Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Gamtos Paslaptys » 2015 » Lapkričio » 24

Medžiotojas nušovė puse tonos šerną

Uralo miškuose netoli Šokūrovo gyvenvietės medžiotojas nušovė didžiulį šerną. Laimikis svėrė daugiau nei 500 kilogramų. Tiksliau. nustatyti svorio buvo neįmanoma: svarstyklės neatlaikė tokio svorio.

Nušovė šerną 36 metų Čeliabinsko gyventojas Piotras Maksimovas - medžioklės būrelio įkūrėjas "Andevskoje". Kaip papasakojo verslininkas, į medžioklę išėjo "mistinę" dieną - penktadienį ir 13 dieną.

- Šerno medžioklė prasidėjo iš bokštelio, šalia pašarų ploto. Pirmu šūviu, peršoviau jo kailį, bet jis pabėgo į

mišką. Po to aš su "varinėtoju" išėjom ieškoti sužeisto šerno, - pasakojo Maksimovas. - Ilgą laiką, mes negalėjo rasti jo pėdsakus, bet galiausiai aptikome kraujo dėmes. Kada, jį pastebėjome, jis dar gulėjo gyvas sniege. Mes dar kartą iššovėme, gyvūnas pasileido ant mūsų. Teko lipti į medį ir dar kartą iššauti, po kurio jis parkrito negyvas.

Pasak verslininko, jis dalyvauja medžioklėse nuo 18 metų ir tai jo pirma tokia didelė sėkmė.

- Šernas buvo toks didelis, kad mes negalėjome jį įkelti į automobilį. Skerdieną teko prikabinti prie automobilio ir taip parsivežti. Nors, važiavome per gyvenvietę vėlų vakarą, žmonės, kurie matė mus, buvo labai nustebę, - sako Piotras Maksimovas.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
3
Amžinai nedaedę gurmanai ....
avatar
0
2
Nesupratau,ir nesuprasiu tokių komentatorių,kam sakaitai jeigu apie medžiokle nesupranti?
avatar
1
debilai,tokius gamtos grozius sumedzioja ir randa kuom didziuotis!!!!nesupratau ir nesuprasiu tokiu ligoniu,ka norit ta sakykit!!!
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.11.2019 laikas 22:48 Receptai – Patiekalai Triufelinis pyragas be kepimo per 15 minučių! Skanumėlis!
Pasigaminkite namuose skanų per 15 minučių triufelinį pyragą. labai greitai pagaminamas ir be galo skanus, be kepimo. Skanaus!

Skaityti daugiau

14.09.2018 laikas 07:42 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai klausos gerinimo gydymui
Klausos gerinimas liaudies medicinoje, klausos gerinimas, klausa, receptai klausai, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

26.08.2018 laikas 17:15 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai esant sąnarių skausmams
Sanarių skausmai liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai esant sąnarių skausmams, receptai nuo sąnarių skausmo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomi...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau