Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Kovo » 05

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


05.03.2018, 21:28
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (7034)
Nutukimas yra viena iš pagrindinių problemų žmonijai. Štai, kodėl daugelio šalių valdžios institucijų sukūrė mokyklose programas kovai su nutukimu. Vis dėlto vis daugiau žmonių kenčia nuo nutukimo paranormal.lt. (soda, sulieknėti, svoris, sveikatos patarimai, liaudies medicinos receptai)
Sužinok daugiau ...
05.03.2018, 10:29
Medicinos Naujienos Peržiūrų (1078)
Dantų erozija (išgraužimas) – tai dantų emalio pažeidimas dėl rūgščių poveikio. Nors emalis yra itin tvirtas, rūgštys, esančios maiste bei gėrimuose (natūraliose vaisių sultyse bei gaiviuosiuose gėrimuose), sutrukdo dantų mineralizacijos procesus paranormal.lt. (dantys, rūgštys, vaisinė arbata, poveikis dantims, dantų erozija)
Sužinok daugiau ...
05.03.2018, 10:15
Technologijos, Mokslas Peržiūrų (1883)
Pasaulio išradimai. Pirmieji bandymai sukurti amžinąjį variklį buvo dar XIII amžiuje. O XVI-XVII amžiais idėja apie „energijos gavimą iš niekur“ paplito ypač plačiai. Būtent šiuo laikotarpiu buvo kuriama daugybė įvairiausios konstrukcijos „amžinųjų variklių“. Visų Europos šalių patentų biurai buvo tiesiog užversti pareiškimais dėl projektų autorystės. Beprotiška idėja neaplenkė netgi genijų – tarp Leonardo Da Vinčio piešinių buvo aptikta graviūra su amžinojo variklio brėžiniu paranormal.lt. (mokslas, technologijos, amžinas variklis, pasaulio išradimai)
Sužinok daugiau ...
05.03.2018, 09:55
Mokslo Afiša Peržiūrų (1494)
Daugelį metų mokslininkai vis bando pasiekti Žemės gelmes, panašiai, kaip tai padarė Žiulio Verno herojai. Tiesa, tyrinėtojai tikisi ten rasti ne požeminę jūrą ar priešistorinius dinozaurus, o nori suprasti, kokia yra tikroji mūsų planetos sandara. Vieną tokį tyrimą suplanavo Sauthemptono okeanografijos centro mokslininkai. Jie nori atlikti 20-ies km gylio gręžinį ir pasiekti mantiją (Žemės dalis, esanti tarp plutos ir branduolio) paranormal.lt. (mokslas, technologijos, mantija, žemė)
Sužinok daugiau ...
05.03.2018, 09:39
Technologijos, Mokslas Peržiūrų (1539)
Mini varikliai gali pakeisti žmogaus širdies stimuliatorius, mažus žvalgybinius robotus naudojamus kariuomenės bei kitus mažus prietaisus kurių didžiausia bėda buvo baterijos veikimo ir tarnavimo laikas, bei pastovus jų pakrovimas
Sužinok daugiau ...
04.03.2018, 23:20
Mokslo Afiša Peržiūrų (1259)
1894-ais metais Karališkosios bendrijos prezidentas lordas Kelvinas išpranašavo, kad radijas neturi ateities. Pirmoji radijo stotis buvo pastatyta po penkių metu. Mokslininkui taip pat priklauso žodžiai: „Rentgenas – tai didelė apgavystė“.
Sužinok daugiau ...