Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Gruodžio » 31

Granatų žievelės nauda: gydo daug ligų

Gydomąsias granatų savybės paminėjo graikų gydytojas Hipokratas, kuris granatų sultys panaudojo skrandžio skausmui, o žievelę žarnyno sutrikimams gydyti.

Šiuo metu granatų sultys yra naudojamos sužadinti apetitą, pagerinti skrandžio funkcijas ir medžiagų apykaitą, kovai su skorbutu, kaip diuretikas, antiseptikas, prieš-uždegimui ir karščiavimui sumažinti.

Tačiau šiandiena pateikiamas receptas, ne apie granatų gydomąsias savybes, bet granatų žievelių gydomąją tinktūrą!

Ši tinktūrą padės išgydyti daug ligų.

Granatų žievelės nauda: gydo daug ligų

Pašildytame stikliniame inde sudėkite sausas granatų žieveles (12 gramų) ir užpilkite verdančio vandens. Uždenkite ir palaikykite pusvalandį, ir vaistas paruoštas.

1. Išgydymas per 5 valandas, vartojant šią tinktūrą. 1) dizenterija; 2) salmoneliozę; 3) vidurių šiltinę; 4) cholerą; 5) ūminį apendicitą - gerti šį nuovirą taip:

1. Po 25-30 minučių nusistovėjimo išgerkite šio skysčio apie pusę  (pusę stiklinės). Nuoviro nekoškite, nusistovėjimas tęsiasi. Vėl uždenkite lėkšte. Jei po 10 minučių pasijausite sveiku, vadinasi buvo įprastas skrandžio sutrikimas (viduriavimas) ir jis pilnai pasitaisė. Galima drąsiai vykti į bet kokią kelionę, kadangi viduriavimo ir vidurių užkietėjimo jums nebus.

2. Jei po 10 minučių nepasijausite geriau, tada jums yra dizenterija, arba salmoneliozė, vidurių šiltinė ar cholera. Jus turėtumėte likti namie ir po 3 valandų išgerti likusią tinktūrą. Gydymo procesas trunka 3 valandas (su nuoviru nusistovėjimu 3.5 valandos), o gydymas užtrunka apie 5 valandas nuo gydymo pradžios.

Granatų žievelės nauda: gydo daug ligų

2. Išgydymas per 1 savaitę, nuo vartojimo 1) skrandžio opą; 2) žarnyno opą (plonoji žarna); 3) kolitą (storosios žarnos uždegimas); 4) disbiozę - gerti reiktų džiovintų granatų žievelių tinktūrą taip:

1. Po 25-30 minučių nusistovėjimo gerkite. Per dieną maždaug pusę šios tinktūros (90-100 ml), 4 kartus maždaug lygiomis dalimis ir per maždaug vienodą laiko tarpą, t.y.  maždaug po 20-25 ml viena porcija. Geriama ant tuščio skrandžio, 1 porcija ryte po miego ir 4 porcija naktį prieš miegą.

2. Gerti tinktūrą ne kiekvieną dieną savaitės, kas  antrą dieną, t.y. 1, 3, 5, 7 - gerti, o 2, 4, 6 - negerti (poilsis nuo gydymo).

3. To pakanka pilnam išgijimui. Bet, jai kas nori dar apsisaugoti "apsidrausti", pavyzdžiui, sergant skrandžio opa, tai gali tęsti po savaites, pakartojant savaitės kursą.

4. Gydymo metu vandens tinktūrą neperkoškite - nusistovėjimas tęsiamas.

5. Taikant šį gydymo kursą alkoholio vartojimas negalimas, ypač išgėrus šią tinktūrą.

6. Gydymo esmė yra ta, kad virškinimo trakte nuolat slopinamos visos bakterijos (sveikos bakterijos neslopinamos) ir į jų vietas sėkmingai kolonizuojasi sveikos žmogui naudingos ir reikalingos bakterijos.

7. Be to, kaip buvo minėta ankščiau, yra žinoma, kad Hipokratas gydant šiuo vandens ekstraktu gydė pjautines ir durtines žaizdas. Ant žaizdos buvo dedama švarus audinys, sumirkytas džiovintų granatų žievelių tinktūrą. Audinys būna nuolat drėgnas, kol žaizda gydoma.

Jei turite rimtų sveikatos problemų ar stiprų skausmą, rekomenduojame pasikonsultuoti su gydytoju. Savigyda gali būti pavojinga jūsų sveikatai.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.09.2019 laikas 06:42 Receptai – Patiekalai Aguoniniai lietiniai blynai su įdaru

Išplakite kiaušinius ir 4 šaukštus cukraus, sumaišykite su grietine, aguonomis, cinamonu, pienu ir miltais (kad nebūtų gumuliukų). Iškepkite lietinius kaip paprastai, palaukite, kol truputį atvės ir suminkštės. Tuo tarpu pasida...

Skaityti daugiau

29.08.2018 laikas 07:15 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Pūliuojančių akių gydymui
Pūliuojančios akys liaudies medicinoje, Pūliuojančios akys, receptas nuo pūliuojančių akių, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis...

Skaityti daugiau

06.11.2017 laikas 14:12 Receptai – Patiekalai Obuolių nuoviras gydo užkimimą

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: užkimimas. Ingredientai: obuoliai, vanduo.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau