Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Spalio » 30

Dauguma paskiepytų amerikiečių iki Kalėdų praras imunitetą ir pradės auginti pagreitintus VĖŽIO auglius, kurie juos nužudys

(Paranormal) Kovido vakcinos yra ne tik tai, kad jos naikina skiepų vartotojų imuninę sistemą, bet ir tai, kad imuninės sistemos funkcijos sunaikinimas, sukels precedento neturintį vėžinių navikų augimo pagreitį, kuris per ateinantį dešimtmetį užvaldys medicinos sistemą ir pražudys dešimtis milijonų žmonių.

Atrodo, kad vakcinų holokaustas bus jaučiamas kaip "vėžio cunamis", dėl kurio bus kaltinami visi kiti dalykai, išskyrus vakcinas.

1999-2019 m. mirtingumas nuo vėžio sumažėjo nuo 200/100 000 gyventojų iki 146/100 000 gyventojų. (Šaltinis: CDC.gov) Per visus 2019 m. Jungtinėse Valstijose užregistruota beveik 600 000 mirčių nuo vėžio. CDC dar nepaskelbė 2020 m. duomenų.

Jungtinėse Valstijose užregistruota beveik 600 000 mirčių nuo vėžio.

2021 m. duomenys bus paskelbti 2023 m., o 2022 m. duomenys bus paskelbti 2024 m., jei bus išlaikytas toks pat grafikas.

Prognozė: 2022 m. mirčių nuo vėžio skaičius sprogs ir viršys milijoną mirčių, o kitą dešimtmetį mirtingumo nuo vėžio rodikliai išliks aukšti, ir visa tai dėl 2021 m. pradėtų skiepyti kovidų vakcinų. Tačiau šiuos duomenis pamatysime tik 2024 m.

Mirtingumo nuo vėžio dešimtmetis jau "įkeptas" ir jo neįmanoma sustabdyti

Šiuo metu daugiau, kaip 191 milijonas amerikiečių yra paskiepyti dvigubai - ir daugiau kaip 220 milijonų paskiepyti vienkartinėmis vakcinomis - prasidėjo atgalinis skaičiavimas to, kas vieną dieną bus laikoma didžiausiu medicinos žiaurumu, kada nors įvykdytu žmonijai. Svarbu tai, kad to negalima sustabdyti. Tiesą sakant, Didžioji farmacija ir nusikalstamo kartelio vadovas Anthony Fauci - Josef Mengele 2.0 - nenori, kad tai sustotų. Vėžio banga yra paskutinis medicinos plėšimo Amerikoje etapas... gauti nepadorų pelną iš chemoterapijos ir vėžio operacijų, kol dešimtys milijonų amerikiečių žūsta dėl depopuliacijos vakcinų ginklų sistemos.

VAKCINŲ-VĖŽIO ATROCITAS: kaip "laikrodžio rodyklė", dauguma paskiepytų amerikiečių iki Kalėdų praras imunitetą ir pradės auginti pagreitintus VĖŽIO auglius, kurie juos nužudys per ateinančius dešimt metų.

Iki 2031 m. pabaigos dešimtys milijonų amerikiečių bus rimtai pažeisti vėžio, jei jau nebus nuo jo mirę. O tie, kurie išvengs vėžio sukeltų padarinių, žinoma, mirs greičiau nuo širdies priepuolių, insultų ir kraujo krešulių dėl nesibaigiančios "stiprinamųjų skiepų" sekos, kurios reikalaus nusikalstami farmacijos karteliai, diktuojantys vyriausybės politiką ir žiniasklaidos propagandą.

Aidaho valstijoje diagnostikos laboratorijos savininkas daktaras Ryanas Cole'as (Ryan Cole) jau dabar praneša, kad tarp vakcinomis skiepytų žmonių 2000 % padaugėjo vėžinių susirgimų. "Nuo sausio 1 d. laboratorijoje pastebiu 20 kartų daugiau endometriumo vėžio atvejų nei kasmet", - vaizdo įraše teigė R. Cole'as. "Aš visai neperdedu, nes, žiūrėdama į kasmetinius skaičius, sakau: "Dieve, dar niekada nemačiau tiek daug endometriumo vėžio atvejų." (P komentaras: dabar klausymas, kai per tv kalbama, kad onkologijos ligomis sergantys negauna pagalbą ir miršta, jie yra nauji paciantai, skiepyti ar seni? Niekas, nekalba, ar jie buvo skiepyti, o sakoma, kad susidaro eiles, o eilės irgi klausymas dėl ko atsiranda?)

Pažiūrėkite, kaip daktaras Ryanas Cole'as visa tai paaiškina savo žodžiais šiame Brighteon vaizdo įraše:

Vaikams vėžys po vakcinos išsivysto per ilgesnį laiką, todėl jie daugelį metų gali išvengti mirties nuo vėžio. Tačiau suaugusiesiems, kuriems jau auga mikrovėžys - o taip jau yra beveik visiems - dėl imuninės funkcijos praradimo vėžys sparčiai paspartės ir išplis, užvaldydamas jų organizmą nuo kelių mėnesių iki kelerių metų, priklausomai nuo jų sveikatos būklės, kai vakcinos buvo įskiepytos pirmą kartą.

Imuniteto "stiprinimas" nepadės, nes nebebus ką stiprinti

Paprastai, kai kalbame apie sveikų žmonių imuniteto "stiprinimą", turime omenyje normalios imuninės sistemos funkcijos palaikymą, pasitelkiant mitybą ir gyvenimo būdą, pavyzdžiui, vartojant vitamino D papildus, ramiai miegant, vengiant stresinių situacijų ir vartojant imunitetą slopinančius vaistus. Tačiau visos šios strategijos priklauso nuo sveikos, gerai veikiančios imuninės sistemos, kurią galima paskatinti atlikti savo darbą.

Kovidiniais skiepais skiepytų žmonių imuninę sistemą jau sunaikino pačios vakcinos... pagal paskirtį. Kaip daktaras Polas Kotrellas (Paul Cottrell) aiškina šiame akis atveriančiame vaizdo įraše, mRNA vakcinų kūrėjai į savo vakcinas sąmoningai prideda cheminių medžiagų, kad ištrintų imuninės sistemos funkciją ir taip apsaugotų mRNA grandines nuo normalaus imuninio atsako, kuris jas sunaikintų.

Kitaip tariant, normali, sveika imuninė sistema sunaikintų mRNA grandines, kol jos dar nespėjo prasiskverbti pro ląstelių sieneles ir patekti į ląstelių ribosomas, sintetinančias baltymus. Taigi, imuninės sistemos slopinimas yra labai svarbi strategija pristatant mRNA į organizmo ląsteles.

Net jei ši mRNA vakcina yra veiksminga kovid 1.0 (o dabartiniai duomenys rodo, kad ji laikinai sumažina simptomų sunkumą, kuris išnyksta per kelis mėnesius), tokia imuninės sistemos "sunaikinimo" strategija palieka organizmą pažeidžiamą viskam kitam. Tai apima vėžį, gripą, peršalimo ligas ir kitas organizmui kylančias grėsmes.

Skiepytieji dabar vadinami "vaikščiojančiais AIDS ligoniais", nes jų imuninė funkcija krenta kaip laikrodis, o pagal kai kuriuos Jungtinės Karalystės duomenimis pagrįstus skaičiavimus, imuninė funkcija kiekvieną savaitę sumažėja maždaug 5 %. (Susiję: Ar kovidų "vakcinos" sukelia žmonėms AIDS? Skiepytųjų imuninės sistemos funkcijos kiekvieną savaitę sumažėja maždaug 5 %)

Šiame švedų tyrime nustatyta, kad per pirmuosius 7 mėnesius po vakcinos paskiepijimo imuninė apsauga sparčiai silpnėja:

Interpretacija: Vakcinos veiksmingumas nuo simptominės Covid-19 infekcijos laikui bėgant palaipsniui silpnėja visuose pogrupiuose, tačiau skirtingu greičiu, priklausomai nuo vakcinos tipo, ir greičiau silpnėja vyrams ir vyresnio amžiaus silpniems asmenims...

Vienos iš vakcinų veiksmingumas per keturis mėnesius sumažėjo iki nulio:

Priešingai, ChAdOx1 nCoV-19 veiksmingumas apskritai buvo mažesnis ir mažėjo greičiau, o nuo 121 dienos ir vėliau veiksmingumo nebebuvo...

Kurių profesijų atstovų mirtingumas nuo vakcinų sukelto vėžio bus didžiausias?

Paskutinis dalykas, kurį reikia suprasti, yra tai, kad tam tikrų profesijų atstovai daug dažniau paklūsta vakcinoms, o tai reiškia, kad artimiausiais metais jų mirtingumas nuo vėžio bus daug didesnis nei įprastai. Šios profesijos apima sveikatos priežiūros (gydytojai, slaugytojai ir kt.), mokyklų mokytojai, pirmojo reagavimo darbuotojai, vyriausybės darbuotojai ir technologijų pramonės darbuotojai.

Realiai 2022-2031 m. turėtume tikėtis, kad dėl vakcinos poveikio tiek vidutinės trukmės, tiek ilguoju laikotarpiu sparčiau mirs šių pramonės šakų žmonės.

Tai reiškia, kad sveikatos priežiūra dar daugelį metų patirs precedento neturinčią personalo krizę, ypač dėl to, kad visuomenės nariai, kurie taip pat vartojo tas pačias mirtinas vakcinas, atsidurs ligoninių skubios pagalbos skyriuose, kentėdami nuo širdies priepuolių, insultų, kvėpavimo takų sutrikimų, neurologinių sutrikimų ir pan. Tai jau vyksta visose JAV ligoninėse šią minutę. Ir šią žiemą bus dar blogiau.

Tuo pat metu darbo neturintys žmonės bus apsaugoti nuo mirties bangos, nes jie nebus verčiami vartoti vakcinų. Taigi matysime labai aukštus išgyvenamumo rodiklius tarp pašalpų gavėjų ir bedarbių, tuo tarpu dirbančių (produktyvių) ekonomikos narių išžudoma rekordiškai daug.

Pagalvokite, ką tai reiškia didžiausiems Amerikos miestams, kai išmiršta pirmosios pagalbos medikai, gydytojai ir produktyvūs darbuotojai, palikdami pašalpų gavėjus ir bedarbius. Akivaizdu, kad tai JAV miestus įstums į chaosą, neteisėtumą ir neviltį, o tai, atrodo, yra marksistinių demokratų ir Džo Baideno lėlininkų tikslas Nr. 1.

Išsamią informaciją apie visa tai ir dar daugiau sužinosite šiandienos "Situation Update" podkaste, kuriame taip pat aptariama daug kitų žmogaus laisvei svarbių temų:

Daugiau podkastų ir interviu kiekvieną dieną rasite adresu: https://www.brighteon.com/channels/hrreport.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
30.01.2020 laikas 08:50 Receptai – Patiekalai Riešutų sviesto sausainiai

Visus ingredientus išmaišykite iki vientisos tirštos masės. Skardą išklokite kepimo popieriumi ir dėkite ant jos po gerą šaukštą tešlos. Suspauskite šakute. Sausainius kepkite 10 – 12 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje ...

Skaityti daugiau

19.09.2018 laikas 08:44 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo galvos skausmo

Galvos skausmas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo galvos skausmo, galvos skausmas, skausmas, receptai skausmui, galva, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis,...

Skaityti daugiau

27.08.2018 laikas 07:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai sklerozes gydymui
Sklerozė liaudies medicinoje, Sklerozė, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo sklerozės, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 08:06 Japonijos tyrime nustatyta, kad mRNA injekcijos sukelia vėžį (žiniasklaidos užtemimas)

Naujai paskelbtas Japonijoje atliktas tyrimas patvirtina Jungtinės Karalystės profesoriaus Anguso Dalgleišo (Angus Dalgleish) nuogąstavimus dėl mRNA injekcijų, sukeliančių vėžį. Paskelbus tyrimo išvadas, australų profesorius Ianas Brighthope'a...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 07:24 Horoskopas balandžio 20 d.: pavojai Mergelėms, Dvyniams, Žuvims ir Šauliams

Šiandienos šeštadienis tęsia liūdesio ir taško už praėjusius laikus, tačiau prie šios puokštės dar prisideda Mėnulio ir Juodojo Mėnulio konjunkcija (susijungimas). Juodasis Mėnulis yra pagundų, pagundų, stipraus emocinio lauko, baimių ir toliaregi...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau