Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Gruodžio » 10

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


10.12.2019, 21:21
Paslaptingi Statiniai Peržiūrų (1172)

Kaip kalbama apie Persiją, pirmiausia prisimenamas karalius Kserksas, kuris kovojo su spartiečiais Termopilio tarpeklyje per graikų ir persų karus. Tačiau derėtų atkreipti dėmesį į tai, kad tais laikais persai buvo gana išsivysčiusi civilizacija, kurios palikimas matomas iki šiol.

Sužinok daugiau ...
10.12.2019, 13:20
Medicinos Naujienos Peržiūrų (858)

Po to, kai aktoriaus Keanu Reeves‘o mylimoji, vaizduojamojo meno kūrėja, Alexandra Grant savo „Instagram“ paskyroje paskelbė, kad nedažo plaukų, nes baiminasi toksiškų medžiagų plaukų dažuose, kurios gali sukelti krūties vėžį, tikriausiai daugelis bent trumpam susimąstė, kad galbūt turėtų leisti „pailsėti“ nuo cheminių dažų ir savo plaukams. Tačiau, ar tikrai plaukų dažai, yra pavojingi sveikatai ir kokių yra alternatyvų, jei nesinori vaikščioti žilais plaukais?

Sužinok daugiau ...
10.12.2019, 11:21
Religija Peržiūrų (884)

Kai Jonas Krikštytojas – Kristaus Karalystės šauklys – Judėjos dykumoje pradėjo visus kviesti atsiversti, žmonės tarsi bitės, užuodusios saldų nektarą, ėmė būriais rinktis iš Judėjos ir iš visos Pajordanės pas jį (Mt 3, 5). Iš Dievo malonėmis perpildytos Jono širdies aukštyn kilo Šventosios Dvasios galia, pasiekė jo lūpas, ir tada nesustabdomai prasiveržė galingas balsas, raginantis kardinaliai keistis...

Sužinok daugiau ...
10.12.2019, 10:08
Pasaulio Įvairenybės Peržiūrų (863)
Šiame rinkinyje pateikiame nusikaltėlių, kuriuos žmonėmis galima vadinti tik labai pasistengus, „meno kūrinius“. Visų jų autoriai – serijiniai žudikai, dažnai sužalotos psichikos ir abejotinu aplinkos, bei realybės suvokimu.
Sužinok daugiau ...
10.12.2019, 08:44
Pasaulio Įvairenybės Peržiūrų (959)
Žmogus gimė visaėdis, tačiau nedaugelis iš mūsų gali suvalgyti, pavyzdžiui, svirplį. Vis dėlto vabzdžius žmonės valgo visame pasaulyje: juose proteino daugiau nei vištienoje, gausu geležies, magnio ir kitų svarbių elementų. Galiausiai jie yra skanūs!
Sužinok daugiau ...
10.12.2019, 08:17
Civilizacijos Paslaptys Peržiūrų (933)
Auksine Eldorado šalis daugelį šimtmečių neduoda ramybes nuotykių ieškotojams ir romantikams. buvo pasakojamos legendos, kad šioje šalyje gatvės grįstos aukso lydiniais, o gyventojų namai papuošti deimantais ir smaragdais. Tačiau kad ir kiek europiečiai ieškojo šios pasakiškos šalies, jos aptikti niekam nepavyko. liko tik guatavitos ežeras – būtent jis pagimdė legendas apie Eldoradą.
Sužinok daugiau ...