Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Liepos » 19

Metodas kuris skatina plaukų augimą

Plaukų slinkimas, deja, labai dažna problema, kuri paliečia tiek vyrus, tiek moteris visose amžiaus grupėse. Tai gali įvykti be jokios aiškios priežasties. Tie, kurie patyrė plaukų slinkimą žino, kad yra įvairiausių būdų, pagerinti plaukų būklę, skatinti naujų plaukų augimą.

Mes turime puikų gamtos metodą, kuris gali sustabdyti plaukų slinkimą ir skatinti naujų plaukų augimą per trumpą laiką. Svarbiausia yra tai, kad 100 natūralus būdas, be toksinų ir neturi jokio šalutinio poveikio. Štai ką reikėtų daryti.

Metodas kuris skatina plaukų augimą

Sudedamosios dalys:

1 žalias kiaušinis (tik trynys);
1/2 banano;
1/2 puodelis alaus (100 ml);
1-2 šaukštai medaus.

Paruošti šį mišinį labai lengva. Tiesiog sudėkite visus ingredientus į plaktuvą ir gerai išmaišykite. Vieni sako reiktų alų truputi palikti atkimštą, kad nusistovėtų (neliktų burbuliukų). Kita teigia, nereikia.

Šį mišinį tepkite ant pažeistų vietų ir palikite kelioms valandoms. Jei truputi kaitins, nesijaudinkite, tai yra geras ženklas, kad metodas veikia, oda reaguoja gerai. Po to plaukus išskalaukite.

Šį procesą pakartokite bent kartą per savaitę, ir netrukus pamatysite nuostabius rezultatus ir plaukai ant galvos pradės augti, bei bus purūs.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
27.08.2018 laikas 10:06 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai rūkymo metimui
Rūkymas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai rūkymo metimui, receptai nuo rūkymo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais...

Skaityti daugiau

10.01.2019 laikas 14:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis kaštonais
Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Paprastasis kaštonas liaudies medicinoje, kaštonais, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina.

Skaityti daugiau

18.06.2019 laikas 10:47 Receptai – Patiekalai Purūs kotletukai vakarienei iš cukinijos
Tokį skanėstą iš cukinijos tu vargu ar kada ragavai! Purūs kotletukai vakarienei. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 08:06 Japonijos tyrime nustatyta, kad mRNA injekcijos sukelia vėžį (žiniasklaidos užtemimas)

Naujai paskelbtas Japonijoje atliktas tyrimas patvirtina Jungtinės Karalystės profesoriaus Anguso Dalgleišo (Angus Dalgleish) nuogąstavimus dėl mRNA injekcijų, sukeliančių vėžį. Paskelbus tyrimo išvadas, australų profesorius Ianas Brighthope'a...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 07:24 Horoskopas balandžio 20 d.: pavojai Mergelėms, Dvyniams, Žuvims ir Šauliams

Šiandienos šeštadienis tęsia liūdesio ir taško už praėjusius laikus, tačiau prie šios puokštės dar prisideda Mėnulio ir Juodojo Mėnulio konjunkcija (susijungimas). Juodasis Mėnulis yra pagundų, pagundų, stipraus emocinio lauko, baimių ir toliaregi...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau