Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Rugsėjo » 11

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


11.09.2018, 20:18
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2766)
Smilkalų aliejus jau seniai naudojamas liaudies medicinoje įvairių ligų gydymui. Smilkalų aliejus vertinamas dėl savo antiseptinių, antinervinių, priešvėžinių ir atsikosėjimo savybių. Dėl savo turimos rūgšties turi stiprias priešuždegimines savybes, tai yra gera žinia, turint omenyje, kad uždegimas yra pagrindinė priežastis, dėl beveik visų ligų
Sužinok daugiau ...
11.09.2018, 17:09
Archeologija Peržiūrų (1813)

Maždaug už 40 kilometrų į šiaurę nuo Airijos sostinės Dublino, Mito grafystėje, stovi didžiulis priešistorinis kompleksas, kuriame yra 40 kapaviečių. Jis kartais vadinamas „Bru na Boino karališkomis kapinėmis“ (air. Bru na Boinne). Kompleksas užima 10 kvadratinių kilometrų plotą. Iš trijų pusių jį supa Boino upė, kuri šioje vietoje daro didelę kilpą - tikriausiai, žmonės, kurie šią vietą pasirinko savo protėviams laidoti, buvo įsitikinę, kad šventos upės vandenys apsaugos jų kapus.

Sužinok daugiau ...
11.09.2018, 16:10
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (11170)
Norėdami naudoti Čemeryčių vandenį nusipirkite vaistinėje. Vanduo daug nekainuoja. Čemeryčių vandenį geriausia taikyti ant neplautų plaukų, nes patys čemeryčiai ir spiritas, turi džiovinimo poveikį. Būkite atsargūs, jei turite labai sausus, trapius plaukus. Čemeryčių vanduo pirmiausia rekomenduojamas riebiems plaukams.
Sužinok daugiau ...
11.09.2018, 07:34
Medicinos Naujienos Peržiūrų (1482)
Šiame straipsnyje mes peržiūrėsime oficialius patarimus, kiek kofeino galima suvartoti. Apžvelgsime kofeino šaltinius ir pakalbėsime apie perdozavimo prevenciją bei gydymą, rašo medicalnewstoday.com. Taip pat aptarsime, kas yra kofeinas, ir kokie yra kofeino perdozavimo rizikos veiksniai, tikimybė ir simptomai.
Sužinok daugiau ...