Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Gruodžio » 20

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


20.12.2019, 22:14
Medicinos Naujienos Peržiūrų (921)
Nors prostatos vėžys laikomas lėtai besivystančia liga, kurios eigą neretai užtenka tik aktyviai stebėti, Lietuvoje nuo prostatos vėžio kasmet miršta 500–600 vyrų. Menininko Alberto Vaidilos istorija – kitokia: laukdamas operacijos jis pasiryžo savigydai.
Sužinok daugiau ...
20.12.2019, 21:20
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1569)
Šis augalas liaudies medicinoje yra vadinamas vilko šaknimi arba vilko žole. Gydymui tinka gumbo šaknys, paruoštos rudenį, kai nuvysta lapai. „Renkant augalą reikia nepamiršti, kad jis nuodingas. Neleistina, kad lapų ir šaknų dulkės patektų į kvėpavimo takus, o sultys - į akių, burnos gleivinės ar odos įbrėžimus. Padirbėjus su ropine kurpele, reikia kruopščiai nusiplauti rankas", - rašo A.A. Mironovas „Liaudies medicina gydo vėžį ir kitas ligas". Pasak autoriaus, šis augalas turi priešuždegiminių, antimikrobinių, priešnavikinių, nuskausminamųjų savybių ir plačiai vartojamas liaudies medicinoje. Šis augalas vartojamas gydant įvairios lokalizacijos vėžį, ypač kaulų ir melanomą.
Sužinok daugiau ...
20.12.2019, 20:55
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1094)

Leidinyje “The Journal of the American College of Nutrition„ mokslininkai pristatė 6 taisykles, norintiems išvengti vėžio. Jie tvirtina, kad svarbiausia – augalinės kilmės produktų dieta. Vaisių ir daržovių, mažiau alkoholio, pieno produktų ir perdirbtų mėsos gaminių gali sumažinti burnos ertmės, plaučių, krūties ir žarnyno vėžio riziką. Ar esate pasirengę laikytis kovai su vėžiu skirtos dietos? Štai keletas rekomendacijų, padėsiančių šį tikslą įgyvendinti.

Sužinok daugiau ...
20.12.2019, 20:35
Mistinės Būtybės Peržiūrų (826)

Tombstouno miestelis yra Arizonos valstijos pietryčiuose. Nuo 1931 metų jis veikia kaip gyvas muziejus po atviru dangumi: čia tarsi gyvena visos legendos apie Laukinius Vakarus su kaubojais, banditais, salūnais ir susišaudymais.

Sužinok daugiau ...
20.12.2019, 18:53
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1078)
Sloga – nuolatinis šaltojo metų laiko palydovas. Kaip padėti sau peršalimų sezonu greitai ir be vaistų? Skaitykite mūsų straipsnyje! Nedaug atsirastų žmonių, kurie laiko slogą rimta liga, bet ji nuodija gyvenimą praktiškai visiems. Padėti organizmui susidoroti su negalavimu, aktyvuoti vidines jėgas kovai su sloga galima specialių veido taškų masažu.
Sužinok daugiau ...
20.12.2019, 18:20
Burtai, Magija Peržiūrų (2625)

Būrimas su vašku yra vienas seniausių ir populiariausių būdų, padedančių bent akies krašteliu pažvelgti į ateitį. Dažniausiai su vaško žvakėmis ir vandeniu buriamasi Kalėdų išvakarėse – po Kūčių vakarienės. Tačiau, kad ir koks senas ir visiems žinomas šis būrimo būdas bebūtų, daugelis iki šiol klysta interpretuodami reikšmes.

Sužinok daugiau ...
20.12.2019, 17:10
Dvasios, Vaiduokliai Peržiūrų (1293)
Rusijos muziejuje su Čeliabinsko meteoritu nutiko keista istorija: stebėjimo kameros užfiksavo, kaip meteoritą dengiantis stiklinis dangtis spontaniškai pakyla ir kybo kelis centimetrus virš meteorito.
Sužinok daugiau ...