Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Spalio » 31

"Covid greitieji testai", kurių sudėtyje yra vėžį sukeliančios cheminės medžiagos etileno oksido, naudojami medicininei sterilizacijai

(Paranormal) Viešojo sektoriaus darbuotojams atstovaujanti profesinių sąjungų grupė "Isotita" ("Lygybė") ragina sustabdyti Wuhan koronaviruso (Covid-19) "greitųjų testų" naudojimą po to, kai buvo nustatyta, kad tamponuose yra nuodingos medžiagos - etileno oksido.

Kipre įsikūrusi profsąjunga teigia, kad dabartiniai reikalavimai, įpareigojantys atlikti tyrimus kas 72 valandas, turi būti nedelsiant nutraukti, kad būtų apsaugota darbuotojų, kurie nuolat susiduria su toksinu, sveikata.

Europos cheminių medžiagų agentūra (ECA) teigia, kad etileno oksidas, kuris naudojamas apgaulingiems PGR ir greitiesiems Kinijos viruso testams padengti ir sterilizuoti, įkvėpus yra toksiškas, mutageniškas ir kancerogeniškas.

Kadangi užteršti tamponai kišami žmonėms į nosies ertmes, kartais kelis kartus per savaitę, etileno oksidas beveik neabejotinai yra įkvepiamas ir gali būti lėtinių ligų sėkla.

"Etileno oksidas yra dujos, paprastai naudojamos sterilizuojant įvairių rūšių medicinos prietaisus, įskaitant tamponus, naudojamus tyrimų rinkiniuose", - pranešė "Cyprus Mail".

"Etileno oksido (EtO) dujų sterilizatoriai jau daugiau kaip 40 metų naudojami ligoninėse chirurginei įrangai ir reikmenims, kurie yra jautrūs karščiui arba netoleruoja per didelės drėgmės, sterilizuoti."

Europos Sąjungoje etileno oksidą draudžiama naudoti maisto gamyboje, o pagal ES reglamentą Nr. 2015/868 didžiausias leistinas kiekis likučiuose nurodytas 0,05 mg/kg.

Tačiau atlikus greituosius Fauci gripo tyrimus, aptiktas etileno oksido kiekis yra apie 0,36 mg/kg, t. y. daugiau nei šešis kartus viršija leistiną kiekį pagal galiojančias vyriausybės rekomendacijas.

Netgi pėdsakai etileno oksido, daug mažesni nei nustatyta greitaisiais testais, sukelia vėžį

Žiniasklaidos tinklas "Pronews TV" taip pat parengė specialų reportažą apie užterštus greituosius testus, pažymėdamas, kad į žmonių nosies ertmes pakartotinai įkišami labai toksiški tamponai, kuriuose implantuojama mirtina medžiaga.

Rugpjūčio mėn. sveikatos priežiūros institucijos nurodė atšaukti maisto produktus, kuriuose, kaip buvo nustatyta, buvo mažesnis etileno oksido kiekis nei tamponuose. Remiantis tuo, greitieji testai taip pat turi būti atšaukti ir jų naudojimas nedelsiant nutrauktas.

ES vyriausybė teigė, kad maisto produktuose rastas etileno oksido kiekis nekelia pavojaus žmonių sveikatai, nes jo kiekiai yra per maži, kad sukeltų problemų, "tačiau remiantis moksliniais tyrimais įvertinta, kad dažnas ilgalaikis vartojimas, net ir esant pėdsakiniams etileno oksido kiekiams, didina riziką susirgti vėžiu", - aiškinama pranešimuose.

Dabartiniuose ES standartuose nustatyta, kad maisto produktas gali būti atšauktas iš rinkos, "net jei įrodoma, kad viena maisto produkto sudedamoji dalis yra užteršta etileno oksidu mažiausiu aptiktinu lygiu, įskaitant atvejus, kai atitinkama sudedamoji dalis sudaro mažiausią maisto produkto procentinę dalį".

