Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2022 » Kovo » 1

Svaiginantys meilės kerai

Visi, tiek vyrai, tiek moterys, nori būti mylimi, bet ką daryti, jei nepavyksta pritraukti ar išsaugoti meilės? Tokiais atvejais padėti gali meilės magija. Meilės kerai, magiški eliksyrai buvo populiarūs prieš daugelį amžių, jie paklausūs ir šiandien. Tad jeigu manote, kad jūsų gyvenime stinga meilės arba norite sužinoti, kas bus jūsų išrinktasis, galite pasinaudoti baltąja meilės magija!

Žvakė ir degtukai

Beveik visi svajoja apie tikrą meilę. Kas nenorėtų nerti į nežinomybę ir kartu su mylimu žmogumi įveikti visus sunkumus? Ar įdomu, kada sutiksite sau skirtąjį? Į šį klausimą padės atsakyti paprastas būrimas, kuriam reikės tik žvakės ir degtukų. Pirmiausia ant stalo padėti žvakę ir ją uždegti. Į abi rankas paimti po degtuką. Užsimerkti, išvalyti galvą nuo nereikalingų minčių ir pusbalsiu paklausti: „Ar sutiksiu tą vienintelį šiais metais?“ Reikėtų stengtis viso būrimo metu mintis nukreipti tik į šį tikslą. Tada atsimerkti ir vienu metu prikišti degtukus prie žvakės liepsnos. Kai jie užsidegs, priartinti vieną degtuką prie kito ir stebėti, ar degtukų liepsnos krypsta viena kitos link. Jeigu taip, tada atsakymas irgi „Taip“.

Būrimas spalvotomis kortelėmis

Galbūt jau sutikote fantastišką vyrą ar moterį ir norite sužinoti, ar jūsų laukia bendra ateitis? Tuomet pravers burtas, kuriam reikės vidutinio dydžio dubens iš 8 skirtingų spalvų kortelių (korteles galima pakeisti kitais daiktais. Svarbiausia, kad juos būtų galima lengvai sumaišyti). Spalvos turėtų būti tokios: violetinė, balta, geltona, žalia, raudona, pilka, juoda ir mėlyna. Pats ritualas labai paprastas. Tiesiog reikia užsimerkti, paklausti savęs apie galimą bendrą ateitį su konkrečiu žmogumi ir dėžutėje išmaišyti spalvotas korteles. Galvodami apie rūpimą klausimą ištraukite vieną kortelę. Spalva pasufleruos atsakymą:

  • Violetinė – santykiai bus labai intensyvūs. Bus daug ginčų, bet ir nemažai aistringų akimirkų.
  • Balta – nuoširdūs jausmai. Tai tikrai nebus trumpalaikis romanas.
  • Geltona – meilės netrūks, bet santykius gali apkartinti pavydas.
  • Žalia rodo, kad šis žmogus ir yra tas vienintelis. Kartu būsite tol, kol mirtis jus išskirs.
  • Raudona – harmoningi santykiai. Jūsų santykiai ir meilė aplinkiniams kels pavydą.
  • Pilka – reikės atlaikyti sunkų išbandymą. Norėdami, kad šie santykiai tęstųsi, abu turėsite įdėti pastangų.
  • Juoda – pasitaikys daug sunkumų ir likimo išbandymų. Kai kurie jų gali pasirodyti nepakeliami ir išskirti jūsų porą.
  • Mėlyna – likimas jūsų pusėje. Esate neišskiriami su šiuo žmogumi, todėl patirsite daugybę gražių akimirkų.

Meilės vardą pasakyk… 

Ar įdomu, koks bus jums skirtojo vardas? Tam reikės 7 kortelių, dubens su vandeniu ir graikinių riešutų kevalų. Ant 6 kortelių surašyti vyriškus vardus, o ant septintosios – savo vardą. Korteles sulankstyti, sudėti į riešutų kevalus ir atsargiai supilti į dubenį su vandeniu. Laukti, kol kažkuris kevalas susidurs su tuo, kuriame yra jūsų vardas. Tai ir bus to vaikino, su kuriuo susiesite savo ateitį, vardas.

Vestuvinis žiedas ir potencialių mylimųjų nuotraukos

Norite sužinoti, kas laukia artimiausiu metu meilės srityje? Išbandykite šį burtą, kuriam reikės vestuvinio žiedo, siūlų ir potencialių jaunikių nuotraukų. Žiedą pakabinti ant siūlo ir palaikyti virš vyrų nuotraukų. Lėtai vedžioti žiedą virš nuotraukų ir išmesti tas, ties kuriomis žiedas neapsisuks. Neturint nuotraukų, galima naudoti kitų žmonių, kurie yra kažkuo panašūs į jūsų pažįstamus vaikinus, fotografijas.

Burtas su apelsinu

„Myli nemyli“ galima burti ne tik skabant ramunės žiedlapius, bet ir skaičiuojant apelsino sėklytes. Jeigu sėklų skaičius bus lyginis, vyras, apie kurį galvojate, jus myli. Jei nelyginis – ne arba dar ne. Jeigu apelsine nėra nė vienos sėklytės, vadinasi, su tuo žmogumi, apie kurį galvojate, nepuoselėkite jokios bendros ateities.

Meilės pranašystės pagal klasikines žaidimų kortas

Kortos – patikimiausias būrėjų atributas. Nesijaudinkite, nebūtina tobulai įvaldyti sudėtingą Taro kortų skaitymo meną norint sužinoti apie meilę. Pakaks klasikinės kortų malkos. Būrimui reikės kortų nuo devynakių iki tūzų. Kortas sumaišyti ir sudėti į krūvelę. Maišyti reikia ta ranka, kuri yra arčiau širdies, t. y. kaire. Tuomet ištraukti vieną kortą. Ji parodys pirmąją būsimo vyro vardo raidę:

Devynakės: būgnai – O, kryžiai – R, čirvai – N ir pikai – F.

Dešimtakės: būgnai – H, kryžiai – M, čirvai – E, Ė, Ę ir pikai – U, Ū, Ų.

Valetai: būgnai – P, kryžiai – L, čirvai – D ir vynai – T.

Karalienės: būgnai – G, kryžiai – Ž, čirvai – V ir pikai – C, Č.

Karaliai: būgnai – S, Š, kryžiai – J, čirvai – B ir pikai – K.

Tūzai: būgnai – Z, kryžiai – I, Į, Y, čirvai – A, Ą ir pikai – R.

Kada sutiksiu gyvenimo meilę?

Tikriausiai daugeliui maga sužinoti, kada gyvenime atsiras jų vertas žmogus. Jei laukti kantru, išsiburkite! Tam reikės 5 raudonų 5 x 5 cm dydžio kortelių. Ant vienos jų užrašyti „pavasaris“, ant kitos – „vasara“ , „ruduo“ – ant trečios ir „žiema“ – ant ketvirtos. Penktą kortelę palikti tuščią. Susukti popierėlius į tūteles ir sudėti į drobinį maišelį. Tada paimti dar 5 tokio paties dydžio korteles ir ant jų užrašyti datas: 2021, 2022, 2023 ir 2024. Penktą kortelę palikti tuščią. Vėl susukti popierėlius ir sudėti į kitą drobinį maišelį. Abu maišelius pakišti po lovą per jaunatį, kada meilės magija stipriausia. Ryte ištraukti po vieną lapelį iš abiejų maišelių ir pažiūrėti, kas jūsų laukia – kokiais metais ir kuriuo metų laiku sutiksite gyvenimo meilę. Paaiškinimai dėl tuščių lapelių:

  • Jeigu ant vieno lapelio yra parašyti metai, bet kitas yra tuščias, greičiausiai tą vienintelį sutiksite užsienyje, šalyje, kurioje klimatas yra visiškai kitoks nei gimtinėje.
  • Jeigu ant vieno lapelio parašytas metų laikas, bet nėra metų, greičiausiai per ateinančius ketverius metus nesutiksite gyvenimo meilės. Meilė į jūsų gyvenimą ateis vėliau – galbūt 2025 ar 2026 m.
  • Jeigu abu lapeliai tušti, atrodo, meilės jausmas ilgai jūsų neaplankys. Gali būti, kad patys dar nesate pasirengę nei meilei, nei santykiams su priešingos lyties atstovu.

Kai kuriems žmonėms gali kilti klausimas, kodėl buriamasi tik dėl metų ir sezono. Atrodytų, būtų galima pasidaryti dar vieną, trečią maišelį, su kortelėmis, ant kurių surašytos mėnesio dienos. Visgi taip nepatariama daryti, nes meilė ateina ne pagal grafiką. Ji yra paslaptis ir didžioji mistika. Viskas, ką galite padaryti, – tai laukti. Juk ir taip žinote daug: ir metus, ir metų laiką, kada turėtumėte būti atidesni ir atviresni naujiems santykiams bei meilei.

Kada ištekėsiu?

Per Valentino dieną, Naujųjų metų išvakarėse ar per Kalėdas verta atkreipti dėmesį į pravažiuojančių ir stovinčių stovėjimo aikštelėje automobilių registracijos numerius. Pirmas skaičius automobilio numerio atskleis, kiek ilgai teks laukti to vienintelio. Jeigu pamatysite automobilį, kurio registracijos numeryje yra trys vienetai (111), žinokite, kad vestuvės įvyks per metus nuo šios magiškos dienos. Jeigu numeryje yra trys dvejetai (222), ištekėsite per ateinančius dvejus metus. Jeigu yra trys trejetai (333) – per trejus ir t. t. Jeigu per 15–20 min. nepamatysite nė vieno automobilio su tokiu laimingu skaičiumi, tuomet santykių statusas nepasikeis dar dešimt metų. Tačiau tai nereiškia, kad visą tą laiką neturėsite jokių santykių. Iš tikrųjų galite net ištekėti ir net ne kartą, bet santuoka bus tik civilinė, ne bažnytinė. Beje, šis burtas veikia tik per nurodytas šventes. Kitomis dienomis automobilių numerių skaičiai nieko nesako apie ateitį.

Kokie akmenys pritraukia meilę?

Vienas pagrindinių laimės elementų – geri santykiai su mylimu žmogumi. Tiek kiekvieno asmenybės bruožai, tiek emocijos yra labai skirtingi, todėl ne visada lengva sukurti darnius santykius. Norėdami pritraukti meilę į savo gyvenimą ir sukurti tinkamus santykius, naudokite akmenis ir kristalus.

Meilę padeda pritraukti ir sustiprinti kai kurie gerai žinomi akmenys. Aventurinas – padeda pritraukti meilę brandžiame amžiuje. Agatas – sustiprina ir pritraukia meilę. Smaragdas stiprina meilę santuokoje. Lazuritas padeda harmonizuoti jausmus. Mėnulio akmuo suteikia švelnumo ir romantikos, sustiprina aistrą, skatina tikėti meile. Raudonas granatas – padeda rasti tikrą meilę. Magnetitas pritraukia meilę. Nefritas padidina meilę. Rožinis kvarcas – vienas galingiausių meilės akmenų, padedančių priimti ir pamilti save, pritraukti tikrą meilę ir moko besąlygiškos meilės. Su rožiniu kvarcu galite atlikti ritualą, kad pritrauktumėte meilę. Rožinis turmalinas sužadina tikrą meilę, prieraišumą ir atsidavimą. Rodonitas padeda atskirti tikrą meilę nuo įsivaizduojamos. Rubinas sužadina besąlygišką meilę, padeda romantiškiems santykiams, meilei santuokoje, atsidavimui ir aistrai. Safyras sužadina romantišką meilę ir padeda porai įgyti pasitikėjimą vienas kitu. Topazas pritraukia romantišką meilę ir moko mylėti. Chalcedonas sustiprina galimybę besąlygiškai mylėti. Chrizokola padidina gebėjimą mylėti. Gintaras pritraukia meilę ir įkvepia romantikai. Žinoma, jums nereikia akmenų, kad galėtumėte mylėti save ir kitus, kad jaustumėtės mylimi. Tačiau kartais minėti akmenys gali būti puikūs meilės energijos simboliai ir nešėjai, padedantys užmegzti teigiamus santykius su visais žmonėmis. Norint, kad meilė klestėtų, reikia daugybės dalykų…

Ritualas su rožiniu kvarcu

Paimkite rožinio kvarco kristalą į kairę ranką ir pasakykite: „Aš galiu dovanoti ir priimti meilę tokią gryną kaip pirmasis sniegas.“ Tada perdėkite kristalą į dešinę ranką ir pasakykite: „Aš galiu dovanoti ir priimti tokią meilę, kuri yra rami kaip vanduo.“ Perkelkite kristalą vėl į kairę ranką ir pasakykite: „Aš galiu dovanoti ir priimti meilę, kuri yra šilta kaip saulės šviesa.“ Įdėkite kristalą į dešinį delną ir sakykite: „Aš galiu dovanoti ir priimti meilę, kuri yra tokia stipri kaip ąžuolas.“ Vėl įdėkite kristalą į kairę ranką ir tarkite „Aš galiu dovanoti ir priimti meilę ryškią kaip ugnis.“ Įdėkite kvarco kristalą į dešinę ranką ir sakykite: „Aš esu atviras meilei ir tegul mano meilė apsaugo mano mylimąjį.“ Įdėkite kvarco kristalą į kairę ranką ir pasakykite: „Aš esu kupinas meilės ir tegul mano meilė pripildo mano mylimąjį.“ Tuomet triskart pabučiuokite rožinį kvarcą, paimkite keletą rožių žiedlapių ir pasakykite: „Mano meilė stipri ir gaubia viską, ką darau. Aš visada kupina meilės. Meilė yra dalis visko, ką darau.“ Laikydami akmenį ir rožių žiedlapius rankose pajuskite, kad meilė dabar yra su jumis. Tris kartus suglaustuose delnuose pakratykite rožinį kvarcą su žiedlapiais ir viską suberkite į drobinį maišelį. Tada akmenį galite nešiotis su savimi arba laikyti namuose. Jeigu meilės pritraukimo ritualą atlikote uždaroje patalpoje, surinkite likusius rožių žiedlapius ir išberkite juos lauke, kad vėjas padaugintų jūsų meilę. Jei viską padarėte tinkamai, meilė ateis per 8 dienas, savaites ar mėnesius.

meilė, magija, kerai, burtai

Kokia apranga pritraukia meilę?

Raudonos spalvos apranga žmogaus energijos srautus veikia taip, kad meilės nuotykiai jį traukia kaip magnetas. Ypač jei raudona liečiasi su dėvėtojo krūtine arba galva. Raudona – sentimentalios meilės, gyvybingumo, džiaugsmo, stiprybės ir aistros spalva. Dėvėkite raudonus drabužius ar aksesuarus, jei esate pasirengę jausmų ir emocijų sprogimui. Tamsiai raudonas atspalvis tinka, kai norisi atskleisti savo moteriškumą, optimizmą, siekiama lengvo flirto. Persikinė ir oranžinė – pasitikėjimo, šilumos, kūno jautrumo spalvos. Balta neturi nieko bendro su raudona, tačiau laikoma skaistumo ir žavesio spalva. Ne veltui paminėjus baltą spalvą iš karto prisimenamos nuotakų suknelės. Tačiau romantiškiems pasimatymams rekomenduojama aprangą pagyvinti raudonais arba rausvais papuošalais arba aksesuarais. Į pasimatymą nereikėtų eiti apsirengus juodai arba mėlynai. Šios spalvos atgraso nuo meilės. Tiesa, juoda spalva yra elegantiška, bet naudojama ne tam, kad pritrauktų meilę! Jei visgi norite rengtis juodai, sumažinkite šios spalvos šaltumą raudonais arba rausvais aksesuarais. Audinio tekstūra ir stilius taip pat turi įtakos širdies reikalams. Fengšui specialistai žmonėms, norintiems pritraukti arba išsaugoti meilę, pataria rinktis šilką, aksomą, atlasą, kašmyrą. Tokie audiniai turi išties stebuklingų galių!

Fengšui patarimai meilei

Fengšui meilės simboliu laikomi bijūnai, todėl vienišiai savo miegamajame gali pasikabinti paveikslą su šiomis gėlėmis. Nebūtinai tai turi būti gyvos gėlės, kad pritrauktų meilę. Sustiprinti meilės magiją gali padėti ir bijūnų kvapo kvepalai.

Pagal fengšui filosofiją, miegamajame taip pat turėtų būti kristalų. Kristalus pirmiausia reikia išvalyti: mirkyti pasūdytame vandenyje 7 dienas. Išvalytus nuo neigiamos energijos kristalus laikyti tik pietvakarių pusėje.

Laimingos meilės simbolis pagal fengšui yra porinės statulėlės, pvz., balandėliai, gulbės, katės. Svarbiausia, kad figūrų būtų dvi, nes jos simbolizuoja porą.

Bagua kvadrate meilės zona yra dešiniajame kampe, todėl ji visada turėtų būti švari, tvarkinga ir šviesi. Šioje zonoje patariama laikyti ir porines statulėles. Meilės zona neturėtų būti apkrauta nereikalingais daiktais.

Pastelinės spalvos pritraukia meilę, todėl, planuojant kambarių interjerą, fengšui specialistai pataria rinktis rožinę ir persikinę spalvas. Namuose neturėtų būti senų drabužių, avalynės, dirbtinių gėlių ir įskilusių indų – jie pritraukia nesėkmes.

Fengšui specialistai žmonėms, svajojantiems apie antrąją pusę, pataria įsigyti dvigulę lovą. Priešais lovą turėtų būti kažkas gražaus, pvz., paveikslas su bijūnais. Virš lovos neturėtų kabėti griozdiškų šviestuvų. Miegamajame ne vieta milžiniškoms knygų lentynoms.

Vienišos moterys ir merginos neturėtų savo kambario ir namų užpildyti kitų moterų atvaizdais, nes jie pritraukia in energiją, kurios šių dailiosios lyties atstovių namuose ir taip gausu. Namuose geriau kabinti patrauklių, stiprių ir charizmatiškų vyrų paveikslus.

Pietvakarių zona namuose siejama su meile. Ją suaktyvinti nesudėtinga: pakaks 3–4 val. šioje zonoje palikti įjungtą šviestuvą.

Įdomu

  • Šveicarijos universitete atlikti tyrimai, kurių metu moterims reikėjo uostyti dėvėtus vyrų marškinėlius, parodė, kad patraukliausiai joms kvepėjo tų vyrų, kurių imuninė sistema buvo kitokia nei jų pačių, drabužiai.
  • Įsimylėjimo būsena panaši į priklausomybę nuo kokaino ar nikotino. Pradinėje susižavėjimo stadijoje išsiskiria hormonas dopaminas, kuris taip pat gausiai išsiskiria ir pavartojus minėtų svaiginančių medžiagų.
  • Dėl aklos meilės galima net išprotėti. Tyrimai rodo, kad aklai įsimylėjusių asmenų organizme yra toks pats serotonino lygis, kaip ir žmonių, kurie kenčia nuo obsesinio kompulsinio sutrikimo (vienas nerimo sutrikimų).
  • Istoriniai šaltiniai, siekiantys senovės Romos laikus, rodo, kad meilės magiją praktikuodavo ir burtininkų klientais dažniausiai būdavo vyrai. Taip buvo dėl to, kad norint atlikti daugelį magiškų ritualų reikėjo būti raštingiems (dauguma moterų tais laikais buvo neišsilavinusios). Moterys taip pat negalėjo priimti klientų, tai galėjo daryti tik vyrai. Žinoma, pasitaikydavo ir moterų, kurios praktikuodavo erotinę magiją, bet tokių buvo nedaug.
  • Senovės Atėnuose (apie 419 m. pr. Kr.) buvo teisiama moteris dėl pasikėsinimo nunuodyti savo vyrą. Moteris gynėsi, kad jos tikslas nebuvo nunuodyti vyrą. Ji esą tik norėjo panaudoti magišką meilės eliksyrą, kad pagyvintų jųdviejų santuoką.
  • Senovės graikų laikais ant brangakmenių būdavo atvaizduojamas meilės dievo Eroso simbolis. Taip pažymėtą akmenį inkrustuodavo į papuošalus, skirtus pritraukti arba išsaugoti meilę.

Šaltinis: priekavos.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.09.2018 laikas 07:42 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai klausos gerinimo gydymui
Klausos gerinimas liaudies medicinoje, klausos gerinimas, klausa, receptai klausai, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

18.09.2018 laikas 07:49 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo hemorojaus
Hemorojus liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo hemorojaus, hemorojus, hemorojo gydymas, hemorojo receptai, hemorojaus vaistažolės, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažo...

Skaityti daugiau

19.07.2019 laikas 07:09 Receptai – Patiekalai Avižinė košė su obuoliais
Gaminame namuose. Avižinė košė su obuoliais. Nukaičiame puodą, į košę dedame kubeliais supjaustytą obuolio puselę, medų (jeigu nenaudojote cukraus), uždengiame dangčiu ir paliekame kelioms minutėms pastovėti. Skanaus!...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau