Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Gruodžio » 12

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


12.12.2019, 22:30
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (974)

Egzistuoja priemonės temperatūrai sumažinti be vaistų. Nors, karščiavimo funkcija yra kovoti su virusais, bet kartais tai gali būti gyvybei pavojinga. Todėl ypač svarbu žinoti, kaip su juo elgtis nenaudojant tablečių. Kai kūno temperatūra viršija 37.5 C, mes karščiuojame. Mūsų organizmas pradeda kovoti su esamais mūsų kūne virusais.

Sužinok daugiau ...
12.12.2019, 19:25
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (1055)

Šermanas Skolnikas mano, kad Amerikos CŽV apie rugsėjo 11 d. įvykius sužinojo anksčiau negu prieš savaitę. Apie tai kalbėjo Prancūzijos ir Izraelio žvalgybos, gavusios žinių apie sąmokslą. Ar iš tikrųjų Amerikos valdžia žinojo apie ruošiamą teroristinį aktą ir nieko nedarė? Ar ne todėl Pasaulio prekybos centro pastatai buvo nufilmuoti įvairiais rakursais?

Sužinok daugiau ...
12.12.2019, 15:30
Medicinos Naujienos Peržiūrų (572)

Du neseniai Kinijoje gimę paršeliai iš išorės atrodo kaip įprastos kiaulės – tačiau vidumi jie yra (labai nedidele) dalimi beždžionės. Mokslininkų komanda sukūrė kiaulės ir primato hibridus – tai padaryta į apvaisintus kiaulių embrionus įšvirkštus beždžionių kamienines ląsteles ir implantavus tokius embrionus į surogatines paršavedes. Du taip apvaisinti paršeliai išsivystė į gyvūnus, vadinamus chimeromis: tai reiškia, kad juose yra dviejų atskirų individų – šiuo atveju kiaulės ir beždžionės – DNR.

Sužinok daugiau ...