Nepamirškite, kad daugelis, jei ne dauguma, turimų greitųjų kiniškojo viruso testų yra ne iš ko kito, o iš Kinijos. Todėl nenuostabu, kad juose yra paslėptų cheminių medžiagų, kurios be "vakcinų" ir veido kaukių kenkia žmonių sveikatai.

"Kaip juokinga! Kodėl Kinijos komunistai norėtų mums pakenkti naudodami vatos tamponus?" - sarkastiškai klausė vienas "Cyprus Mail" komentatorius. "Tikrai Kinijos komunistų partija yra patys kilniausi ir garbingiausi žmonės, kurie tik nori mums saugiai parduoti savo produktus... tikrai!"

Kitas rašė, kad nuo pat "sukčdemijos" pradžios buvo akivaizdu, jog bandymai yra nuodijimo proceso dalis.

"Ir dar nieko apie grafeno oksidą, taip pat rastą kaukėse ir tuose pačiuose tyrimų tamponuose", - rašė dar vienas apie papildomus toksinus, rastus plandemijos protokole.

"O kaip dėl pranešimų, kad po mikroskopu tiriamųjų tamponų gabalėliai atitrūksta ir lieka įstrigę viršutinėje nosies ertmėje, sukeldami uždegimą?" - klausė kitas.

Daugiau naujausių naujienų apie Kinijos virusą galite rasti svetainėje Pandemic.news.

Šio straipsnio šaltiniai:

Cyprus-Mail.com

Planet-Today.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
12.07.2019 laikas 19:15 Receptai – Patiekalai Ilgai ieškojau tokio recepto! Grikių ir pievagrybių kotletai

Gaminame namuose. Grikių ir pievagrybių kotletai. Lietuviški patiekalai tavo namuose. Į keptuvę dedame gabalėlį sviesto, pilame šlakelį aliejaus, dedame smulkintą svogūną, pievagrybius, tarkuotą morką ir pakepiname 8-10 minučių...

Skaityti daugiau

02.06.2019 laikas 21:22 Receptai – Patiekalai Tai įspūdinga! Patys skaniausi pyragaičiai, kuriuos bandžiau

Pabandykite pasigaminti – jūs nepasigailėsite! Jūsų šeima juos dievins! Skanaus!

Skaityti daugiau

21.09.2019 laikas 14:39 Receptai – Patiekalai Pieniškos dešrelės bulvių tešloje

Tai nuostabi vakarienė, svečiams atradimas, jei jie netikėtai užsuks pas jus. Galimas dalykas, jums šis patiekalas bus antras iš mėgstamiausių patiekalų, po kiaušinienės. Žinoma, čia tik idėja, galite į bulves įdėti įvairius pr...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
17.04.2024 laikas 14:51 Kaip elgiatės per pirmąjį pasimatymą pagal savo Zodiako ženklą
Avinai garsėja spontaniškumu, linksmumu ir aistra. Gyvenime visuomet stengiatės kuo geriau pasirodyti, ne kitaip yra ir pasimatymų scenoje. Pirmiausia, tikėtina, kad būtent tu prisiėmei atsakomybę ir suplanavai pasimatymą. Ir galima daryti prielaidą,...

Skaityti daugiau

17.04.2024 laikas 14:46 Kur veda svajonės apie idealų vyrą?
Moterys labiau linkusios kurti lūkesčius ir fantazijas šeiminio gyvenimo tema, vyrai šiuo klausimu būna pragmatiškesni, nors pasitaiko visokių variantų.

Skaityti daugiau

17.04.2024 laikas 14:42 Kaip sužinoti, ar jūsų geriausias draugas yra toksiškas: 9 tikslūs požymiai
Vienas iš pagrindinių draugystės ramsčių – būti šalia vienas kito, kai to reikia. Tokia draugystė dažnai būna paslėpta po bendro juoko, ilgų pokalbių ir iš pažiūros malonių gestų sluoksniu. Tačiau neleiskite savęs apgauti....

Skaityti daugiau