Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2023 » Spalio » 12

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


12.10.2023, 21:29
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (366)
Pirmasis širdies veiklos patikrinimo būdas truks minutę laiko, tik prireiks indo su šaltu vandeniu. Šaltame vandenyje pamerkite rankas, o po minutės apžiūrėkite pirštus. Jei pirštų galiukai pabalo ar pamėlynavo, tai požymis, jog kraujotaka sutrikusi, todėl verta nedelsiant kreiptis į gydytojus bei patikrinti širdies ir kraujotakos sistemos darbą.
Sužinok daugiau ...
12.10.2023, 21:18
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (396)
Galima teigti, jog rudenį prasideda slogos ir kitų peršalimo ligų sezonas. Jei kurį laiką Jums pavyks išlikti sveikiems ir nesirgti. Jus galima pasveikinti. Tačiau tai dar ne garantija, kad po 1-1, 5 mėnesio imuninė sistema nenusilps, o Jūsų nepažeis sezoninės ligos. Kokios klaidos daromos susirgus rinitu?
Sužinok daugiau ...
12.10.2023, 19:36
Pokalbiai | Vaizdai Peržiūrų (442)

28-ajame Tuckerio Carlsono laidos epizode jis susitiko su Chrisu Moritzu, "bankininku, investuotoju ir politiku". Lytinių organų žalojimas nėra tik duoklė madai. Tai ištisa pramonės šaka. Per 42 minutes trukusį interviu Moritzas analizavo transseksualumo pramonės verslo aspektus. Apibūdindamas tai, ką jis vadina "Transgender, Inc.", Moritzas sakė, kad šiandienos realijose turėtume tikėtis, jog ši pramonė ir toliau augs.

Sužinok daugiau ...
12.10.2023, 18:39
Mistinės Vietovės, Anomalinės Zonos Peržiūrų (440)

Kai kurios pasaulio vietos, atrodo, visada buvo apipintos mitais ir legendomis, apgaubtos migla, kuri kažkaip užgožia mūsų bandymus jas suprasti. Tai vietos, esančios mūsų supratimo pakraštyje, svyruojančios tarp to, ką žinome, ir to, ko nežinome, esančios už mūsų ribų, galbūt visada buvusios tokios, persmelktos tamsių jėgų ir grėsmingų prakeiksmų užuominomis. Čia aplankysime tokias vietas Ispanijoje, turtingoje savo istorija šalyje, kurioje, regis, gausu vietų, kurios, atrodo, saugo savo paslaptis.

Sužinok daugiau ...
12.10.2023, 07:06
Pasąmonės Galios Peržiūrų (478)
Aš matau kiekvieną: jauną, suaugusią, kiekvieną savaip gražią, su savo pipiriukais. Aš pastebiu, kaip kiekviena stengiasi atsisakyti savo natūralaus patrauklumo ir nori tapti dar geresnė. Ji grožį supranta savaip.
Sužinok daugiau ...