- 18.03.2019
- 3.9 Reitingas
- 11860 Peržiūros
- Komentarai
Šis paprastas ilgaamžiškumo receptas nustebins kiekvieną! Jį naudojo sveikatos apsaugojimui jau 5 amžiuje per. mūsų erą ir jau tada vertino ir saugojo receptą.
Todėl, jei norite būti jauni ir puikiai jaustis, pasigaminkite šį nuovirą ir gerkite jį griežtai pagal rekomendacijas.
Šį receptą atrado UNESCO ekspedicija 1971 metais Tbilisio vienuolynuose. Jis buvo surašytas ant molinių lentelių. Dabar receptas išverstas į visas pasaulio kalbas. Šiame straipsnyje parašyta, kaip reikia teisingai jį paruošti.
- 100 g ramunėlių
- 100 g jonažolių
- 100 g šlamučių
- 100 g beržų pumpurų
Naudojimo spektras labai platus, juk surinktos visos pagrindinės žolelės.
Paskirtis: Labai staigiai pagerina medžiagų apykaitą, išvalydamas organizmą nuo riebalų ir kalkių nuosėdų, nuo ko kraujagyslės tampa elastingomis. Kaip jau žinome, tai apsaugo nuo sklerozės, insulto, stenokardijos, infarkto, hipertenzijos, dingsta ūžesys galvoje, atsistato regėjimas, visas organizmas atsijaunina.
Paruošimas:
Viską sumalkite kavamale, sudėkite į emaliuotą indą. Vakare paimkite 1 valgomąjį šaukštą šio mišinio, užpilkite 0,5 l vandens (tik ką virusio), leiskite 20 minučių nusistovėti, tada persunkite per audeklą (ne per marlę). Įpilkite 1 stiklinę gėrimo, ištirpinkite arbatinį šaukštelį medaus. Vakare, po vakarienės, išgerkite šį gėrimą. Po to negalima nei gerti, nei valgyti.
Ryte: Ant garų pašildykite iš vakaro likusį skystį, ištirpinkite jame arbatinį šaukštelį medaus, ir išgerkite. Taip darykite tol, kol nesibaigs žolių mišinys.
Gydymo kursas: pakartoti po 5 metų.
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Susijusios naujienos:
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau