Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2021 » Spalio » 23

Apie Angelą - Sargą

Angelas - sargas visada mus perspėja apie gresiančius nemalonumus, tačiau mes į tai ne visada atkreipiame dėmesį, o kaip atrodo angelo-sargo siunčiami ženklai?

Invalidai

Kartais gatvėje vos ne kasdien tenka sutikti invalidą, žmones su fizine negalia ar, pavyzdžiui, žmones su stambiomis pigmentinėmis dėmėmis. Angelas sargas perspėja, jog šią dieną Jums nereiktų iki vėlumos užsibūti svečiuose ar darbe. Sutemus neikite iš namų, nes galite tapti prievartos auka: chuligano, plėšiko ar psichinio ligonio.

Rankinis laikrodis sustojo

Šiuo ženklu angelas - sargas perspėja, jog niekam jokiu pretekstu šiandien neskolinkite pinigų, nes skolos taip ir nesulauksite. Jei visgi skolą pavyks išsireikalauti, Jūsų santykiai su šiuo žmogumi bus sugadinti ilgiems metams ir Jūs pasigailėsite padarę gerą darbą.

Būrys paukščių

Jūs pamatėte didelį būrį paukščių. Šią dieną geriau atidėkite visas numatytas keliones, nes kelionėje Jums iškils daugybė problemų ir nemalonumų. Šią dieną kelionėje galite netekti daug pinigų ir rimtai pakenkti sveikatai.

Jei transporto priemonė, kurią vairavote, sugedo

Jei transporto priemonė sugedo, tai perspėjimas, jog nereikia pirkti brangių pirkinių, skolintis pinigų, juos nešti į banką ir pasirašyti svarbių finansinių dokumentų, nes nei viena šių operacijų nebus sėkminga, o tik sukels nemenkus galvos skausmus.

Pamatėte automobilį, kurio numerius sudaro 3 vienodi skaičiai

Kartais tenka dažnai matyti automobilius, kurių numerius sudaro 3 vienodi skaičiai. Tokiais ženklais angelas sargas perspėja, kad nereikia daryti svarbių sprendimų, nuo kurių nemaža dalimi priklausys Jūsų tolimesnis gyvenimas. Palaukite prieš siūlydami ranką ir širdį, priimdami sprendimą įsidarbinti, pirkdami būstą ar norėdami pradėti statyti užmiesčio namą, nes šiems veiksmams dabar nėra pats tinkamiausias laikas.

Viskas krenta iš rankų

Iš Jūsų rankų iškrito kavos puodelis pusryčiaujant, dantų šepetėlis ar raktas? Angelas sargas pataria atidžiai saugoti rankines, pinigines, durų neatidaryti nepažįstamiems žmonėms, vengti nesaugių vietų, nes galite tapti vagies ar piktadario auka.

Genda buitinė technika

Dažnai genda buitinė technika, pernelyg anksti vysta gėlės, dūžta indai? Atidžiau įsižiūrėkite į namiškius. Galbūt kažkuriam iš jų reikalinga Jūsų pagalba ar patarimas, tačiau jie nedrįsta į Jus kreiptis.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
31.01.2018 laikas 18:59 Receptai – Patiekalai Bulvių kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Didelė bulvė, Pienas

Skaityti daugiau

16.07.2019 laikas 06:59 Receptai – Patiekalai Kaip pasigaminti baltyminio kokteilio mišinį namuose?
Sportininkai bei sveikos gyvensenos propaguotojai puikiai žino įvairių baltyminių kokteilių skonį. Šiuos kokteilius labai paprasta susiplakti, jie puikiai pasotina ir padeda atgauti jėgas po treniruotės, pasitarnauja kaip užkandis...

Skaityti daugiau

28.08.2018 laikas 07:21 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai esant radikulito skausmams gydymui

Radikulitas liaudies medicinoje, Radikulitas, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo radikulito, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau