Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Spalio » 25

Įrodymai rodo, kad COVID-19 vakcinos NEVEIKIA

(Paranormal) Aiškėja vis daugiau įrodymų, patvirtinančių, kad paskubomis sukurtos Wuhan koronaviruso (COVID-19) vakcinos neveikia. Daug šių įrodymų pateikia Ligų kontrolės ir prevencijos centrai (CDC), Amerikos nacionalinė visuomenės sveikatos agentūra ir viena iš pagrindinių federalinių tarnybų, pasirašiusių dėl vakcinų. (Susiję su šia tema: Svarbiausi mokslininkai paskelbė tyrimą, kuriame įspėjama dėl COVID-19 vakcinų, reikalaujama nedelsiant nutraukti skiepus).

CDC direktorė daktarė Rochelle Walensky anksčiau pripažino, kad COVID-19 vakcinos neužkerta kelio viruso perdavimui.

"Tai, ko jos nebegali padaryti, yra užkirsti kelią perdavimui", - spaudos konferencijoje sakė Walensky. Ji bando nukreipti dėmesį nuo šio fakto teigdama, kad vakcinos veikia "nepaprastai gerai", apsaugodamos žmones nuo sunkių susirgimų.

Šis CDC teiginys rodo, kad net vadinamiesiems medicinos ekspertams sunku toliau pateisinti vyriausybės vykdomą skiepijimo kampaniją.

"Pagrindinė žiniasklaida, didžiosios technologijų korporacijos ir mūsų vyriausybė suvienijo pastangas, kad atlygintų už reikalavimų laikymąsi ir sugėdintų bei marginalizuotų jų nesilaikymą", - rašo libertarų politikos apžvalgininkas Levas Rokvelas (Lew Rockwell). "Dar niekada nebuvo tokių pastangų įkalbinėti, manipuliuoti baime ir bausti žmones, kad jie imtųsi eksperimentinio gydymo."

Dauguma naujų COVID-19 atvejų ir mirčių Amerikoje yra visiškai paskiepyti

Iš visos šalies gaunami pranešimai, kad dauguma naujų COVID-19 atvejų ir mirčių yra tarp visiškai paskiepytų asmenų.

Vermonte 76 proc. mirčių nuo COVID-19, apie kurias pranešta rugsėjo mėn. buvo visiškai paskiepyti. Ši valstija nuolat didžiavosi, kad joje yra didelis skiepijimų skaičius ir mažas hospitalizacijų bei mirčių skaičius. Tačiau viskas pasikeitė, kai rugsėjo mėn. pasirodė duomenys apie jos patirtį, susijusią su protrūkiais po vakcinacijos.

Remiantis šiais duomenimis, rugsėjo mėn. nuo COVID-19 mirė 33 Vermono gyventojai. Tik aštuoni iš jų buvo neskiepyti. Šiuos duomenis pateikė Vermonto sveikatos departamentas.

Tokia pati situacija susiklostė ir kitose Naujosios Anglijos dalyse, kuri gyrėsi turinti vienus didžiausių skiepijimo rodiklių šalyje. Masačusetse UMass Memorial Health vadovas pripažino, kad valstijos regioninėse ligoninėse sulaukiama beveik 20 kartų daugiau COVID-19 pacientų nei birželį, dauguma jų - paskiepyti.

Visiškai paskiepyti žmonės visoje šalyje suserga koronavirusu. Situacija tapo tokia rimta, kad jos nesugebėjo paneigti net CDC.

Buvęs CDC direktorius daktaras Robertas Redfildas (Robert Redfield) neseniai pripažino, kad daugiau kaip 40 proc. nuo COVID-19 mirusių žmonių Merilende buvo visiškai paskiepyti.

"Daugelį žmonių gali atrodyti, kad tai yra retas atvejis, kai miršta visiškai paskiepyti žmonės, - sako Redfildas. "Man teko būti Merilendo valstijos gubernatoriaus Larry Hogano (Larry Hogan) vyresniuoju patarėju. Per pastarąsias šešias-aštuonias savaites daugiau nei 40 proc. mirusių žmonių Merilande buvo visiškai paskiepyti.

Šį komentarą Redfildas išsakė atsakydamas į klausimus apie neseniai mirusį buvusį valstybės sekretorių Koliną Pauelą (Colin Powell). Jis mirė nuo COVID-19 komplikacijų, nors buvo visiškai paskiepytas.

Visi šie sveikatos departamentų ir vadinamųjų visuomenės sveikatos ekspertų visoje šalyje surinkti duomenys įrodo, kad teiginys, jog šiuo metu yra "neskiepytųjų pandemija", yra neteisingas.

"Jei vakcinos veikia kaip prevencija nuo infekcijos, tuomet skiepytieji neturi dėl ko nerimauti", - rašo Rokvelas. "Jei vakcina neapsaugo nuo infekcijos, tuomet paskiepytiesiems išlieka tam tikra rizika, o neskiepytieji būtų mažiau linkę rinktis vakciną, kuri neveikia gerai."

Sužinokite daugiau apie tai, kaip eksperimentinės ir mirtinai pavojingos COVID-19 vakcinos neapsaugo žmonių nuo koronaviruso, skaitydami naujausius Vaccines.news straipsnius.

Tarp šaltinių yra ir šie:

SgtReport.com

NationalFile.com

CitizenFreePress.com

VermontDailyChronicle.com

Townhall.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.07.2019 laikas 20:05 Receptai – Patiekalai Obuolių pyragas

Gaminame namuose. Obuolių pyragas... Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių ir kepame obuolių pyragą 40-45 minutes. Jeigu pastebėjote, kad viršus pradeda degti, o kepimo laikas dar nepraėjo, apdenkite pyragą folija. Dar šiltas obu...

Skaityti daugiau

14.12.2017 laikas 15:35 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantis nuoviras (beržo, dirvinio)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Inkstus. Ingredientai: beržo lapų, dirvinio asiūklio.

Skaityti daugiau

25.06.2019 laikas 12:50 Receptai – Patiekalai Avokado užtepėlė

Avokadą nulupame, išimame kauliuką ir minkštimą sutriname šakute, dedame išspausto česnako, apšlakstome citrinos sultimis.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau