Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2016 » Balandžio » 7

Nutekėjo „Arkties NSO“ nuotraukos

Į spaudą "nutekėjo" neatpažįstamų skraidančių objektų nuotraukos, padarytos iš JAV KJL povandeninio laivo, - tvirtina Didžiojoje Britanijoje leidžiamas laikraštis "Express".

Leidinyje rašoma, kad nuotraukos buvo padarytos 1971-ųjų metų kovo mėnesį iš SSN 674 povandeninio laivo, plaukiant tarp Islandijos ir Norvegijos. „Express“ remiasi JAV KJL archyvu, kuriame saugomi duomenys apie tai, kad šiame rajone nuo 1970-ųjų metų rugpjūčio mėnesio iki 1973-ųjų metų gruodžio mėnesio patruliavo amerikiečių povandeninis laivas, vadovaujamas Dino Reinoldo.

Pirmą kartą nuotraukos buvo publikuotos prancūzų žurnale „Top Secret“, o vėliau jas perspausdino kitų Europos šalių leidiniai. Nuotraukose, kaip tai yra įprasta, neryškiai matomi įvairių formų keisti objektai. Jie tai paneria į vandenyną, tai pakyla iš jo.

Nutekėjo „Arkties NSO“ nuotraukos Kai kurie paranormalių reiškinių tyrinėtojai mano, jog šios nuotraukos yra vienas iš geriausių įrodymų, kad egzistuoja nežemiška gyvybė, o mūsų planetą nuolat lanko ateiviai. Tačiau nuotraukų kokybė tokia, kad net tarp ufologų atsirado skeptikų.

„Labai keista, kad viename rajone nufotografuota daugelio tipų NSO, matomų įvairiose pasaulio dalyse, - kalba britų ufologas Naidželas Votsonas. - Aš nesu visiškai įsitikinęs nuotraukų patikimumu. Tačiau NSO, be abejo, tikrai egzistuoja. Daugelis mano, kad jie Arktyje turi povandeninę bazę“.

Po fotografijų publikavimo pasigirdo teiginiai, kad jose užfiksuoti slapti JAV KJL atliekami bandymai. Atseit, kariškiai testavo kažkokius skraidančius aparatus, sukurtus, panaudojus apie NSO sukauptas žinias.
Vienu žodžiu, versijų yra ne viena, tik iš karinės vadovybės nėra jokių komentarų šiuo klausimu.

Nutekėjo „Arkties NSO“ nuotraukos

Nutekėjo „Arkties NSO“ nuotraukos

Nutekėjo „Arkties NSO“ nuotraukos

Nutekėjo „Arkties NSO“ nuotraukos

Nutekėjo „Arkties NSO“ nuotraukos

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.06.2019 laikas 16:58 Receptai – Patiekalai Lietuviškas kugelis
Skanus lietuviško kugelio (plokštainio) receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

15.11.2019 laikas 19:24 Receptai – Patiekalai Niekas nesuvokia, kas tai per pyragas be tešlos! Varškės – bananų saldėsis prie arbatos

Išbandęs šį kepinį, niekas nesuvokia, kad jis yra be tešlos! Tai skanus varškės – bananų vyniotinis prie arbatos!

Skaityti daugiau

03.11.2019 laikas 09:05 Receptai – Patiekalai Varškės Keksas Prie Arbatos

Kiaušinius suplakame su cukrumi, įdedame vaniliną, ištirpdytą sviestą ir gerai išmaišome. Įdedame sodą, paskui varškę ir suplakame iki vientisos masės. Tada įdedame miltus ir dar kartą gerai išplakame.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau