Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2015 » Rugsėjo » 19

Pinigų pristigusi moteris nusprendė imtis kerų ir baltosios magijos

Kai britų valstybės tarnautoja Louise pajuto pinigų stygių, užuot susiveržusi diržą jį nusprendė imtis šio to efektyvesnio – magijos. Rankose laikydama žalios spalvos žvakę, saują įvairių žolelių ir taurę raudono vyno, galiniame savo namo kieme ji surėdė mažą altorių ir atsineštas gėrybes aukojo Mėnulio deivei Selenei. Apie tai, ką gūdžią naktį moteris išdarinėjo anapus uždarų namų durų, nežinojo nei vyras, nei du mažamečiai vaikai.

„Klestėsiu kiekvieną dieną“, – nepaliaujamai kartojo moteris, šalavijo lapais apmėtydama ant kelmo padėtą žvakę. Normaliam žmogui tokios apeigos, veikiausiai, keltų juoką, tačiau Louise šventai tikėjo baltosios magijos galia.

Ir ne veltui. Jau po kelių savaičių ji pajuto pirmąsias magijos efektyvumo apraiškas. Senovinį žaislą, kurį rado savo namų palėpėje, internetiniame aukcione „eBay“ ji pardavė už 40 svarų – dvigubai daugiau, nei tikėjosi iš pradžių.

O štai vyrui Jonathanui už nešiojamo kompiuterio taisymą draudimo bendrovė sumokėjo net 1 tūkst. 900 svarų sterlingų – kai šeima tikėjosi gauti vos 500.

Ar tai tėra laimingas atsitiktinumas? O gal tikrų tikriausias baltosios magijos įrodymas? Kad ir kas tai būtų, po apeigų Louise išties gavo tai, ko prašė Mėnulio deivės.

Ir kas gi galėjo pagalvoti, kad tokia rimta moteris kaip Louise galėtų imtis... kerų?

Šiandien baltąja magija užsiimančių žmonių būrys vis didėja. Tarp jų – ir daugybė sėkmingų moterų su ne vienu aukštojo mokslo diplomu. Moterys tiki, jog magijos praktikavimas gali padėti pritraukti karjeros sėkmę, o taip pat padėti numesti nereikalingą svorį.

Sunku patikėti, tačiau baltosios magijos pradžiamokslis – ranka pasiekiamas. Ir ne bet kur, o internete. Čia – daugybė įvairių nemokamų puslapių, mokančių, jog magija galima išspręsti daugybę bėdų. Pavyzdžiui, rasti pamestą mobilųjį telefoną ar priversti priešais jus lėktuve sėdintį asmenį atlošti kėdę į priekį.

Galima rasti ir specialias patyrusių „raganų“ konsultacijas. Tiesa, už jas pakloti reikės nei daug, nei mažai – 50 svarų sterlingų.

Magijos praktikai skirtų priemonių prekeiviai vartosi kaip inkstai taukuose – parduodami specialius rinkinius (juos sudaro įvairiaspalvės žvakės, žolelės ar magiški kristalai), ne vienas jų užsidirba keturženkles sumas.

Louise magija susidomėjo prieš keletą metų. Iš savo draugės ji išgirdo pasakojimus apie kerėjimo pamokas. Jas neva vedė patyrusi ragana iš Kornvalio. Pasak raganos, tam, kad burtai suveiktų, po jų būtina padaryti kažką nesavanaudiško.

Štai, po paskutiniojo savo kerėjimo seanso, Louise iškepė pyragą ir pavaišino juo kaimynus.

Žmonės Louise dažnai klausia, kodėl ji prašo mažmožių? Kodėl nereikalauja aukso puodo loterijoje?

„Viskam reikalinga pusiausvyra“, – sako Louise. „Gauname tik tai, ko mums iš tikrųjų reikia. Magija užsiimu tik tais momentais, kai man iš tikrųjų stinga pinigų.“

Moteris prisipažįsta – iš pradžių vyras į jos pomėgį žiūrėjo skeptiškai. Retsykiais pašiepdavo moterį ir pajuokaudavo, jog šioji į parduotuvę skris ant šluotos. Tačiau suvokęs, jog visi Louise prašymai prie aukuro išsipildė ir jiedu išties suklestėjo – įtikėjo magijos galia.

Dar viena magiją praktikuojanti moteris – britė Kristen Riddle – burtų ir kerų galia tiki jau daugiau nei 20 metų. Tiki taip stipriai, jog parašė net 6 knygas.

„Daugybė žmonių vis dar mano, jog magija ir raganavimas turi kažką bendro su Šėtonu ir blogiu. Tai nėra tiesa. Raganos gali skleisti tik teigiamą energiją – antraip viskas atsisuks prieš jas pačias. Kitaip tariant – jos privalo duoti, o ne atimti. Štai dėl ko raganaujančios moterys negali priversti kito žmogaus jas pamilti – nes taip atimama pasirinkimo laisvė“, – sakė K.Riddle.

Anot raganos Julianne White, magija – dalykas rimtas. Ir tai ne pramanai. Moteris pati savo kailiu patyrė kerų efektyvumą.

Prieš keletą metų Julianne dalyvavo aukcione, kuriame buvo parduodamas jos svajonių kotedžas. Aukciono dalyvių būta dar 4, tačiau visi jie paskutinę minutę atsisakė tapti potencialiais namo pirkėjais.

Moteris įsitikinusi – taip nutiko todėl, kad apsilankiusi name ji ant kiekvieno kambario sienos pirštu nubraižė po nematomą pentagramą. Neva taip įtvirtino, jog namas atiteks būtent jai.

Kaip ir priklauso raganai, po sėkmingų kerų ji atsidėkojo visatai už šią malonę ir paaukojo pinigų labdaros fondui.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
13.06.2019 laikas 20:09 Receptai – Patiekalai Purūs ir skaniausi kepti pyragėliai. Tešla neprilygstama!

O pasigaminti paprasčiau nei paprasta! Nuostabūs pyragaičiai, kuriuos galima pagaminti su, bet kokiu įdaru: kopūstais, kiaušiniai ir svogūnais, su mėsa ir pan.

Skaityti daugiau

21.06.2019 laikas 06:57 Receptai – Patiekalai Vasariškas tortas su braškėmis

Gaivinantis nekeptas vasariškas tortas su braškėmis. Greitas ir skanus!

Skaityti daugiau

20.08.2019 laikas 12:20 Receptai – Patiekalai Virtinukai su bulvėmis ir šonine

Gaminame namuose. Virtinukai su bulvėmis ir šonine. Virtinukai su bulvių ir šoninės įdaru tiekiami su grietinės-sviesto arba grietinės-spirgučių padažais. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau