Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Spalio » 24

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


24.10.2018, 21:13
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1695)
Šiame straipsnyje mes pasakysime jums būdą, pagal kurį, mūsų močiutės gydėsi nuo peršalimo! Karščiavimas, negalavimas, kosulys? Tai yra dažniausiai pasitaikantys peršalimo simptomai! Paprastai peršalimas yra virusinė infekcija, kuri veikia kvėpavimo takus, nosį, sinusus, gerklę, trachėją ir bronchus. Ji plinta tiesioginiu ryšiu su virusu, užkrėstu asmeniu.
Sužinok daugiau ...
24.10.2018, 10:18
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3561)

Daugelis virškinimo sistemą suvokia labai ribotai, lyg ją sudarytų tik skrandis. Tačiau didžiausia virškinimo liauka yra kepenys. Šis organas atlieka daug gyvybiškai svarbių funkcijų: dalyvauja medžiagų apykaitoje, gamina ir išskiria tulžį, padeda reguliuoti cukraus kiekį kraujyje, kontroliuoja cholesterolio, kai kurių hormonų, fermentų veiklą, kaupia tam tikrus vitaminus, detoksikuoja organizmą.

Sužinok daugiau ...
24.10.2018, 08:08
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1801)
Neseniai Škotijoje atlikti tyrimai parodė, kad sergantiems ar persirgusiems gripu ar plaučių uždegimu, infarkto rizika padidėja šešis kartus, LRT TELEVIZIJOS laidoje „Klauskite daktaro“ sako Lietuvos sveikatos mokslų universiteto profesorius Alvydas Unikauskas. Pasak jo, nors tokia rizika kyla ne visiems, kiekvienam būtina pasirūpinti savo imunitetu – nežaloti jo beverčiu maistu, fizinio aktyvumo stoka ir žalingais įpročiais.
Sužinok daugiau ...
24.10.2018, 07:35
Ligos, Mutacijos Peržiūrų (1790)
Galbūt skamba įžeidžiančiai, bet tiesa ta, kad žmogaus organizmas, tarsi muziejus, pilnas įvairiausių reliktų, kurių pagal pirminę paskirtį niekas jau seniai nebenaudoja. Vienas iš bene geriausiai žinomų tokių praeities liekanų, vadinamųjų rudimentų, pavyzdžių – protiniai dantys.
Sužinok daugiau ...