Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Hipotezės » 2020 » Gegužės » 12

2020 m. gegužės 11 d. Nibiru buvo matoma vienu metu trimis internetinėmis kameromis

Per pastaruosius kelerius metus YouTube pasirodė keli kanalai, kurių kūrėjai visą savą laisvą laiką studijuoja dangų, pasinaudodami įvairių tarnybų teigiamomis paslaugomis bandydami pastebėti Nibiru filmuojamuose kadruose.

Toks vienas kūrėjų yra YouTube kanale Christ Jesus son of ANU – geras vyrukas, kuris daro gerą darbą. Tie kurie domisi tokiais dalykais, nedomina nei reklamos, nei idiotiški muzikiniai akompanimentai vaizdo įrašuose. Kam įdomu, šis žmogus yra tikrai sukaupęs įvairiu vaizdo įrašu apie tariamai esama Nibiru. Vertėtų pažiūrėti. Tie žmonės kurie stebi šio vyruko įrašus, domisi jo pateikta informacija – tai yra tiesioginės nuorodos į kameras, kurios pradeda rodyti keistus dalykus. Šis niekas, ne iš tų, kuris aptikęs įvairius keistus dalykus, palieka vartotoja „kapstytis pačiam“.

Tradicinis „Nibiru“ tokio tipo vaizdo įrašuose yra nesuprantamos juodos dėmės, kuriu niekas negali paaiškinti ir nežino, kas tai yra. Skeptikai sako, kad tai yra „fotokamerų sutrikimai“.

Kita vertus, jei tai yra planeta ar kažkokia žvaigždė, paslėpta cheminių trasų danguje, tada ji turėtų būti matoma vienu metu keliose kamerose, nukreiptose tuo pačiu metu ta pačia kryptimi iš skirtingų vietų. Bet, taip irgi nenutinka.

Todėl sunku sutikti su skeptikų požiūrį į Nibirų, bei su vaizdo įrašų autorių požiūriu. Nepaisant to, gegužės 11 d. paskelbtame vaizdo įraše, pavadintu The Final Days, buvo parodyti tokie dalykai, kad mes įsitempėme ir pradėjome gilintis labiau:

Kaip matote iš šių ekrano vaizdų kolekcijos – nesuprantama raudoną objektą filmuoja keletas kamerų VIENU METU. Be to, kameros stebi objektą ta pačia kryptimi tuo pačiu metu. Vaizdo įraše nepastebimi jokie kamerų sutrikimai – ten tikrai yra kažkoks objektas.

NUORODA į tarnybą, iš kurios buvo padarytas vaizdo įrašas.

Servisas, kaip matote, kanadiečių ir joje nėra tiesioginių nuorodų į tam tikrą ar kitą kamerą, tačiau veikimo principas ten yra paprastas: iš sąrašo pasirenkame norima miestą, pavyzdžiui, Sitka (SIT), kuris pirmas yra vaizdo įraše – ir iškart pasirodo iššokantis langas:

Nibiru, konspirologija, Hipotezės

Tada paspaudžiame ant nuotraukos – ir langas padidinamas, rodomas visas meniu. Deja, archyvo ten nėra, galima tik pamatyti dienos darytas nuotraukas. Šiandiena neradome Nibiru, tačiau The Final Days stebėjo šį paslaugų servisą nuo balandžio pabaigos ir ten nuolat šviečia šis raudonas dalykas.

Ji šviečia ir kituose šaltiniuose:

Be to, kas dar įdomu iš šio kanadiečių tinklalapio – kampiniai matmenys šio nesuprantamo raudono apvalaus objekto atitinka kampiniams matmenims antros saulės, užfiksuota nuotraukose. Tuos pačius kampinius matmenis rodo NASA Helioviewer tarnyba:

Nibiru, konspirologija, Hipotezės

Apskritai atrodo, kad Nibiru jau seniai atvyko, taip sakant, ir buvo netoliese kelerius metus, tačiau dėl cheminių trasų danguje mes to nematėme. Dabar, prie to pridėkime „karantiną“, skraidančias lėkštas, skubų čipavimą ir dar Trečią pasaulinį karą. Panašu, kad derliaus nuėmimas jau prasideda, todėl stebėkime ir toliau, kad dedasi pasaulyje...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.07.2019 laikas 09:15 Receptai – Patiekalai Mielinės spurgos su džemu
Gaminame namuose. Mielinės spurgos su džemu. Konditerinio švirkšto ar maišelio pagalba pro skylutę prileidžiame džemo. Dar šiltas spurgas apibarstome cukraus pudra. Skanaus!

Skaityti daugiau

06.10.2019 laikas 18:42 Receptai – Patiekalai Ypatingai Skanus Omletas Prancūziškai

Ypatingas skanus negi profesionalūs virėjai kartais nesugeba pagaminti tinkamai šio patiekalo. Todėl reikia žinoti šio recepto smulkmenas ir paslaptis. Šiandien jūs sužinosite, kaip pagaminti švelnų ir skanų prancūzišką omletą ...

Skaityti daugiau

05.07.2019 laikas 19:19 Receptai – Patiekalai Mėsos tefteliai su padažu

Mėsos teftelių receptas. Mėsos teftelius užpilame padažu ir troškiname ant silpnos ugnies 25-30 minučių. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau