Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Lapkričio » 23

Degintas cukrus nuo kosulio!

Yra patikimas vaistas nuo kosulio, kuris padeda geriau nei, bet koks sirupas. Degintas cukrus labai švelniai veikia, pašalina gleivinės uždegimą, todėl gali būti naudojamas vaikų gydymui!

Degintas cukrus nuo kosulio!

Žinoma, esant stipriam kosuliui tiek vaikams, tiek suaugusiems turime kreiptis nedelsiant pas gydytoją. Bet, kaip papildoma gydymo priemonė galima gerti cukraus-pieno sirupą, kuris stebuklingai susidoroja su kosuliu. Išgerkite stiklinę prieš miegą ir visą naktį miegosite ramiai, be kosulio!

Sudėtis:

  • 1 šaukštelis deginto cukraus;
  • 200 ml pieno;
  • 2 bananai.

Paruošimas:

1. Įkaitinkite vieną šaukštelį paprasto cukraus ant ugnies. Kai cukrus ištirps ir masė sutirštės, supilkite karamelę į puodą.

Degintas cukrus nuo kosulio!

2. Užpilkite cukrų karšto pieno stiklinę.

Degintas cukrus nuo kosulio!

3. Nulupkite 2 bananus, susmulkinkite blenderiu arba sutrinkite šakute. Įdėkite banano košę į saldų karštą pieną.

Degintas cukrus nuo kosulio!

4. Leiskite mišiniui užvirti, atsargiai maišant.

5. Nuimkite pieną nuo ugnies, lengvai atvėsinkite ir išgerkite! Degintas cukrus suteiks atsikosėjimo veiksmą, pienas sustiprins gleivių išsiskyrimą, o bananai padės kovoti organizmui su uždegimu.

Degintas cukrus nuo kosulio!

Pažiūrėkite vaizdo medžiagą, kaip namų sąlygomis pasigaminti saldainį nuo kosulio iš deginto cukraus. Jis taip pat yra veiksminga priemonė! Degintas cukrus nuo kosulio, tikrai patiks vaikams, tai toks naudingas saldainis.

Dabar jūs žinote, kaip pasigaminti karamelę nuo kosulio! Išsaugokite šį receptą dėl visa ko. Metų patikrinta priemonė nepaves jūsų.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
09.11.2017 laikas 10:46 Receptai – Patiekalai Arbata mažinantį karščiavimą (liepžiedžiai, mėtos)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas, prakaitavimas. Ingredientai: liepos žiedai, mėta, šeivamedžio juodugio žiedų, vanduo.

Skaityti daugiau

05.07.2019 laikas 19:28 Receptai – Patiekalai Įdaryti pievagrybiai su vištiena
Gaminame. Įdaryti pievagrybiai su vištiena. Pievagrybių galvutes pridedame įdaro, dedame į kepimui skirtą indą ir kepame vidutinio karštumo orkaitėje 30-35 minutes. Prieš baigiant kepti apibarstome kapotomis petražolėmis bei tarku...

Skaityti daugiau

20.06.2019 laikas 06:02 Receptai – Patiekalai Baklažanai su česnaku

Baklažanai ne visada gali būti skanūs, net galima pasakyti, kad jie tik mėgėjams. Tačiau viskas slypi teisingame jų paruošime. Mes skubame pasidalyti su jumis tokios įdomios daržovės paruošimo receptu, kad ji gali būti tokia sk...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 20:48 H5N1 paukščių gripas rastas maisto prekių parduotuvių piene, nes pradedami Gateso finansuojamos vakcinos bandymai
Ligų kontrolės ir prevencijos centras nurodė valstijoms pasirengti "greitiems paukščių gripo tyrimams" po to, kai pasterizuotame piene iš maisto prekių parduotuvių buvo rasta H5N1 viruso fragmentų.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau