Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Kovo » 13

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


13.03.2018, 20:48
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2977)
Neteisingas kūno laikymasis yra pagrindinis nugaros, kojų ir sąnarių srities skausmo šaltinis, todėl ekspertai rekomenduoja tobulinti padėtį. Be šios rekomendacijos, rekomenduojame vartoti šį natūralų gėrimą, kuris veiksmingai sumažins sąnarių, kaulų ir sausgyslių skausmą. Gėrimas turėtų būti vartojamas savaitę. Jis puikiai tinka nuo nugaros, kaklo, riešo ir kojų skausmo. #želatina, #sąnarai, #sausgyslės, #kaulai, #displazija, #sveikatos_patarimai, #liaudies_medicina
Sužinok daugiau ...
13.03.2018, 20:06
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4017)
Šis paprastas natūralus gėrimas išvalys jūsų arterijas, sumažins kraujo spaudimą ir cholesterolio kiekį bei veiksmingai užkirs kelią širdies ir kraujagyslių ligoms. Jei nesumažinsite aukšto kraujo spaudimo ir didelio cholesterolio kiekio laiku, tai gali sukelti rimtų sveikatos problemų kurios gali bū net mirtinos. kraujagyslės, petražolės, cholesterolis, soda, arterijos, sveikatos patarimai
Sužinok daugiau ...
13.03.2018, 13:24
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1171)
Susirgus laringitu, svarbu saugoti balsą: nekalbėti, kai nebūtina, kalbėti tyliai, bet nešnibždėti, LRT TELEVIZIJOS laidoje „Klauskite daktaro“ sako Lietuvos sveikatos mokslų universiteto profesorius Alvydas Unikauskas. Be to, gydytojo patarimu, nemalonius pojūčius sušvelninti padės tokios paprastos priemonės, kaip medus, česnakas, imbieras ar tam tikri eteriniai aliejai.
Sužinok daugiau ...
13.03.2018, 10:39
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2075)
Gerosios žarnyno bakterijos (probiotikai) ypač svarbios, kai žmogus serga žarnyno ligomis ar turi kitų bėdų, netoleruoja gliuteno ar laktozės, vargina egzema, žvynelinė, iš burnos sklinda blogas kvapas, LRT TELEVIZIJOS laidoje „Klauskite daktaro“ sako Lietuvos sveikatos mokslų universiteto profesorius Alvydas Unikauskas. O gerai tai, pabrėžia daktaras, kad šių bakterijų lengva gauti su maistu, ir išvardija dešimt produktų, kuriuos turėtumėte įtraukti į savo racioną.
Sužinok daugiau ...
13.03.2018, 10:26
Automobilių Naujienos Peržiūrų (2298)
Ekspertai nustatė, kad geltoni automobiliai nusidėvi mažiausiai, tačiau Lietuvoje tokios spalvos transporto priemonės nesudaro net 2 proc. automobilių parko. O štai lietuvių pamėgti juodi, pilki, balti automobiliai spalvą kaip tik praranda greičiausiai. Kodėl taip atsitinka ir kokias spalvas rekomenduoja žinovai? Kėbulo meistrai pasidalijo patarimais, kaip atnaujinti nublukusią automobilio spalvą. Automobilis, automobilio spalva, naujas automobilis, spalvos.
Sužinok daugiau ...
13.03.2018, 09:51
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1628)
Pūlingi ir skausmingi spuogai ant nosies arba vadinamoje T zonoje, dažnas atvejis daugeliui žmonių. Ir tikrai nėra tiesa galvoti, kad tai vargina tik paauglius. Spuogus pašalinti galite šiuo natūraliu būdu. Kaukę pagaminsite namuose, užtruksite neilgai, o rezultatas bus pastebimas, akivaizdus ir matomas.
Sužinok daugiau ...
13.03.2018, 09:37
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2177)
Apie tai, kad česnakuose gausu naudingų medžiagų, padedančių stiprinti imunitetą ir užkirsti kelią ligoms, nereikia net priminti. Sakoma, kad kasdien suvartojama česnako skiltelė apsaugo nuo peršalimo, virusinių infekcijų ir net užkerta kelią gripo virusui.
Sužinok daugiau ...