Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Karo Paslaptys » 2022 » Gegužės » 3

Ukrainos kariuomenė pripažįsta, kad "Kijevo vaiduoklis" buvo netikra naujiena

Autorius Bill Pan via The Epoch Times,

Paslaptingas Ukrainos karo didvyris, vadinamas "Kijevo vaiduokliu", ne tik nežuvo mūšyje, bet ir nebuvo tikras, pareiškė Ukrainos kariuomenė.

Nepagrįstas pasakojimas apie anoniminį Ukrainos naikintuvo pilotą, kuris neva per vieną dieną numušė šešis Rusijos karo lėktuvus, socialinėje žiniasklaidoje sklandė nuo pat pirmųjų Rusijos karinio puolimo prieš Ukrainą dienų. Istorija sulaukė didelio žiniasklaidos dėmesio ir buvo palaikoma oficialiuose Ukrainos socialinės žiniasklaidos kanaluose, įskaitant Ukrainos vyriausybės ir buvusio prezidento Petro Porošenkos "Twitter" paskyras.

"Žmonės jį vadina Kijevo vaiduokliu, ir teisingai", - vasario 27 d. "Twitter" rašė Ukrainos vyriausybė.

"Šis UAF asas dominuoja danguje virš mūsų sostinės ir šalies ir jau tapo košmaru įsiveržusiems Rusijos lėktuvams."

Per pastaruosius du mėnesius daugelis žmonių abejojo, ar "vaiduoklis" yra tikras. Tačiau tik tada, kai tariama "Vaiduoklio" mirtis pateko į naujienų antraštes, Ukrainos kariškiai išėjo į viešumą ir pripažino, kad tokio žmogaus niekada nebuvo.

Praėjusią savaitę Londono laikraštis "The Times of London" identifikavo "Vaiduoklį" kaip Stepaną Tarabalką (Stepan Tarabalka), 29 metų vyrą, pilotavusį naikintuvą MiG-29. Pasak pranešimo, Tarabalka numušė net 40 Rusijos lėktuvų, kol kovo 13 d. buvo "užkluptas" priešo pajėgų ir nužudytas.

Pranešimas paskatino Ukrainos karines oro pajėgas paaiškinti, kad Tarabalka tikrai žuvo mūšyje, tačiau jis tikrai nebuvo "Kijevo vaiduoklis", kuris yra tik išgalvotas personažas, sukurtas siekiant pakelti ukrainiečių moralę jų konflikte su rusais.

"Stepanas Tarabilka nėra "Kijevo vaiduoklis" ir jis nenumušė 40 lėktuvų", - laikraščiui "The NY Times" sakė UAF atstovas spaudai Jurijus Ignatas. "2022 m. kovo 13 d. majoras Stepanas Tarabilka didvyriškai žuvo oro mūšyje su pranašesnėmis rusų okupantų pajėgomis."

"Kijevo vaiduoklis" yra superherojus legenda, kurią sukūrė ukrainiečiai! Tai veikiau kolektyvinis 40-osios taktinės aviacijos brigados lakūnų, gynusių sostinės dangų, įvaizdis. Kurie staiga pasirodo ten, kur jų nesitikima".

Kitoje "Facebook" žinutėje Ukrainos karinių oro pajėgų vadovybė dar kartą patvirtino, kad "Kijevo vaiduoklis yra superherojus-legenda".

"Ukrainos didvyris Stepanas Tarabalka NĖRA "Kijevo vaiduoklis" ir jis NENUSTATĖ 40 lėktuvų", - sakoma pranešime.

Ši istorija pasirodė tuo metu, kai Ukraina ir toliau prašo Jungtinių Valstijų suteikti amerikietiškų naikintuvų, pavyzdžiui, F-16, kurie padėtų paneigti Rusijos oro pranašumą Ukrainos danguje. Tačiau aukšto rango Pentagono pareigūnai sakė, kad Ukraina turi oro pajėgas, kurios "iš esmės" remiasi Rusijos gamybos orlaiviais, o F-16 kol kas nėra Amerikos pagalbos plano dalis.

"Mes teikiame ir padedame koordinuoti kitų šalių, turinčių tokius orlaivius, kokiais skraido ukrainiečiai, veiksmus", - balandžio 28 d. spaudos konferencijoje sakė aukštas gynybos pareigūnas, turėdamas omenyje buvusias Rytų bloko nares ir jų sovietinių laikų lėktuvus.

"Neketinu spekuliuoti apie vienokį ar kitokį būsimą orlaivių tiekimą. Vėlgi, tai yra karinės oro pajėgos, kurios iš esmės remiasi senais sovietiniais orlaiviais, būtent jais jie yra įpratę skraidyti, būtent juos turi savo lėktuvų parke", - sakė pareigūnas.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
02.09.2019 laikas 12:54 Receptai – Patiekalai Skumbrė per 3 minutes – taip jūs dar negaminote! Labai paprasta, greita ir ekonomiška!
Aš paprasčiausiai nežinau paprastesnio recepto, kaip greitai ir kokybiškai pasigaminti skumbre namuose! Be to, tai yra labai skanu! Tokią žuvį galima gaminti ir per šventes ir kiekvieną dieną! Jūs taip gaminsite visada! Tai labai...

Skaityti daugiau

01.09.2019 laikas 13:33 Receptai – Patiekalai Nuostabūs sekmadienio pusryčiai - sotūs paplotėliai!

Lengvi ir skanūs! Dubenyje sumaišykite visus sausus produktus: cukrų, druską, miltus ir sodą. Atskirai suplakite kiaušinį su pienu mikseriu ir augaliniu aliejumi iki purių putų. Mišinio kiekis turėtų padidėti.

...

Skaityti daugiau

15.07.2019 laikas 10:02 Receptai – Patiekalai Kiaulienos muštiniai
Kiaušinius išplakame dubenėlyje. Imame muštą kiaulieną, apvoliojame džiūvėsėliuose, merkiame į kiaušinį ir kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Jeigu norite, kad kiaulienos muštiniai būtų storesni, paniruokite du kartus. ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau