2175)
Stichinės nelaimės. Afrika skyla į dvi dalis: dėl Kenijoje plokščių pasislinkimo atsirado didžiuliai įtrūkimai. Šiuo metu mokslininkai negali pasakyti, kokie katastrofiniai reiškiniai yra susiję ir ar gali jie kelti grėsmę artimiausioje ateityje. Kenija, stikinės nelaimės, žemės drebėjimai
Sužinok daugiau ...
22.03.2018, 15:34
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1746)
Sveikata ir vaistažolės. Vis daugiau darbingo amžiaus žmonių susiduria su svarbiausio organo širdies ir kraujagyslių ligomis. Su širdies veikla susiję negalavimai ypač vargina 50 metų ribą peržengusius žmones, kai silpsta širdis, sutrinka kraujotaka, dažnėja pulsas, atsiranda dusulys, permušimai, sunkumas širdies plote, nerimas, padidėja cholesterolio kiekis.
Sužinok daugiau ...
22.03.2018, 14:49
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2227)
Menopauzė niekada neturėjo oficialios „liga“ etiketės. Vis dėlto šiuo moters gyvenimo laikotarpiu dažnai ne tik suprastėja bendra savijauta, bet ir padidėja kaulų lūžių, širdies bei kraujagyslių ligų rizika. Kaip rodo Lietuvoje atliktas tyrimas, moterys dažnai į nemalonius, o kartais net pavojingus šios „neligos“ simptomus numoja ranka ir neapsvarsto gydymo galimybių.
Sužinok daugiau ...
22.03.2018, 09:48
Pasaulio Įvairenybės Peržiūrų (2005)
Pasaulio įvairenybės ir katalikų bažnyčia. Prancūzijoje esančiame Karkasono mieste veikia unikalus Inkvizicijos muziejus. Nelygūs laiptai veda į buvusio baisaus kalėjimo prieblandą. Muziejuje eksponuojamos kankinimo staklės, bausmių vykdymo prietaisai ir XIII amžiuje įvykusios tragedijos pagrindinių veikėjų – eretikų ir jų priešų inkvizitorių – vaškinės figūros.
Sužinok daugiau ...
22.03.2018, 09:41
Pasaulio Įvairenybės Peržiūrų (1402)
Pasaulio įvairenybės. Sunku net įsivaizduoti, apie ką kai kada rašomos knygos. Pavyzdžiui, išleistas vadovėlis, padedantis identifikuoti paukščius pagal jų išmatas, instrukcija, kaip ieškoti senų parduotuvės vežimėlių, ir knyga apie tai, kaip atsikratyti streso žiūrinėjant gyvūnėlių nuotraukas… Neseniai buvo paskelbtas keisčiausių kada nors išleistų knygų reitingas.
Sužinok daugiau ...