Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Kovo » 03

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


03.03.2018, 20:23
Archeologija Peržiūrų (2290)
2015-ųjų metų rugpjūčio mėnesį, atliekant mokslinius tyrimus Viduržemio jūros baseino pakrantės zonoje 60 km į pietus nuo Sicilijos salos, italų okeanografai aptiko didžiulį statinį, siejamą su civilizacija, kurios amžius pirminiais skaičiavimais siekia 10 tūkstančių metų. Įdomu tai, kad mokslo pasaulyje iki šio radinio apie šios civilizacijos egzistavimą nieko nebuvo žinoma paranormal.lt. (archeologija, ateities technologijos, civilizacija, mokslas, istorija)
Sužinok daugiau ...
03.03.2018, 19:11
Mokslo Afiša Peržiūrų (2091)
Jeigu į „Google“ paieškos laukelį įrašytumėte „Jesus“ arba „Jėzus“, neabejotinai pamatytumėte didelį rinkinį paveikslėlių, kuriuose atvaizduotas aukštas, baltaodis vyrukas su ilgais ne itin tamsiais plaukais ir barzdele. Tačiau tai – tik įsivaizduojamas, idealizuotas jo atvaizdas. O kaip jis atrodė iš tiesų. (Istorija, archeologija, Krikščionybė, Biblija, Evangelija, Jėzus Kristus, Joan Taylor)
Sužinok daugiau ...
03.03.2018, 16:10
Mokslo Afiša Peržiūrų (1532)
„Tai neįtokėtinas sutapimas, kad mokslininkai padarė savo pareiškimus taip sinchroniškai. – rašo Pirsonas. – Tačiau dėl visos eilės priežasčių tai visiškai paaiškinama“. Jis mano, kad šiuolaikinės technologijos jau buvo pasiruošusios tokiam įvykiui. Šiuo metu tokiai funkcijai yra paklausa. Kadangi darbai su neuronų tinklais jau buvo nudirbti anksčiau, susidarė visos prielaidos atsirasti tokiai sistemai.
Sužinok daugiau ...
03.03.2018, 07:39
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2106)

Melisa – tai daugiametis žolinis augalas, naudojamas nuo neatmenamų laikų. Liaudyje ji vadinama bičių žole, bitžole, gumbažole ir kitais pavadinimais. Gydymo reikmėms naudojama antžeminė dalis. (melisos, gydomosios melisų savybės, melisų panaudojimo būdai, vaistinė melisa, melisos liaudies medicinoje, melisa, melisos arbata, melisu arbata, melisos ir guduobeliu arbata, faktai apie melisa)

Sužinok daugiau ...