Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Sausio » 1

FDA įspėja, kad "Pfizer" eksperimentinės "Covid" tabletės sukelia gyvybei pavojingas reakcijas, kai jos vartojamos su įprastais vaistais

(Paranormal) Pfizer antivirusinis geriamasis vaistas Paxlovid, kuris buvo sukurtas kaip ankstyvasis Covid-19 vaistas, gali sukelti sunkių ar gyvybei pavojingų padarinių, jei jis vartojamas kartu su kitais įprastais vaistais, įskaitant kai kuriuos antikoaguliantus, antidepresantus ir cholesterolio kiekį kraujyje mažinančius vaistus, kurie plačiai vartojami JAV, teigiama Maisto ir vaistų administracijos (FDA) įspėjime.  

Su šiuo vaistu susiję šeši puslapiai įspėjimų.

1 psl.

Pfizer, apgaulė, vaistai, farmacinis sukčiavimas, Paxlovid, pandemija

2 psl.

Pfizer, apgaulė, vaistai, farmacinis sukčiavimas, Paxlovid, pandemija

3 psl.

Pfizer, apgaulė, vaistai, farmacinis sukčiavimas, Paxlovid, pandemija

4 psl.

Pfizer, apgaulė, vaistai, farmacinis sukčiavimas, Paxlovid, pandemija

5 psl.

Pfizer, apgaulė, vaistai, farmacinis sukčiavimas, Paxlovid, pandemija

6 psl.

Pfizer, apgaulė, vaistai, farmacinis sukčiavimas, Paxlovid, pandemija

Be potencialiai pavojingų vaistų derinių, agentūra nerekomenduoja naujojo vaisto vartoti asmenims, sergantiems inkstų ar kepenų ligomis, nes jis taip pat gali sukelti komplikacijų.

Pfizer Covid tablečių regimentą - Paxlovid - sudaro dviejų vaistų mišinys - vienas jų yra nirmatrelviras, skirtas SARS-CoV-2 viruso dauginimuisi sustabdyti, o antrasis, ritonaviras, yra pirmojo vaisto veikimo trukmę pailginanti medžiaga.

Kaip ir "Pfizer" vakcinai "Covid", šiam eksperimentiniam vaistui FDA suteikė tik skubaus naudojimo leidimą (EUA).

FDA suteikė "Paxlovid" EUA praėjus vos mėnesiui po to, kai J. Bideno režimas paskelbė, kad pirks 10 mln. šio vaisto kursų.

Paxlovid buvo pirmasis tokio pobūdžio antivirusinis geriamasis vaistas, kuriam buvo suteiktas leidimas gydyti Covid-19, nors įrodyta, kad kiti - ekonomiškesni - gydymo būdai yra veiksmingi ir plačiai prieinami.

Vienas iš tokių pigių ir saugių gydymo būdų - ivermektinas - nepaisant gerų rezultatų kovojant su šiuo virusu, FDA jokiu būdu nebuvo patvirtintas Covid-19 gydymui.

Tiesą sakant, JAV visuomenės sveikatos specialistai atsisakė atlikti bet kokius plataus masto klinikinius Ivermektino veiksmingumo prieš Covid-19 bandymus per visą pandemijos laikotarpį, siekdami išlaikyti tikėtiną paneigimą, kad šis vaistas neveikia Kinijos viruso.

Patogu, kad tai leidžia jiems išleisti nesuskaičiuojamą daugybę mokesčių mokėtojų dolerių šių brangesnių gydymo priemonių, kurių saugumas, jau nekalbant apie veiksmingumą, net neįrodytas, kūrimui ir pirkimui. 

Tačiau tai nesutrukdė kitoms šalims ir subjektams atlikti savų klinikinių tyrimų, siekiant įrodyti, kad ivermektinas yra tinkama Kovidų viruso gydymo priemonė. Nenuostabu, kad rezultatai rodo, jog pradėjus naudoti Ivermektiną, pacientų, kuriems buvo diagnozuota Covid, prognozės smarkiai pagerėjo.

Bendrovė "Pfizer" savo itin pelningą naująjį vaistą pradės tiekti iš karto prasidėjus 2022 m. ir tęs jį iki metų pabaigos. 10 mln. pakuočių Paxlovid neabejotinai bus tik atspirties taškas sukčiaus Bideno režimui, siekiančiam toliau pelnytis iš šios pagamintos pandemijos.

Gruodžio pradžioje "Pfizer" paskelbė, kad ši tabletė gali net 89 proc. sumažinti hospitalizavimo ar mirties nuo Kovid-19 riziką, kai ji išgeriama netrukus po pirmųjų simptomų.

Nenuostabu, kad Sveikatos apsaugos ministras Ksaveras Bekerra (Xavier Becerra) pabrėžė, kad svarbu "pasiskiepyti" net ir tada, kai bus galima įsigyti Pakslovidą.

"Skiepijimasis išlieka svarbiausiu veiksmu, kurio kiekvienas gali imtis, kad apsaugotų save ir kitus bei sustabdytų šią pandemiją, tačiau žmonėms, kurie ateityje susirgs ir kuriems gresia sunkios pasekmės, tabletės, kurias jie gali vartoti, kad išvengtų ligoninės, gali išgelbėti gyvybę", - teigė Becerra.

"Šis susitarimas padėtų užtikrinti, kad milijonai šio vaisto dozių būtų prieinamos Amerikos žmonėms, jei jį bus leista vartoti."

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
24.10.2019 laikas 10:11 Receptai – Patiekalai 3 Sveikų Košių Receptai
Košė yra lengvai pagaminamas patiekalas, tinkantis ir pusryčiams, ir vakarienei. Nors šis patiekalas daugeliui gerai pažįstamas ir mėgstamas, visgi apie košes dar yra ko pasimokyti – specialistų teigimu, net ir tokio sveiko maisto...

Skaityti daugiau

22.06.2019 laikas 09:18 Receptai – Patiekalai Sveikuoliški moliūgų blynai

Gardžių ir sveikų moliūgų blynų receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

14.09.2018 laikas 07:59 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo kraujavimo iš nosies

Kraujavimas iš nosies liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo kraujavimo iš nosies, kraujavimas, nosis, vaistažoles, receptai kraujavimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
01.05.2024 laikas 18:57 Oficialiu tyrimu patvirtinta, kad vitaminas D padeda kovoti su visomis vėžio formomis

Dr. Mercola sako, kad jis primygtinai rekomenduoja kasdien protingai būti saulėje, o viena iš priežasčių yra ta, kad tai padeda natūraliai optimizuoti vitamino D kiekį. Mažas vitamino D kiekis siejamas su padidėjusia vėžio rizika1 , o vitaminas D ...

Skaityti daugiau

01.05.2024 laikas 18:24 3 Zodiako ženklai, kurių širdys tyriausios
Pasaulyje, kuriame tiek daug sudėtingų dalykų, širdies tyrumas šviečia kaip švyturys, simbolizuojantis nuoširdumą, gerumą ir geranoriškumą kitų atžvilgiu. Tyrų širdžių žmonės spinduliuoja užuojautos ir nuoširdumo aurą. Tarp Zodiako ženklų trys išsisk...

Skaityti daugiau

01.05.2024 laikas 18:12 Trys priežastys, kodėl vyrai anksčiau ar vėliau meta net geras moteris

Nepriklausomai nuo aplinkybių, paprastai yra bendros priežastys, kurias jūsų buvęs tikriausiai slepia - paslaptys, neleidžiančios jam iki galo išreikšti savo jausmų.

Skaityti daugiau