Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Aiškiaregiai, Didieji Pranašai » 2015 » Lapkričio » 26

Paslaptingos Vangos pranašystės 2016 metams

Nuo neatmenamų laikų žmonės nerimauja ir bijo ateities. Kai kurie už informaciją apie tai, kas laukia ateityje, gali atiduoti labai daug. Turinčių tokias galias žmonių nėra daug. Viena garsiausių pasaulio aiškiaregių buvo bulgarė Vanga.

Vangelija Pandeva Gušterova gimė 1911 metais sausio 31 dieną. Mergaitė pasaulį išvydo dviem mėnesiais anksčiau laiko. Naujagimė nevaldė nei rankų, nei kojų, niekas nežinojo, ar ji išgyvens. Tačiau per stebuklą mažylė išgyveno, nes jai šioje Žemėje buvo skirtas išskirtinis vaidmuo.

Per savo 85-erius gyvenimo metus ši moteris išpranašavo ateitį tūkstančiams žmonių, išgydė šimtus

ligonių, nuspėjo Tarybų Sąjungos žlugimą, Černobylio katastrofą, Stalino mirties datą, povandeninio laivo Kurskas tragediją, rugsėjo 11 atakas ir netgi tikslią savo mirties datą.

Osmanų imperijoje (dabartinėje Makedonijoje) gimusi aiškiaregė pradžioje niekuo neišsiskyrė iš savo bendraamžių.

Vėliau Vangos šeima persikėlė į Bulgariją, mažą Rupitės kaimelį. Būsimosios aiškiaregės tėvas išvyko į I pasaulinį karą. Mama mirė gimdydama, kai mergaitei buvo treji.

Vangelijos gyvenimas aukštyn kojomis apsivertė tada, kai ji pateko į siaubingą viesulą. 12-metė mergaitė su draugais pastebėjo keistą debesį. Netikėtai kilo audra. Stiprus vėjo gūsis pakėlė Vangą nuo žemės. Kai mergaitė nukrito, prarado sąmonę, jos akys buvo pilnos smėlio.

Po šio nelaimingo atsitikimo mergaitė neteko regėjimo. Paauglystę ji leido Serbijoje, kur 1925 metais tėvas su pamote išsiuntė mokytis į aklųjų mokyklą. Gydymą žolelėmis nuo mažens praktikavusi mergina namo grįžo tik po to, kai gimdydama mirė jos pamotė. Akla mergina padėjo tėvui rūpintis likusiais trimis broliais. Ji tapo berniukų motina, gynėja ir namų šeimininke.

Nepaisant didelio skurdo, Vanga labai mėgo švarą ir tvarką. Niekam neleisdavo namuose sėdėti be veiklos. Ji pati daug mezgė. Žmonės už mezginius jai atsidėkodavo senais drabužiais, kuriuos ji persiūdavo savo broliams.

Apakusi mergaitė įgijo nepaaiškinamų galių matyti ateitį, apie kurias dar niekas neįtarė. Visai atsitiktinai per Šv. Jurgio dieną mergaitės nusprendė išsiburti ir Vanga išpranašavo joms ateitį. Ir visos jos pranašystės išsipildydavo.

Kartą Vangos tėvas pasigedo savo bandos avių. Dėl to varganai gyvenančios šeimos galva labai sielojosi. O mergaitė paguodė tėvą: „Nesijaudink, tavo avys yra sveikos pas Ataną, Monospitovo kaime“. Šis labai nustebo, nes iki tol nebuvo girdėjęs nei apie tokį žmogų, nei apie tokį kaimą. Tad iš kur apie tai galėjo sužinoti jo dukra? Tačiau nusprendęs patikrinti jos pasakojimą, tėvas liko šokiruotas. Pas minėtą asmenį jis ir rado savo avis.

Vanga paaiškino, kad tai susapnavo. Kaip ir daugelį kitų dalykų, kurie visada išsipildo. Kartais ji girdi balsus, kurie pasako ne tik apie žmogaus praeitį, bet ir ateitį.

Pradžioje ji apie tai kalbėjo atsargiai ir nedrąsiai, nes galvojo, kad tai yra nenormalu.

Tačiau apie stebuklingas Vangos galias žinia pradėjo sklisti žaibo greičiu ne tik po visą šalį. Antrojo pasaulinio karo metu tiek paprasti žmonės, tiek karaliai, vadovai, politikai plūdo į mažą kaimelį ieškoti aiškiaregės, kuri padėtų surasti dingusius artimuosius ar pasakytų jų likimą. Vanga taip pat išpranašavo Antrojo pasaulinio karo baigtį. Tada paslaptingoji bulgarė tapo pasaulinio garso aiškiarege.

Paprašyti aiškiaregės išduoti brolio žudikus atėjo ir būsimas jos vyras, Dmitrijus Gušterovas. Vanga pergyveno dėl to, kad buvo nevaisinga ir negalėjo susilaukti vaikų. Moters sutuoktinis daug gėrė ir mirė

1962 metais nuo kepenų cirozės. Vanga užaugino svetimą berniuką, kuris jai atstojo sūnų, pasirinkusį prokuroro kelią.

Bulgarų mokslininkas Georgi Lozanov stebėjo Vangą ketvirtį amžiaus ir fiksavo daugiau nei 7000 atvejų. Pasak jo, visi aiškiaregės spėjimai išsipildė.

Manoma, kad 1943 metais ji ištarė Hitlerio vardą, išpranašavo Kennedžių likimus, Indira Gandhi mirtį, Sovietų Sąjungos žlugimą ir Kursko tragediją.

Paskutiniais gyvenimo metais Vanga priimdavo nebe šimtus, bet dešimt- penkiolika lankytojų. Surinktus pinigus ji atiduodavo miesto iždui.

Už susitikimą iš bulgarų prašydavo apie 100 levų (apie 2 dolerius), iš užsieniečių – 50 dolerių. Tačiau Bulgarijos slaptųjų tarnybų darbuotojai užsieniečiams pas Vangą apsilankyti tiesiog neleisdavo.

Įdomu tai, kad aiškiaregė buvo labai religinga – švęsdavo visas religines šventes. Už surinktus pinigus ji Petkos kaimelyje netgi pastatė cerkvę. Tačiau santykiai su bažnyčia išliko įtempti, nes dvasininkai nepripažino tokių pranašų.

„Norite, kad paaiškinčiau, ką darau? Bet kaip paaiškinti tai, kas yra Dievo rankų darbas? Tai mano dovana iš Dievo. Jis atėmė iš manęs akis, bet suteikė kitokį regėjimą. Aš matau tai, kas plika akimi neregima“, – yra sakiusi Vanga.

Šiandien jau nė vieno nereikia įtikinėti, kad beveik visos Vangos išpranašautos nelaimės, dėl kurių ji perspėjo žmoniją, išsipildė.

2016 metams Vanga pasauliui išpranašavo karą su musulmonų valstybe. Garsi bulgarų aiškiaregė trečiojo pasaulinio karo pradžios ženklu vadino Sirijos žlugimą.

Į konfliktą įsitrauks Rytų šalys, iš kurių viena panaudos branduolinį ginklą. Po šios katastrofos 2016-aisiais Europa „ištuštės“, taps tuščia ir šalta.

„Negerai gyventi blogyje. Sustabdykite tas pinigų ir ginklų lenktynes. Blogis sugrįš“, – perspėjo ji.

Panašu, kad Vangos pranašystės jau pradėjo pildytis…

Aiškiaregės prognozėmis, 2012-2018 metais gims indigo vaikai (kai kurių ezoterinių idėjų pasekėjai taip vadina vaikus, neva turinčius ypatingų psichinių ir dvasinių sugebėjimų ir priklausančius naujajai rasei). Šie vaikai bus sveikesni, sąžiningesni ir protingesni. Naujoji karta gims tam, kad žmonija išgyventų ateinantį sunkmetį.

Pasak pranašės, 2018 nauja pasaulio supervalstybe taps Kinija.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://5braskes.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.09.2020 laikas 12:58 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepti vištų ketvirčiai su bulvėmis ir obuoliais

O jau skonis šios vištienos, iškeptos su bulvėmis ir obuoliais, kvapni ir labai minkšta. Nieko nelaukite ir eikite gaminti!

Skaityti daugiau

11.10.2019 laikas 07:03 Receptai – Patiekalai Pyragas Su Sūriu Ir Šonine (Video)

Pirmiausia paruoškite tešlą. Dubenyje sumaišykite miltus, druską ir cukrų. Dėkite gabaliukais pjaustytą sviestą ir trinkite šakute ar pirštais, kol tešla panašės į smėlio tekstūrą. Pilkite šaltą vandenį ir maišykite tešlą iki v...

Skaityti daugiau

07.02.2018 laikas 11:13 Receptai – Patiekalai Kaip ruošiamos arbatos
Vaistažolių arbatas geriausia ruošti tik tam skirtuose emaliuotuose neįskilusiuose induose. Nerūdijančio plieno visiškai netinka, nes turi kenksmingų priedų. Nenaudokite aliumininių indų, nes iš jų į arbatą patenka metalo jonų....

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
17.04.2024 laikas 14:51 Kaip elgiatės per pirmąjį pasimatymą pagal savo Zodiako ženklą
Avinai garsėja spontaniškumu, linksmumu ir aistra. Gyvenime visuomet stengiatės kuo geriau pasirodyti, ne kitaip yra ir pasimatymų scenoje. Pirmiausia, tikėtina, kad būtent tu prisiėmei atsakomybę ir suplanavai pasimatymą. Ir galima daryti prielaidą,...

Skaityti daugiau

17.04.2024 laikas 14:46 Kur veda svajonės apie idealų vyrą?
Moterys labiau linkusios kurti lūkesčius ir fantazijas šeiminio gyvenimo tema, vyrai šiuo klausimu būna pragmatiškesni, nors pasitaiko visokių variantų.

Skaityti daugiau

17.04.2024 laikas 14:42 Kaip sužinoti, ar jūsų geriausias draugas yra toksiškas: 9 tikslūs požymiai
Vienas iš pagrindinių draugystės ramsčių – būti šalia vienas kito, kai to reikia. Tokia draugystė dažnai būna paslėpta po bendro juoko, ilgų pokalbių ir iš pažiūros malonių gestų sluoksniu. Tačiau neleiskite savęs apgauti....

Skaityti daugiau